Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 19 από 56: << < > >>

Το Μονοπάτι των Χαμένων ΨυχώνΤο Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών
"Nightmare Alley"

Ένας φιλόδοξος ακροβάτης τσίρκου με ταλέντο στη χειραγώγηση των ανθρώπων με τη χρήση μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων, δημιουργεί δεσμό με μία γυναίκα ψυχίατρο, η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από εκείνον.


Ανάμεσα σε Δύο ΚόσμουςΑνάμεσα σε Δύο Κόσμους
"Ouistreham"

Η Μαριάν είναι μία πολύ γνωστή αρθρογράφος που μετακομίζει στη Βόρεια Γαλλία προκειμένου να κάνει μία έρευνα για το νέο της βιβλίο με θέμα την εργασιακή ανασφάλεια.


Top Gun: MaverickTop Gun: Maverick
"Top Gun: Maverick"

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».


Ο ΚαταδικασμένοςΟ Καταδικασμένος
"生きる"

Ένας ηλικιωμένος γραφειοκράτης προσπαθεί να βρει νόημα στη ζωή του, όταν πληροφορείται ότι σύντομα θα πεθάνει από καρκίνο.


Η Γαλλική ΑποστολήΗ Γαλλική Αποστολή
"The French Dispatch"

Σε μια φανταστική μικρή γαλλική πόλη, ο αρχισυντάκτης μιας αγγλόφωνης τοπικής εφημερίδας πεθαίνει απροσδόκητα. Τότε οι αρθρογράφοι συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν πώς θα του αποτίσουν φόρο τιμής, την ώρα που «ζωντανεύουν» στην οθόνη οι ιστορίες των κειμένων στο οριστικά τελευταίο φύλλο της έκδοσης.


Γλυκιά ΣυμμορίαΓλυκιά Συμμορία
"Γλυκιά Συμμορία"

Το ημερολόγιο της ζωής και του θανάτου μια ομάδας «ανήθικων» νέων, που έχουν φτάσει στο σημείο της «μη επιστροφής» και αναζητούν κάτι να πιστέψουν και να πεθάνουν γι’ αυτό. Η συμπεριφορά τους τραβάει την προσοχή του Κράτους. Αρχίζει η διακριτική παρακολούθησή τους. Μια ομάδα μυστικών περικυκλώνει το σπίτι τους με επικεφαλής έναν άγνωστο ξανθό άνδρα... και περιμένει.


Full TimeFull Time
"À Plein Temps"

Η Ζουλί καταφέρνει να κλείσει μια συνέντευξη για τη δουλειά που πάντα ήθελε. Την ημέρα της συνέντευξης, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια γενική απεργία που παραλύει τα μέσα μεταφοράς. 


Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"Encanto"

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 4/9/23.

Η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μαγεμένο σπίτι στο Ενκάντο, μια απομονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας. 


The BatmanThe Batman
"The Batman"

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών.


Spider-Man: No Way HomeSpider-Man: No Way Home
"Spider-Man: No Way Home"

Η ταυτότητά του Spider-Man αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο.


Το ΚοστούμιΤο Κοστούμι
"The Outfit"

Το The Outfit, ακολουθεί τον Λέοναρντ (Ράιλανς), έναν Άγγλο ράφτη που έφτιαχνε κοστούμια στο παγκοσμίου φήμης Savile Row του Λονδίνου.


Το Μαύρο ΚουτίΤο Μαύρο Κουτί
"Boîte noire"

Ο Ματιέ είναι ένας νέος ταλαντούχος αναλυτής μαύρων αεροπορικών κουτιών.


BelfastBelfast
"Belfast"

Ο Μπάντι είναι ένα νεαρό αγόρι στα πρόθυρα της εφηβείας, του οποίου η ζωή είναι γεμάτη με οικογενειακή αγάπη, παιδικές ιστορίες και έναν ανθισμένο ρομαντισμό. 


Τα Πάντα ΌλαΤα Πάντα Όλα
"Everything Everywhere All at Once"

Η Έβελιν, μια εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δυσκολεύεται να συνεννοηθεί με την οικογένειά της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της.


Μαγνητικά ΠεδίαΜαγνητικά Πεδία
"Magnetic Fields"

H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο της θείας του. 


WinonaWinona
"Winona"

Μοιάζει µε µία απλή εκδροµή σε µία έρηµη, όµορφη παραλία. Τέσσερις γυναίκες γελούν, παίζουν στην άµµο, κολυµπούν, φαντασιώνονται και απολαµβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας.


Σημείο ΒρασμούΣημείο Βρασμού
"Boiling Point"
Μέσα στην ανελέητη πίεση μιας εστιατορικής κουζίνας, ένας σεφ διαπληκτίζεται με την ομάδα του την πιο πολυσύχναστη μέρα της χρονιάς. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ που περιγράφει την ένταση στην κουζίνα καλύτερα από κάθε reality μαγειρικής.

Αίμα από το αίμα μουΑίμα από το αίμα μου
"Sangue del mio sangue"

Δυο στοιχειωμένες ιταλικές ιστορίες προέρχονται από διαφορετικές περιόδους: στον 17ο αιώνα ένας νεαρός ιερέας ερωτεύεται μια γοητευτική καλόγρια.


Έγκλημα στον ΝείλοΈγκλημα στον Νείλο
"Death on the Nile"

Στην ταινία «Έγκλημα στον Νείλο», βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο.


Παράλληλες ΜητέρεςΠαράλληλες Μητέρες
"Madres paralelas"

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους.


Χαμένοι στη ΜετάφρασηΧαμένοι στη Μετάφραση
"Lost in Translation"

Μια νεαρή, ακολουθώντας στο Τόκιο τον εργασιομανή σύζυγό της που λείπει συνεχώς για δουλειά, γνωρίζει στο μπαρ του ξενοδοχείου έναν έκπτωτο αμερικανό σταρ.


Doctor Strange in the Multiverse of MadnessDoctor Strange in the Multiverse of Madness
"Doctor Strange in the Multiverse of Madness"
Μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, ο Dr Stephen Strange συνεχίζει την έρευνά του για την Time Stone. Αλλά ένας παλιός φίλος που έγινε εχθρός επιδιώκει να καταστρέψει κάθε μάγο στη Γη, μπλέκοντας με το σχέδιο του Strange και επίσης αναγκάζοντάς τον να εξαπολύσει ένα ανείπωτο κακό.

Η Μνήμη του ΔολοφόνουΗ Μνήμη του Δολοφόνου
"Memory"
Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό.

Οι Γείτονες Από ΠάνωΟι Γείτονες Από Πάνω
"Sentimental"

Ο Χούλιο και η Άνα είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια. Το πάθος έχει φύγει από το γάμο τους και οι καθημερινοί τους καυγάδες έχουν γίνει πλέον συνήθεια.


Πύρινη ΟργήΠύρινη Οργή
"Firestarter"

Ένα κορίτσι με υπερφυσικές πυροκινητικές δυνάμεις προσπαθεί να μάθει πώς τις απέκτησε, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να υπερασπιστεί την οικογένεια και τον εαυτό της από εκείνους που θέλουν να τη συλλάβουν και να την ελέγξουν.

 


 Σελ. 19 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore