Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Elvis | 23 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Tanweer

ΝΕΑ | 10-06-2022 17:12



Σε σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν και σε σενάριο: Μπαζ Λούρμαν, Σαμ Μπόμελ, Κρεγκ Πιρς, Τζέρεμι Ντόνερ

Πρωταγωνιστούν: Όστιν Μπάτλερ, Τομ Χανκς, Ολίβια ΝτεΤζόνζι, Έλεν Τόμσον, Ρίτσαρντ Ρόξμπουργκ, Ντέιβιντ Γουένχαμ,Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Χαβιέρ Σάμιουελ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Ντάκρι Μοντγκόμερι, Λίον Φορντ, Κέιτ Μάλβανι, Γκάρεθ Ντέιβις, Τσαρλς Γκράουντς, Τζος ΜακΚόνβιλ, Άνταμ Νταν


Παγκόσμια Πρεμιέρα, 75ο Φεστιβάλ των Καννών

Ίσως μόνο ο εικαστικός δημιουργός Μπαζ Λούρμαν (Moulin Rouge) θα μπορούσε να αποδώσει την εξωπραγματική, πληθωρική και καταιγιστική διαδρομή του Elvis. Το σίγουρο είναι ότι ξέρει να επιστρατεύει τους κατάλληλους συνεργάτες για το μεγαλεπήβολο και φιλόδοξο όραμα του και αυτή τη φορά μεταμορφώνει τον Όστιν Μπάτλερ (Κάποτε στο Χόλιγουντ) στην ασύλληπτη μορφή του Elvis Presley. Δίπλα του, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Χανκς (Ένας Υπέροχος Γείτονας) ενσαρκώνει αριστοτεχνικά τον διφορούμενο μάνατζερ του, τον Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, ενώ η Ολίβια ΝτεΤζόνζι (Η Επίσκεψη) αναλαμβάνει την εμβληματική αγάπη της ζωή του Elvis, την Priscilla. Πίσω από την κάμερα η τέσσερις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Κάθριν Μάρτιν (Moulin Rouge) επιμελείται τον σχεδιασμό παραγωγής και τα κοστούμια σε απόλυτο συντονισμό με την εκρηκτική φύση του Μπαζ Λούρμαν και την πυρετώδη πορεία του Elvis. Ένα πλούσιο μουσικό έπος, μία καθηλωτική αναπαράσταση διαφορετικών εποχών, ένα συγκινητικό μουσικό ταξίδι με ανατριχιαστικά σημαντικούς σταθμούς, ένας εντυπωσιακός φόρος τιμής στον άνθρωπο-ορόσημο που άλλαξε τους όρους του θεάματος στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα.

Σύνοψη

Η ιστορία του Elvis (Όστιν Μπάτλερ) μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς). Ειπωμένη από την οπτική του Πάρκερ, η ταινία βυθίζεται στη σύνθετη δυναμική ανάμεσα στους δύο μέσα σε 20 χρόνια με φόντο μια Αμερική που χάνει την αθωότητα της. Κεντρική φιγούρα σε αυτή τη διαδρομή είναι η σύζυγος του Elvis, η Priscilla Presley (Ολίβια ΝτεΤζόνζι).

Η ταινία “ELVIS” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 από την Tanweer.



Βίντεο:

Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore