Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Η σειρά X-Men ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019

ΝΕΑ | 29-11-2018 10:33



[Από το www.news247.gr]

Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου για τους θαυμαστές των κόμικ (και των προηγούμενων ταινιών X-men) "Dark Phoenix", στο οποίο οι X-Men καλούνται να πολεμήσουν τον πιο τρομερό και ισχυρό εχθρό τους, τη δικιά τους Jean Grey. Ο τίτλος της ταινίας δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Σύμφωνα με τη σύνοψη που έχει διαρρεύσει καιρό οι X-Men πρέπει να αποφασίσουν αν η ζωή της Grey αξίζει περισσότερο από την ύπαρξη του σύμπαντος.

Παραδομένη στη Δύναμη του Φοίνικα η Jean είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή και οι δικοί της οφείλουν να αποφασίσουν ποιον θα προδώσουν και γιατί

Την ταινία - η οποία ακολουθεί τα γεγονότα του "X-Men: Apocalypse"- έγραψε και σκηνοθέτησε ο Simon Kinberg, ο οποίος έγραψε το "X-Men: The Last Stand" του 2006. Στον ρόλο της Jean Grey θα δούμε για δεύτερη φορά τη Sophie Turner, που έγινε γνωστή για τον ρόλο της Sansa Stark στο Game of Thrones. Στους ρόλους τους επιστρέφουν επίσης οι Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Καθηγητής Xavier), Tye Sheridan (Cyclops) και Alexandra Shipp (Storm), ενώ θα εμφανιστεί και η Jessica Chastain σε έναν ρόλο-μυστήριο μιας πράκτορα που ακούει στο όνομα Smith.

Το "X-Men: Dark Phoenix" έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2019



Βίντεο:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore