Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΚΑΔΙΑ
ShareThis
ΑΡΚΑΔΙΑ


Πόλη: Αθήνα
Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 32, Βύρωνας 162 32
Τηλέφωνο: 210 7661166
Παίζει σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
Δεν βρέθηκε καμία ταινία
Έρχονται Σύντομα
Δεν βρέθηκε καμία ταινία
Θερινό Σινεμά ΑΡΚΑΔΙΑ

Τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος Πέμπτη - Τρίτη 8.00 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65 και παιδιά κάτω των 10, άνεργοι) 6.50 ευρώ. Κάθε Τετάρτη ισχύει το μειωμένο εισιτήριο 6.50 για όλους.

Online αγορά εισιτηρίων: summercinemas.gr | viva.gr

Συνθήκες Προβολής: Εξοπλισμένο με Ψηφιακή Προβολή Laser και Digital  Ήχο Surround.

Αριθμός θέσεων: 300

Προδιαγραφές χώρου: Κατάφυτη ταράτσα, πάνω από το Δημαρχείο Βύρωνα, κατάλληλα προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία. Καρέκλες σκηνοθέτη με πολλά τραπεζάκια, υπόστεγο σε περίπτωση βροχής και άνετο parking.

Μπαρ: Μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, αναψυκτικά, γρανίτες και αλκοολούχα ποτά. Βουτυράτα ποπ κορν, nachos, πατατάκια στικς και τσιπς, πίτσα και hot dog.

Είδος Ταινιών: Mainstream επιλογές για όλη την οικογένεια αλλά και βραβευμένες ταινίες για σινεφίλ θεατές. Περιστασιακά, κλασσικές- ψυχαγωγικές επανεκδόσεις αλλά και παραστάσεις καραγκιόζη και κουκλοθέατρο.

Tip: Επιλέξτε μια από τις δεκάδες θέσεις με τραπεζάκι, προμηθευτείτε μια παγωμένη μπύρα από το μπαρ και απολαύστε το φεγγάρι να ξεπροβάλει από τον Υμηττό πίσω από την οθόνη του σινεμά. Ένα από τα πιο δροσερά σινεμά της πόλης.

Ιστορικό:
Ο κινηματογράφος Αρκαδία λειτούργησε για πρώτη φορά το 1962 σε ισόγειο χώρο στην ίδια διεύθυνση στο παρκάκι της οδού Καραολή και Δημητρίου. Από το 1995 οικοδομήθηκε το Εμπορικό Κέντρο Βύρωνα που στεγάζει μεταξύ των άλλων το δημαρχείο της πόλης, super market και το parkingland Βύρωνα. Ο εμβληματικός για την περιοχή θερινός κινηματογράφος μεταστεγάστηκε στην ταράτσα του κτιρίου όπου είναι πλέον εύκολα προσβάσιμος με δυο άνετα ασανσέρ και κλιμακοστάσιο. Η θέα του κινηματογράφου προς τον Υμηττό είναι εκπληκτική και συμβάλει θετικά στην ψυχαγωγική εμπειρία και την χαλάρωση των θεατών. Μπροστά στο κτίριο υπάρχει η ομώνυμη στάση λεωφορείου «Αρκαδία» που εξυπηρετεί την τοπική και υπερτοπική συγκοινωνία.


ΑΡΚΑΔΙΑ
Καραολή και Δημητρίου 32, Βύρωνας 162 32
Προβολή στο Google maps

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore