Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Cinobo: Η ελληνική streaming πλατφόρμα ανεξάρτητου κινηματογράφου είναι γεγονός

ΝΕΑ | 23-03-2020 12:03Cinobo - Cinema No Borders – σημαίνει κινηματογραφική ψυχαγωγία χωρίς όρια. Αυτό ακριβώς επιδιώκει η νέα ελληνική συνδρομητική streaming (sVOD) πλατφόρμα που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 12 Μαρτίου σε Ελλάδα και Κύπρο: να κάνει τη μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου προσβάσιμη σε όλους. Μέσω του Cinobo οι φορητές και οικιακές συσκευές γίνονται ένα διαρκές προσωπικό φεστιβάλ κινηματογράφου που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν απεριόριστα επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ελληνικούς υπότιτλους.

 

Με μόλις 7,99€ τον μήνα, δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, ο συνδρομητής του Cinobo απολαμβάνει έναν επιμελημένο κατάλογο εκατοντάδων ταινιών: φιλμ βραβευμένα στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες δύσκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό, τίτλοι που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου. Χρυσοί Φοίνικες των Καννών, Χρυσές Άρκτοι του Βερολίνου, Όσκαρ και Σεζάρ, Ευρώπη και Ελλάδα, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Κωμωδίες, θρίλερ, ερωτικές ιστορίες, οικογενειακά δράματα, ντοκιμαντέρ, animation. Oλα αυτά είναι το Cinobo. Σινεμά χωρίς όρια, με όραμα και πολυμορφία, που προσκαλεί και προκαλεί, συγκινεί και διασκεδάζει.

 

Το Cinobo έρχεται με σκοπό να διαφοροποιηθεί από άλλες πλατφόρμες ψυχαγωγίας. Δε θα φιλοξενεί μια αχανή και δυσπρόσιτη ταινιοθήκη, αλλά επιλεγμένο και προσεκτικά κατηγοριοποιημένο περιεχόμενο. Με εβδομαδιαίες πρεμιέρες ταινιών σε πρώτη πανελλαδική προβολή και εβδομαδιαίες νέες αφίξεις, με αφιερώματα και προτάσεις συλλογών από επαγγελματίες curators του κινηματογραφικού και πολιτιστικού χώρου, με δυναμική εκπροσώπηση του ελληνικού σινεμά και προβολές, εκδηλώσεις και συνέργειες με τους σημαντικότερους φορείς που δραστηριοποιούνται στον κινηματογραφικό χώρο Ελλάδας και Κύπρου, φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα εντός και εκτός πλατφόρμας. Στόχος είναι να αποτελέσει μια νέα πρόταση lifestyle με επίκεντρο το στοχευμένο και ποιοτικό κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: https://flix.gr/news/cinobo-platform-info.htmlΕπιστροφή
NEWSLETTER