Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Όταν ο Έλτον Τζον θα συναντήσει τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στα Θερινά Σινεμά!

ΝΕΑ | 02-01-2017 12:16



Έχουν ήδη ξεκινήσει στη Βρετανία τα γυρίσματα της ταινίας Kingsman: The Golden Circle που αποτελεί το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του 2015 Kingsman: The Secret Service.

Ο Sir Elton John εντάσσεται επίσημα στο cast της ταινίας κάνοντας επίσημα την κινηματογραφική του επιστροφή 41 χρόνια μετά από την μουσική ταινία Tommy του συγκροτήματος Who, το 1975.

Στο Kingsman: The Golden Circle, ο Eggsy, τον οποίο υποδύεται ο Taron Egerton, είναι πλέον κανονικός πράκτορας και θα συνεργαστεί με τον Merlin, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Mark Strong, σε μια αποστολή που τους στέλνει στις ΗΠΑ. Εκεί, θα δουλέψουν πλάι-πλάι με τον αμερικάνικο μυστικό οργανισμό κατασκόπων, τον Statesman και την πράκτορα Ginger, την οποία ενσαρκώνει η Halle Berry.

Τον ρόλο του κακού, αναλαμβάνει η Julliane Moore, ενώ το καστ συμπληρώνει ο Channing Tatum σε ρόλο έκπληξη. Πάντως, κάποιες φωτογραφίες του από τα γυρίσματα στους δρόμους του Λονδίνου, διέρρευσαν στον τύπο. Σε αυτές, ο Channing φορά κοστούμι, γυαλιά και το χαρακτηριστικό bowler καπέλο.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου 2017.



Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore