Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Αυτές είναι οι επανεκδόσεις που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι!

ΝΕΑ | 26-04-2021 11:13



Το Flix συγκέντρωσε όλες τις επανεκδόσεις που θα δούμε στα θερινά από τον Μάιο.


ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ

Διψασμένος για Ηδονή (In a Lonely Place) του Νίκολας Ρέι

Ενας δυνητικά βίαιος σεναριογράφος είναι ύποπτος δολοφονίας έως ότου η γειτόνισσά του τον απαλλάξει από τις κατηγορίες. Ωστόσο, σύντομα αρχίζει να έχει τις αμφιβολίες της. Το αριστούργημα του Νίκολας Ρέι, μια από τις καλύτερες αμερικάνικες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ, ένα νουάρ που επηρέασε όσο λίγα το σύγχρονο σινεμά, με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και την Γκλόρια Γκρέιαμ στους ίσως καλύτερους ρόλους της καριέρας τους. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Ace in the Hole 607

Το Τελευταίο Ατού (Ace in the Hole) του Μπίλι Γουάιλντερ

Eνας απογοητευμένος πρώην μεγαλοαστός δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται πια για μια μικρή τοπική εφημερίδα, εκμεταλλεύεται μια ιστορία για έναν άνδρα παγιδευμένο σε μια σπηλιά για να αναζωπυρώσει την καριέρα του, αλλά η κατάσταση κλιμακώνεται γρήγορα σε ένα εκτός ελέγχου τσίρκο. Αριστουργηματική και υποτιμημένη ταινία του Μπίλι Γουάιλντερ με τον Κερκ Ντάγκλας σε έναν από τους καλύτερους του ρόλους.

chungking express 607

The Chungking Express του Γουόνγκ Καρ Γουάι | 3 Ιουνίου | Διανομή: Cinobo

Δύο παράλληλες ιστορίες διαδραματίζονται στα Chunking Mansions, ένα λαβυρινθώδες εμπορικό σύμπλεγμα στο Χονγκ Κονγκ. Ένας αστυνομικός, βαθιά πληγωμένος αφού τον έχει παρατήσει η κοπέλα του, ερωτεύεται μια μυστηριώδη φεμ φατάλ, που φοράει ξανθιά περούκα και κρατάει όπλο. Την ίδια στιγμή ένας άλλος αστυνομικός παραμένει βαθιά νυχτωμένος ως προς το ενδιαφέρον που του τρέφει μια σερβιτόρα φαστφουντάδικου, που ονειρεύεται την Καλιφόρνια και καταλήγει να αλλάζει τη διαρρύθμιση στο διαμέρισμα του, χωρίς αυτός να έχει ιδέα. Η κλασική ταινία που έκανε διάσημο τον Γουονγκ Καρ Γουάι σε νέα ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια 4K.

fallen angels 607

Εκπτωτοι Αγγελοι (Fallen Angels) του Γουόνγκ Καρ Γουάι | 3 Ιουνίου | Διανομή: Cinobo

Ο Μινγκ είναι ένας ψυχρός εκτελεστής, που έχει κουραστεί από τα ρίσκα της δουλειάς του και θέλει να τα παρατήσει. Η ατζέντης του, που έχει παραβεί τον επαγγελματικό κώδικα κι έχει εμπλακεί συναισθηματικά, τον πείθει να αναλάβει μια τελευταία δουλειά… με μοιραίες συνέπειες… Γουονγκ Καρ Γουάι σε ψηφιακές επανεκδόσεις με κόπιες 4Κ.

happy together 607

Ευτυχισμένοι Μαζί (Happy Together) του Γουόνγκ Καρ Γουάι

Ο Λάι Γιου-φάι και ο Χο Πο-γουίνγκ ήταν ερωτευμένοι όταν έφτασαν στην Αργεντινή από το Χονγκ Κονγκ. Κάτι όμως πήγε στραβά, καθώς οδηγούσαν προς τα νότια ψάχνοντας για περιπέτεια. Μια μέρα ο Χο Πο-γουίνγκ απλά παράτησε τον εραστή του. Τώρα, ο Λάι δουλεύει πορτιέρης σ’ ένα τάνγκο-μπαρ στο Μπουένος Άιρες. Προσπαθεί να μαζέψει αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα εισιτήριο για πίσω. Όταν ο Χο επιστρέφει στη ζωή του Λάι, μελανιασμένος και μες στα αίματα μετά από έναν καυγά, ο Λάι του δίνει ένα κρεβάτι να κοιμηθεί αλλά αρνείται να ξαναέχει ερωτική σχέση μαζί του. Η οικογενειακή ζωή δεν ταιριάζει στον Χο, που σύντομα περνάει τις νύχτες του έξω στην πόλη. Ο Λάι παρατάει τη δουλειά του κι αρχίζει να δουλεύει στην κουζίνα ενός κινέζικου εστιατορίου, όπου πιάνει φιλία με τον Τσανγκ, έναν νεαρό απ’ την Ταϊβάν. Πριν καλά καλά το καταλάβει, ο Λάι αρχίζει να ερωτεύεται τον Τσανγκ. Την ίδια στιγμή, η ζωή του Χο συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο… Το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες 4K.

in the mood for love 607

Ερωτική Επιθυμία (In the Mood for Love) του Γουόνγκ Καρ Γουάι

Ο Τσάου μετακομίζει με τη σύζυγό του σε ένα καινούριο σπίτι όπου γνωρίζεται με τη Λι-Ζεν, την όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, σύζυγο ενός εμπορικού αντιπροσώπου, ο οποίος βρίσκεται συνήθως σε επαγγελματικό ταξίδι. Η σύζυγος του Τσάου λείπει, επίσης, συχνά από το σπίτι. Κάποτε θα συνειδητοποιήσουν ότι οι σύζυγοί τους είναι εραστές και τότε θα βρεθούν στα χνάρια μιας ερωτικής επιθυμίας που κανείς τους δεν παραδέχεται πως είναι δική του. Η κλασική αξεπέραστη, πανέμορφη ταινία του Γουόνγκ Καρ Γουάι σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες 4K.

2046 607

2046 του Γουόνγκ Καρ Γουάι

Ένας συγγραφέας γράφει ένα βιβλίο για το 2046, εκεί όπου ταξιδεύουν με ένα μυστηριώδες τρένο όσοι θέλουν να βρουν τις χαμένες τους αναμνήσεις. Κι όσο βυθίζεται στη συγγραφή του, τα όρια ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, τη δική του ζωή και τη μυθοπλασία, τα όνειρα και τη μνήμη, γίνονται πιο θολά και δυσδιάκριτα. Το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες 4K.

I Vitelloni 607

Οι Βιτελόνι (I Vitelloni) του Φρεντερίκο Φελίνι

Μια πικρή σάτιρα γύρω από πέντε ανέμελους επαρχιώτες, γιους των μπαμπάδων τους, που έχουν την πολυτέλεια να ξοδεύουν σε φάρσες και σε καλαμπούρια τη ζωή τους. Ασημένιος Λέων στο Φεστιβάλ Βενετίας του 1953 και η πρώτη καθαρά φελινική ταινία. Με την ανεπανάληπτη μουσική του Νίνο Ρότα. Σε επανέκδοση.

Cries & Whispers 607

Κραυγές και Ψίθυροι (Cries & Whispers) του Iνγκμαρ Μπέργκμαν

Τέλη 19ου αιώνα, δύο αδελφές επιστρέφουν στην πατρική κατοικία για να συμπαρασταθούν στην ανύπαντρη αδελφή τους που αργοπεθαίνει. Στη διάρκεια της παραμονής τους αναβιώνουν διάφορες τραυματικές μνήμες από το παρελθόν, αποκαλύπτοντας τις προβληματικές σχέσεις των τριών αδελφών. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

The Virgin Spring 607

Η Πηγή των Παρθένων (The Virgin Spring) του Iνγκμαρ Μπέργκμαν

Βασισμένη σε μια μπαλάντα του 13ου αιώνα, η ταινία του 1960 είναι ακόμα μια παραβολή με φόντο τη μεσαιωνική Σουηδία της υπαίθρου, όπου κυριαρχούν η θρησκοληψία, η δεισιδαιμονία, η βία και η επιβίωση. Η Κάριν, η μονάκριβη κόρη ενός μεγαλοκτηματία, συναντά στο δάσος τρία αδέλφια βοσκούς. Οι βοσκοί πιάνουν κουβέντα με την Κάριν, μοιράζονται το φαγητό της, κι έπειτα τη βιάζουν και τη σκοτώνουν. Αργότερα, οι ίδιοι βοσκοί ζητούν καταφύγιο για τη νύχτα στο σπίτι της Κάριν, χωρίς να ξέρουν ότι πρόκειται για την οικογένειά της. Οι γονείς της Κάριν τους παρέχουν άσυλο, χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην κόρη τους, όταν όμως ανακαλύπτουν τα ματωμένα της ρούχα, ο πατέρας σχεδιάζει μια εκδίκηση που θα φέρει την κάθαρση. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

The Passion of Anna 607

Το Πάθος (The Passion of Anna) του Iνγκμαρ Μπέργκμαν

Ο Αντρέας χωρίζει τη γυναίκα του και αυτοεξορίζεται σε ένα νησί της Βαλτικής. Όμως η γαλήνη του ταράζεται από την παρουσία ενός μανιακού και τη συνάντησή του με την Άννα, μια πανέμορφη χήρα, της οποίας ο σύζυγος ονομαζόταν επίσης Αντρέας. Ο Μπέργκμαν επιστρέφει στην προσφιλή του θεματολογία της απομόνωσης, που τον απασχόλησε όσο τίποτα άλλο στο τέλος της δεκαετίας του ‘60, με ακόμη ένα υποδειγματικό ψυχολογικό δράμα, όπου οι χαρακτήρες παρακολουθούν ανίσχυροι την πολυπόθητη ασφάλειά τους να γκρεμίζεται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

The Touch 607

Η Επαφή (The Touch) του Iνγκμαρ Μπέργκμαν

Η Κάριν είναι μια όμορφη νεαρή Σουηδή νοικοκυρά φαινομενικά ευτυχισμένη, μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον Αντρεας χειρουργό. Όταν ο Ντέιβιντ αρχαιολόγος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνει στην περιοχή, η έλξη μεταξύ τους θα είναι αμοιβαία, αλλά η σχέση τους θα αποδειχθεί οδυνηρά δύσκολη. Η πρώτη αγγλική ταινία του Μπέργκμαν σε πρώτο επίπεδο φαίνεται πιο προσιτή και απλή στην ανάγνωσή της, μια «ιστορία αγάπης» (όπως την είχε ονομάσει), αλλά αναλύοντας τους χαρακτήρες και τις ανθρώπινες σχέσεις γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Garde a Vue 607

Το Αίνιγμα (Garde a Vue) του Κλοντ Μιλέρ

Ο Μαρτινό (Μισέλ Σερό), ένας πλούσιος και ισχυρός δικηγόρος, κρίνεται ύποπτος για τον βιασμό και την δολοφονία δύο μικρών κοριτσιών.. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο επιθεωρητής Γκαλιέν (Λίνο Βεντούρα) τον καλεί στο γραφείο του και αρχίζει να τον υποβάλλει σε έντονη ανάκριση. Η μαρτυρία του Μαρτινό είναι γεμάτη από κενά και αντιφάσεις, ωστόσο ο Γκαλιέν δεν είναι σε θέση να αποσπάσει την ομολογία του. Ο δικηγόρος φαίνεται να ταιριάζει στο ψυχολογικό προφίλ του δολοφόνου, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του δεν είναι αδιάσειστα. Όταν η ανάκριση φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο, η σύζυγος του Μαρτινό (Ρόμι Σνάιντερ) παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα και κάνει κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

L’ Emmerdeur 607

Ο Κακός Μπελάς (L’ Emmerdeur) του Εντουάρ Μολιναρό (1973)

Ο κακός μπελάς του τίτλου είναι ο Φρανσουά Πινιόν (Ζακ Μπρελ), ένας νευρωτικός και καλόκαρδος ανθρωπάκος που πηγαίνει στο Μονπελιέ για να συναντήσει την εν διαστάσει γυναίκα του. Πιάνει το διπλανό δωμάτιο ξενοδοχείου από τον σιωπηλό και βαρύ Ραλφ Μιλάν (ένας έξοχος Λίνο Βεντούρα), έναν κυνικό επαγγελματία δολοφόνο ο οποίος έχει έρθει από την Αμερική για να ολοκληρώσει ένα συμβόλαιο. Να πυροβολήσει και να σκοτώσει από το παράθυρο του δωματίου του, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το δικαστικό μέγαρο, έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας που πρόκειται να καταθέσει στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ολα είναι υπολογισμένα στην εντέλεια, αλλά η άρνηση της κυρίας Πινιόν να δει το σύζυγό της προκαλεί στον τελευταίο νευρική κρίση και τον οδηγεί σε απόπειρα αυτοκτονίας. Το αποτέλεσμα του απονενοημένου διαβήματός του, ωστόσο, είναι να σπάσει ο σωλήνας νερού στο μπάνιο, να αναστατωθεί το ξενοδοχείο, να γνωριστεί ο Πινιόν με τον Μιλάν και να του γίνει… κακός μπελάς, ενώ τα λεπτά ως τη μεταφορά του καταδότη περνούν δραματικά. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

elephant man 607

Ο Ανθρωπος Ελέφαντας (Elephant Man) του Ντέιβιντ Λιντς

Στην Αγγλία του 19ου αιώνα ένας γιατρός ανακαλύπτει τον «Άνθρωπο Ελέφαντα», έναν εντελώς παραμορφωμένο άντρα, ο οποίος πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια. Θα τον περιθάλψει, αλλά ο άνθρωπος που τον είχε υπό την κηδεμονία του θα τον απαγάγει στη Γαλλία, όπου θα τον περιφέρει σαν δημόσιο θέαμα. Οκτώ υποψηφιότητες για Οσκαρ για το αριστούργημα του Ντέιβιντ Λιντς. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Pierrot le Fou 607

Ο Τρελός Πιερό (Pierrot le Fou) του Ζαν Λικ Γκοντάρ

Ο Πιερό εγκαταλείπει την γυναίκα και την κόρη του και το σκάει από το Παρίσι με έναν παλιο έρωτα προσπαθώντας μαζί να αποφύγουν τους επαγγελματίες Αλγερινούς δολοφόνους που την καταδιώκουν. Μετακινούνται διαρκώς στη Μεσόγειο και στην διάρκεια του ταξιδιού φιλοσοφούν για τα πάντα. Σουρεαλιστικό, ονειρικό, ποιητικό, αναρχικό, γλυκόπικρο, συμβολικό έργο που υμνεί την ξεγνοιασιά και την τρέλα του έρωτα. Μία από τις πιο διάσημες ταινίες του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, με τους Ζαν-Πολ Μπελμοντό και Ανα Καρίνα σε μια κλασική, αξεπέραστη διαδρομή στην τρέλα... Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Vivre sa Vie 607

Ζούσε τη Ζωή της (Vivre Sa Vie) του Ζαν Λικ Γκοντάρ

Η Νανά είναι πωλήτρια σε κατάστημα δίσκων στο Παρίσι. Αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, εγκαταλείπει τόσο το σύντροφό της όσο και τη δουλειά. Αναζητώντας την ευτυχία μακριά από το σύζυγο και το παιδί της, βρίσκει μια ψευδαίσθηση ελευθερίας στα πεζοδρόμια του Παρισιού. Το αριστούργημα του Ζαν-Λικ Γκοντάρ με την εμβληματική παρουσία της Ανα Καρίνα σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

pink panther 607

Ο Ροζ Πάνθηρας (The Pink Panther) του Μπλέικ Εντουαρτς

Η πριγκίπισσα Ντάλα κληρονομεί από τον πατέρα της το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου, γνωστό κι ως Ροζ Πάνθηρας. Το διαμάντι και η κάτοχός του, μπαίνουν στο μάτι ενός διάσημου πλέιμποϊ ενώ την ίδια στιγμή ο γκαφατζής επιθεωρητής Κλουζό βρίσκεται στα ίχνη ενός επίδοξου ληστή.

a shot in the dark 607

Λαγωνικό 24 Καρατιών (A Shot in the Dark) του Μπλέικ Εντουαρτς

Ο γκαφατζής επιθεωρητής Κλουζό αναλαμβάνει την υπόθεση μιας νεαρής υπηρέτριας που κατηγορείται για φόνο. Πεπεισμένος για την αθωότητά της, παραβλέπει με ιδιαίτερη άνεση τα ενοχοποιητικά στοιχεία της, οδηγώντας τον γενικό επιθεωρητή Ντρέιφους στα όρια νευρικού κλονισμού.

Some Like it Hot 607

Μερικοί το Προτιμούν Καυτό (Some Like it Hot) του Μπίλι Γουάιλντερ

Στο Σικάγο της ποτο-απαγόρευσης δυο απένταροι μουσικοί γίνονται χωρίς να το θέλουν μάρτυρες μιας γκαγκστερικής σφαγής κι αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες για να φύγουν για το Μαϊάμι μαζί με ένα συγκρότημα γυναικών μουσικών για να γλιτώσουν τη ζωή τους.

great dictator 6067

Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (The Great Dictator) του Τσάρλι Τσάπλιν

Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας εβραίος κουρέας τραυματίζεται πολεμώντας για το φανταστικό έθνος της Τομανία και μένει χρόνια σε ένα νοσοκομείο βετεράνων. Οταν επιστρέφει σπίτι πολλά έχουν αλλάξει. Ο Αντενόιντ Χίνκελ έχει αποκτήσει απόλυτη δύναμη και έχει μετατρέψει την Τομανία σε μια αντισημιτική μηχανή πολέμου. Ενώ υπερασπίζεται το κουρείο του από μια επίθεση, ο κουρέας συναντά την όμορφη Χάνα και γίνεται ακούσια ο ήρωας του κινήματος αντίστασης που αναπτύσσεται στο γκέτο. Στο μεταξύ, ο Χίνκελ σχεδιάζει να κατακτήσει το γειτονικό έθνος του Οτσερλιχ και να γίνει Παγκόσμιος Αυτοκράτορας. Λόγω της ομοιότητάς τους, οι δυνάμεις της Τομανίας μπερδεύουν τον κουρέα με τον τυραννικό Χίνκε, γεγονός που οδηγεί τον εβραίο κουρέα να απονείμει δικαιοσύνη απευθύνοντας στους πολίτες μια από τις πιο συγκινητικές ομιλίες που έχουν αποτυπωθεί σε φιλμ.

blue velvet 607 2

Μπλε Βελούδο (Blue Velvet) του Ντέιβιντ Λιντς

Ο Τζέφρι, που επέστρεψε πρόσφατα στην πατρική του κωμόπολη, βρίσκει ένα κομμένο αφτί και αποφασίζει να λύσει το μυστήριο που κρύβει. Η έρευνά του τον οδηγεί σε μια μαζοχίστρια τραγουδίστρια κι έναν παρανοϊκό γκάνγκστερ, καθώς και σε ένα σκοτεινό κόσμο διαστροφών και μυστηρίου.

mulholland drive 607

Οδός Μαλχόλαντ (Mulholland Dr.) του Ντέιβιντ Λιντς

Η Νταϊάν είναι μια όμορφη κοπέλα που μετακομίζει στο σπίτι της θείας της στο Λος Αντζελες με σκοπό να γίνει μεγάλη ηθοποιός. Στο σπίτι όμως θα βρει μια ξένη γυναίκα την Καμίλα, η οποία πάσχει από αμνησία και το μόνο που θυμάται είναι ότι της συνέβει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στην οδό Μαλχόλαντ. Μαζί λοιπόν, οι δυο γυναίκες θα προσπαθήσουν να ξεδιαλύνουν ένα μυστήριο που θα τις φέρει πιο κοντά τη μια στην άλλη από όσο θα περίμεναν ποτέ.

400 Blows 607

Τα 400 Χτυπήματα (The 400 Blows) του Φρανσουά Τριφό

Ο Αντουάν Ντουανέλ είναι δεκατριών χρονών και ζει στο Παρίσι με τους γονείς του. Η αδιαφορία των γονιών του και η αυταρχική συμπεριφορά των καθηγητών του στο σχολείο του προκαλεί μια τάση φυγής από το καταπιεστικό σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον. Ετσι, μετά από πολλές περιπέτειες, ανάμεσα στις οποίες και ο εγκλεισμός του στο αναμορφωτήριο, κατορθώνει να φτάσει επιτέλους στην θάλασσα.

marienbad

Πέρσι στο Μαρίενμπαντ (Last Year at Marienbad) του Αλεν Ρενέ

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην εξοχή, ένας άντρας χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά μέσα για να πείσει μια παντρεμένη γυναίκα να φύγει μαζί του. Η γυναίκα μόλις και μετά βίας μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη της την ερωτική ιστορία που είχαν, ή μήπως δεν είχαν, τον προηγούμενο χρόνο στο Μαρίενμπαντ. Ο σύζυγος ή συνοδός παραμένει σταθερά και διακριτικά στο πλευρό της, ρωτώντας κάθε λίγο για την υγεία της, αδιαφορώντας για τα αισθήματά της.

double vie de veronique 607

Η Διπλή Ζωή της Βερόνικα (The Double Life of Veronique) του Κριστόφ Κισλόφσκι

Δυο γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόσωπο και μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η μια από την άλλη. Η Βερόνικα μένει στην Κρακοβία και η Βερονίκ στο Κλερμόν Φεράν κι έχουν το ίδιο πάθος για τη μουσική, την ίδια μοναχική αύρα και το ίδιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η μια διαισθάνεται την ύπαρξη της άλλης σε ένα μεταφυσικό επίπεδο νιώθοντας ότι δεν είναι μόνο σε αυτόν τον κόσμο. Η κατάρρευση της Βερόνικα κατά την διάρκεια ενός κονσέρτου όμως αλλάζει ριζικά τις ισορροπίες αυτής της αμφίδρομης σχέσης.

three colors blue 607

Τρία Χρώματα: Η Μπλε Ταινία (Three Colors: Blue) του Κριστόφ Κισλόφσκι

Η Ζιλί μετά το θάνατο του συζύγου και του παιδιού της σε αυτοκινητικό δυστύχημα, αποφασίζει να ξεκόψει με ό,τι τη συνδέει με το παρελθόν και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

three colors white 607

Τρία Χρώματα: Η Λευκή Ταινία (Three Colors: White) του Κριστόφ Κισλόφσκι

Ενας Πολωνός κομμωτής στο Παρίσι, που τον διώχνει η Γαλλίδα γυναίκα του, γίνεται ζητιάνος, επιστρέφει στην Πολωνία και εκμεταλλευόμενος τη νέα κατάσταση πραγμάτων καταφέρνει να πλουτίσει.

three colors red 607

Τρία Χρώματα: Η Κόκκινη Ταινία (Three Colors: Red) του Κριστόφ Κισλόφσκι

Ενα νεαρό μοντέλο στην Γενεύη της Ελβετίας, η Βάλενταϊν, χτυπά με το αυτοκίνητό της έναν σκύλο, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας πρώην δικαστής. Γρήγορα ανακαλύπτει ότι ο μοναχικός αυτός άνδρας περνά τον χρόνο του ακούγοντας τις τηλεφωνικές συνομιλίες των γειτόνων του. Η ταινία περιγράφει την σχέση των δυο ηρώων αλλά και των άλλων ανθρώπων των οποίων οι ζωές συνδέονται με την Βάλενταϊν και τον δικαστή εν αγνοία τους.


Βλ. επίσης: https://flix.gr/articles/movies-summer-2021-release-schedule.html



Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore