Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Προσοχή! Διατίθεται περιορισμένος αριθμός κουπονιών combo ανά προβολή και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Όταν φτάσετε στον κινηματογράφο, δείξτε τον κωδικό του κουπονιού σας στο ταμείο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τα κουπόνια σας εγκαίρως.

Πάμε Βραδινή: Κουπόνι τριών εισιτηρίων και 10 ευρώ από το μπαρ μόνο με 19 ευρώ!

Το κουπόνι των φίλων της βραδινής προβολής που περιλαμβάνει τρία εισιτήρια με προπληρωμένη κατανάλωση αξίας 10 ευρώ από το μπαρ του κινηματογράφου κοστίζει μόνο 19 ευρώ και ισχύει από Κυριακή μέχρι Πέμπτη για τις όλες τις βραδινές προβολές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Για τους κινηματογράφους: Αμίκο, Άνοιξις, Βοξ, Γαλάτσι, Εκράν, Ηλέκτρα, Κήπος, Μαριλένα, Νέα Μασκώτ, Νοσταλγία και Ριβιέρα στην Αθήνα και Απόλλων, Ελληνίς 1, Ελληνίς 2 και Ναταλί στη Θεσσαλονίκη.Oικογενειακό Κουπόνι 3 Εισιτηρίων!

Το οικογενειακό κουπόνι τριών εισιτηρίων με προπληρωμένη κατανάλωση αξίας 10 ευρώ από το μπαρ του κινηματογράφου κοστίζει μόνο 19 ευρώ και ισχύει για κάθε Κυριακή στην απογευματινή προβολή μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Για τους κινηματογράφους: Αμίκο, Άνοιξις, Βοξ, Γαλάτσι, Εκράν, Ηλέκτρα, Κήπος, Μαριλένα, Νέα Μασκώτ, Νοσταλγία και Ριβιέρα στην Αθήνα και Απόλλων, Ελληνίς 1, Ελληνίς 2 και Ναταλί στη Θεσσαλονίκη.Εισιτήριο Διαρκείας

Εισιτήρια Διαρκείας για τα Θερινά Σινεμά της Αθήνας για έναν καυτό κινηματογραφικό Αύγουστο – και όχι μόνο! Περισσότερες πληροφορίες
Προσφορές συνεργατών

Πάμε όλοι Θερινά Σινεμά με 5 ευρώ κάθε Πέμπτη με την VIVA (ηλεκτρονική κράτηση). Από Δευτέρα έως και Τετάρτη η Vodafone προσφέρει 2 εισιτήρια στην τιμή του 1. Επίσης κάθε μέρα με τα yellows μπορείς να απολαύσεις Combo με 9 ευρώ (εισιτήριο+σνακ+ποτό).

NEWSLETTER

  

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα,
ενημερώσεις, και άλλο υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου