Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 12 από 56: << < > >>

Το Βιβλίο της ΕικόναςΤο Βιβλίο της Εικόνας
"Le Livre d'image"

Ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ σχολιάζει τα αδιέξοδα του σύγχρονου πολιτισμού, εστιάζοντας στην παντοδυναμία της εικόνας και τη σχέση του δυτικού με τον αραβικό κόσμο.


Ο γατόπαρδοςΟ γατόπαρδος
"Il gattopardo"

Το 1860 ένας Σικελός αριστοκράτης βιώνει το τέλος της παντοδυναμίας του, σε αντίθεση με το δυναμικό ανιψιό του που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη νέα τάξη πραγμάτων.


Μια γυναίκα ανεβαίνει τη σκάλαΜια γυναίκα ανεβαίνει τη σκάλα
"When a Woman Ascends the Stairs"

Η χήρα Κέικο εργάζεται ως υπεύθυνη σε μπαρ στο μεταπολεμικό Τόκιο. Κρατά σε απόσταση τους πελάτες από την προσωπική της ζωή και αναζητά μια διέξοδο για να σταματήσει "να ανεβαίνει τη σκάλα" ξανά και ξανά.


Ghost in the ShellGhost in the Shell
"Kôkaku Kidôtai"

Βρισκόμαστε στο 2029, τα όρια μεταξύ της εικονικής πραγματικότητας και του υπαρκτού κόσμου σιγά σιγά χάνονται. Η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence) γίνεται όλο και πιο περίτεχνη και πραγματική καθώς εξελίσσεται συνεχώς. Οι περισσότεροι άνθρωποι ήδη έχουν λειτουργικά προσαρμοσμένα στον εγκέφαλο τους, επιτρέποντας τους να επικοινωνούν με τους υπολογιστές και να μαθαίνουν από αυτούς.


TO ΟΡΦΑΝΟ: Πρώτος ΦόνοςTO ΟΡΦΑΝΟ: Πρώτος Φόνος
"ORPHAN First Kill"

Αφού ενορχηστρώνει μια ευφυέστατη απόδραση από ένα ψυχιατρείο της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή τη φέρνει αντιμέτωπη με μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.


Μην ανησυχείς αγάπη μουΜην ανησυχείς αγάπη μου
"Don't Worry Darling"

Αμερική δεκαετία 1950: Η Άλις (Φλόρενς Πιου) και ο Τζακ (Χάρι Στάιλς) έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. 


BroadwayBroadway
"Broadway"

Ο δυνατός αθηναϊκός ήλιος και τα χρόνια της κρίσης έχουν ξεθωριάσει τα φανταχτερά χρώματα και την γυαλάδα των κοστουμιών, που η ομάδα πορτοφολάδων με έδρα τον κινηματογράφο Broadway, χρησιμοποιεί στα θεάματα που στήνει για να μαζέψει θύματα.


Φτερά και ΠούπουλαΦτερά και Πούπουλα
"Feathers"

Οταν σ’ ένα παιδικό πάρτι ένα μαγικό κόλπο πάει στραβά, ο αυστηρός πατέρας της οικογένειας μεταμορφώνεται σε κοτόπουλο. Μια χιονοστιβάδα από περίεργες συμπτώσεις παρασέρνει τους πάντες, και κυρίως τη μητέρα, η οποία ζούσε μια μονότονη ζωή αφιερωμένη στον σύζυγο και στα παιδιά της. Τώρα, αναγκάζεται να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και να αναλάβει τη φροντίδα της οικογένειας.


Η ΣυγκάλυψηΗ Συγκάλυψη
"Marco effekten"

Όταν ο 14χρονος Μάρκο συλλαμβάνεται για κλοπή διαβατηρίου ενός αγνοούμενου δημόσιου υπαλλήλου, ο ιδιόρρυθμος αστυνόμος Καρλ Μορκ και η ομάδα του προσπαθούν να βρουν την άκρη, σε μία υπόθεση με πολλά ύποπτα στοιχεία.


Είμαι η ΓκρέταΕίμαι η Γκρέτα
"I Am Greta"

Η ιστορία της Γκρέτα Τούνμπερκ, της πιο διάσημης ακτιβίστριας για την κλιματική αλλαγή, μέσα από ένα τρυφερό ντοκιμαντέρ που αξιοποιεί οπτικό υλικό που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ένα δείγμα σύγχρονου σινεμά βεριτέ, που αποτυπώνει τόσο τις συναντήσεις της Τούνμπεργκ με αρχηγούς κυβερνήσεων και τις δημόσιες εμφανίσεις σε μεγάλης κλίμακας διαδηλώσεις, όσο και στιγμές από την προσωπική ζωή μιας ξεχωριστής έφηβης: ενός κοριτσιού που γράφει πύρινους λόγους στο παιδικό της δωμάτιο, καθώς παλεύει να ισορροπήσει το άγχος των ταξιδιών με το σύνδρομο Άσπεργκερ, τη ραγδαία αναγνωρισιμότητα με την κριτική των μίντια, την προσωπική με τη δημόσια ζωή.


Μια Νύχτα στον ΚόσμοΜια Νύχτα στον Κόσμο
"Night on Earth"

Οι ιστορίες πέντε ταξιτζήδων και των πελατών τους που διαδραματίζονται την ίδια νύχτα σε πέντε πόλεις της υφηλίου.


Η Έβδομη ΣφραγίδαΗ Έβδομη Σφραγίδα
"Det sjunde inseglet"

Ένας ιππότης και ο ιπποκόμος του, επιστρέφουν από τις Σταυροφορίες σε μια Σουηδία που μαστίζεται από την πανούκλα. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον Θάνατο, ο οποίος θα ζητήσει από τον Ιππότη να τον ακολουθήσει. 


Τι Απέγινε η ΈλιΤι Απέγινε η Έλι
"What happened to Eli"

Μια ομάδα παλιών συμφοιτητών οργανώνουν μια τριήμερη εκδρομή, στην οποία θέλουν να συστήσουν την Έλι στον πρόσφατα χωρισμένο Αχμάντ. Όταν, όμως, η τελευταία εξαφανίζεται ανεξήγητα, μια σειρά από μυστικά και ψέματα αρχίζουν να αποκαλύπτονται.


Ζούσε τη Ζωή τηςΖούσε τη Ζωή της
"Vivre sa vie: film en douze tableaux"

Η Νανά (Άννα Καρίνα) είναι πωλήτρια σε κατάστημα δίσκων στο Παρίσι. Αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, εγκαταλείπει τόσο τον σύντροφό της όσο και τη δουλειά της και αρχίζει να εκπορνεύεται.


Ο Άνθρωπος με τις ΑπαντήσειςΟ Άνθρωπος με τις Απαντήσεις
"The Man with the Answers"

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Βίκτωρας, ένας εικοσάχρονος πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, αναχωρεί με το πλοίο για Ιταλία. Εκεί συναντάει τον Ματίας, έναν νεαρό, παράτολμο Γερμανό. Και οι δύο κατευθύνονται προς τη Βαυαρία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Και οι δύο αναζητούν απαντήσεις, ο καθένας στις δικές του ερωτήσεις.


Άγριες ΦράουλεςΆγριες Φράουλες
"Smultronstället"

Ο ηλικιωμένος καθηγητής Ιατρικής Ισαάκ Μποργκ ταξιδεύει από τη Στοκχόλμη στη Λουντ, για να παραλάβει ένα τιμητικό βραβείο που αφορά την ακαδημαϊκή του προσφορά.


Το Τρίγωνο της ΘλίψηςΤο Τρίγωνο της Θλίψης
"Triangle of Sadness"

Τα διάσημα μοντέλα Καρλ και Γιάγια είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μία παρέα από ασύλληπτα πλούσιους επιβάτες, έναν ολιγάρχη από τη Ρωσία, βρετανούς εμπόρους όπλων και έναν αλκοολικό καπετάνιο, που επικαλείται τον Μαρξ. Στην αρχή, τα πάντα είναι υλικό για αξιοζήλευτες αναρτήσεις στο Instagram. Αλλά, όταν ξεσπά μία θύελλα και όλοι παθαίνουν ναυτία κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τον καπετάνιο, η ειδυλλιακή κρουαζιέρα καταλήγει σε φιάσκο.


Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (μεταγλωττισμένο)Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (μεταγλωττισμένο)
"Minions 2: The Rise of Gru"

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.


ΠερσόναΠερσόνα
"Persona"

Η Ελβίρα, διάσημη ηθοποιός, καταρρέει κατά τη διάρκεια μιας παράστασης και κλείνεται στη σιωπή της. Αποσύρεται σε ένα παραθαλάσσιο ησυχαστήριο με μόνη συντροφιά μια νοσοκόμα, την Άλμα. Τις επόμενες εβδομάδες, η Άλμα προσπαθεί να προσεγγίσει την ασθενή της με σκοπό να την θεραπεύσει από την ψυχική και σωματική βύθιση της. Σύντομα μεταξύ των δυο γυναικών αναπτύσσεται μια βαθιά, υπαρξιακή επικοινωνία.


Εγκλήματα του ΜέλλοντοςΕγκλήματα του Μέλλοντος
"Crimes of the Future"

Ένας avant-garde καλλιτέχνης με την ικανότητα να παράγει νέα όργανα μπαίνει μαζί με τη σύντροφο και ιατρική βοηθό του στο στόχαστρο μιας αστυνομικής ερευνήτριας εξαιτίας των προβοκατόρικων παραστάσεών τους, στις οποίες πραγματοποιούν ανοιχτά χειρουργεία, την ώρα που μια μυστηριώδης οργάνωση πολιορκεί το καλλιτεχνικό δίδυμο.


ΝοσταλγίαΝοσταλγία
"Nostalgia"

Ένας Ρώσος ποιητής, συνοδευόμενος από τη μεταφράστριά του, αναζητά στην Ιταλία τα ίχνη ενός συμπατριώτη του συνθέτη του 18ου αιώνα.


Ο ΑστακόςΟ Αστακός
"The Lobster"

Μια μη συμβατική ερωτική ιστορία που λαμβάνει χώρα σε ένα κοντινό μέλλον όπου οι άνθρωποι που μένουν μόνοι, είτε επειδή χωρίζουν είτε επειδή πεθαίνει ο σύντροφός τους, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι - σε διάστημα 45 ημερών- να βρούν κάποιον με τον οποίο ταιριάζουν και να γίνουν ζευγάρι. Αν δεν τα καταφέρουν μετατρέπονται σε κάποιο ζώο της επιλογής τους.


Η Μοναχική Σύζυγος (Επανέκδοση)Η Μοναχική Σύζυγος (Επανέκδοση)
"Charulata"

Ινδία, τέλη του 19ου αιώνα. Στο περίτεχνο σπίτι του φιλελεύθερου αλλά και εργασιομανή Μπούπατι, εκδότη εφημερίδας και της μοναχικής γυναίκας του, Τσαρουλάτα, έρχεται να φιλοξενηθεί ο Αμάλ, ο ξάδερφος του Μπούπατι. H Τσαρουλάτα ανακαλύπτει την καλλιτεχνική της πλευρά, αλλά ταυτόχρονα νιώθει και μια επικίνδυνη έλξη.


Η φλόγα που τρεμοσβήνει (Ψηφιακή Επανέκδοση)Η φλόγα που τρεμοσβήνει (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Fire Within"

Ο Αλέν αναρρώνει σε μια κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ στις Βερσαλλίες. Έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη, και είναι βυθισμένος στην απελπισία. Σκέφτεται να αυτοκτονήσει, μα αποφασίζει πρώτα να επισκεφθεί τους φίλους του στο Παρίσι, προσπαθώντας να βρει έναν λόγο για να συνεχίσει να ζει.


Ο Τυφλός που Δεν Ήθελε να Δει τον ΤιτανικόΟ Τυφλός που Δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό
"Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia"

Ο Γιάκο είναι τυφλός και ανάπηρος, προσκολλημένος στο αμαξίδιό του. Είναι ερωτευμένος με τη Σίρπα. Καθώς μένουν σε διαφορετικά μέρη, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά συναντιούνται κάθε μέρα χρησιμοποιώντας τα κινητά τους. Όταν η Σίρπα ταράζεται από κάποια σοκαριστικά νέα, ο Γιάκο αποφασίζει κατευθείαν να παει να τη βρει, παρά την κατάσταση του.



 Σελ. 12 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore