Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Ο Πρώτος Οιωνός | 1 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

ΝΕΑ | 12-01-2024 11:28Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Στην ταινία "Ο Πρώτος Οιωνός" πρωταγωνιστούν οι Nell Tiger Free ("Servant"), Tawfeek Barhom ("Mary Magdalene"), Sonia Braga ("Kiss of the Spider Woman"), Ralph Ineson ("The Northman") και Bill Nighy ("Living"). Η ταινία σε σκηνοθεσία της Arkasha Stevenson, βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer ("The Omen"), με σενάριο του Ben Jacoby ("Bleed") και σενάριο των Tim Smith & Arkasha Stevenson και Keith Thomas ("Firestarter"). Παραγωγοί είναι οι David S. Goyer ("Hellraiser") και Keith Levine ("The Night House") και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Tim Smith, Whitney Brown ("Rosaline") και Gracie Wheelan.

Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson
Πρωταγωνιστούν: Nell Tiger Free ("Servant"), Tawfeek Barhom ("Mary Magdalene"), Sonia Braga ("Kiss of the Spider Woman"), Ralph Ineson ("The Northman") και Bill Nighy ("Living")
Σενάριο: Tim Smith & Arkasha Stevenson, Keith Thomas βασισμένο σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer ("The Omen"), με σενάριο του Ben Jacoby ("Bleed")

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOODΦωτογραφίες:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore