Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Προσοχή! Διατίθεται περιορισμένος αριθμός κουπονιών combo και early bird ανά προβολή και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Όταν φτάσετε στον κινηματογράφο, δείξτε τον κωδικό του κουπονιού σας στο ταμείο και αγοράστε τα εισιτήριά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τα κουπόνια σας εγκαίρως.

Early Bird: Κουπόνι Μειωμένου Εισιτηρίου 5 ευρώ!

Το κουπόνι μειωμένου εισιτηρίου Early Bird ισχύει για όλες τις ταινίες και όλες τις προβολές και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ανακοίνωση της ταινίας μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας της παράστασης. Προσοχή διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό ανά προβολή και μέχρι εξαντλήσεώς τους. Σε περίπτωση που προμηθευτείτε το κουπόνι αρκετές μέρες πριν, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα του κινηματογράφου τόσο στην ταινία, όσο και στην ώρα προβολής. Για τον λόγο αυτό ελέγξτε την ισχύ των στοιχείων πριν πάτε στον κινηματογράφο.


Πάμε Βραδινή: Κουπόνι τριών εισιτηρίων μόνο με 15 ευρώ!

Το κουπόνι των φίλων της βραδινής προβολής που περιλαμβάνει τρία εισιτήρια κοστίζει μόνο 15 ευρώ και ισχύει για τις όλες τις βραδινές προβολές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021.


Oικογενειακό Κουπόνι 3 Εισιτηρίων!

Το οικογενειακό κουπόνι τριών εισιτηρίων κοστίζει μόνο 15 ευρώ και ισχύει για κάθε Κυριακή στην απογευματινή προβολή μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021.


Εισιτήριο Διαρκείας

Εισιτήρια Διαρκείας για τα Θερινά Σινεμά της Αθήνας για έναν καυτό κινηματογραφικό καλοκαίρι! Περισσότερες πληροφορίες


Προσφορές συνεργατών

Πάμε όλοι Θερινά Σινεμά με 5 ευρώ με την VIVA (ηλεκτρονική πώληση). Επίσης από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη με το yellowday μπορείς να απολαύσεις σινεμά για δύο μόνο με 9 ευρώ (4,50 ευρώ το άτομο).

Θερινά Σινεμά

Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

ΠροσεχώςNEWSLETTER