Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Αυτά είναι τα 10 Blockbusters που θα μας συναρπάσουν φέτος το καλοκαίρι στα θερινά σινεμά!

ΝΕΑ | 24-04-2017 14:52



18 Μαΐου ALIEN: COVENANT

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» - ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.


25 Μαΐου PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE 

Ο Johnny Depp επιστρέφει (για τελευταία φορά) στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραιβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ να νιώθει τους ανέμους της δυστυχίας να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.


08 Ιουνίου WONDER WOMAN

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η Ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς («Monster», «The Killing»).  Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.


15 Ιουνίου CARS 3

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Δόκτωρα Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και τελικά θα αποδείξει ότι ο αριθμός #95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή. 


22 Ιουνίου TRANSFORMERS 5

Δύο είδη σε πόλεμο. Το ένα με σάρκα. Το άλλο από μέταλλο. Δείτε τώρα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας "Transformers 5: Ο τελευταίος ιππότης!". Μαζί με την αναβίωση του διαβόητου αρχηγού των Decepticons (Megatron) που υποτίθεται ότι είχε καταστραφεί στην 3η ταινία της σειράς Transformers, φέτος προστίθεται στο βαρύ πυροβολικό του καστ και ο Sir Antony Hopkins. Στην νέα (πέμπτη) ταινία της σειράς με τίτλο Transformers: Ο τελευταίος ιππότης, που θα κυκλοφορήσει 23 Ιουνίου 2017, εκτός από τον Antony Hopkins πρωταγωνιστούν οι: Mark Wahlberg (στο ρόλο του Cade Yeager) Isabela Moner, Laura Haddock, John Turturro κ.α.

 


6 Ιουλίου SPIDER-MAN: HOMECOMING

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (Tom Holland) μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, αναζητεί την πρωτόγνωρη ταυτότητά του ως ιπτάμενος υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey) κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του κανούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.). Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα – αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν οτι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας- όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.


13 Ιουλίου THE WAR FOR THE PLANET OF THE APES

Στο "Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση", το τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

 


20 Ιουλίου VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Ο Βαλέριαν (Ντέιν ΝτεΧάαν) και η Λόρελαϊν (Κάρα Ντελεβίν) είναι ειδικοί πράκτορες της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, επιφορτισμένοι με τη διατήρηση της τάξης στον γαλαξία. Ο Βαλέριαν επιζητά κάτι περισσότερο από μία απλή επαγγελματική σχέση με τη συνεργάτιδα του, αλλά το παρελθόν του με τις γυναίκες οδηγεί τη Λόρελαϊν να τον απορρίπτει συνεχώς. Μετά από διαταγή του διοικητή τους (Κλάιβ Όουεν), οι δυο τους θα ξεκινήσουν μία αποστολή στην εντυπωσιακή διαγαλαξιακή πόλη Άλφα, μία διαρκώς αναπτυσσόμενη μητρόπολη με χιλιάδες διαφορετικές φυλές απ’ όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Τα 17 εκατομμύρια των κατοίκων της Άλφα, έχουν εδώ και καιρό τελειοποιήσει την τεχνολογία και τους πόρους τους για το γενικότερο καλό. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν όλοι ειρηνικούς σκοπούς, και μία θανάσιμη απειλή για το ανθρώπινο είδος βρίσκεται προ των πυλών. Από τον οραματιστή σκηνοθέτη των «Το Πέμπτο Στοιχείο» και «Lucy», Λικ Μπεσόν, το διάσημο graphic novel μετατρέπεται σε ένα διαγαλαξιακό έπος κολοσσιαίων διαστάσεων.

 


24 Αυγούστου DUNKIRK

Το «Dunkirk», η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν είναι βασισμένη στην «Επιχείρηση Ντιναμό», μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών, οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και περικυκλωθεί από τους Ναζί στην βόρεια Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, στις 21 Ιουλίου του 2017 και επικεφαλής του καστ θα βρίσκεται ο Τομ Χάρντι, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Κένεθ Μπράνα, Μαρκ Ράιλανς μέχρι και ο Χάρι Στάιλς των One Direction.

 


31 Αυγούστου DESPICABLE ME 3

O Γκρου ανακαλύπτει πως έχει... δίδυμο αδερφό στο "ΕΓΩ, ο Απαισιότατος 3"! Τα Minions πως θα το αντιμετωπίσουν; Χωρίς αμφιβολία με τον καλυτερο τρόπο ώστε να τελειώσει ξεκαρδιστικά το φετινό καλοικαίρι.

 



Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore