Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Όλες οι Υποψηφιότητες για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2018 [athina984.gr]

ΝΕΑ | 04-12-2017 11:56



92 ταινίες για την κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας παρουσιάζονται σε άρθρο του athina984.gr. Ανάμεσά τους και η ελληνική υποψηφιότητα η οποία αφορά στην ταινία «Amerika Square», τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, που σύμφωνα με το Hollywood Reporter είναι μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ταινίες για τις οδυνηρές επιπτώσεις του προσφυγικού.

Οι 92 υποψήφιες ταινίες αποτελούν αριθμό ρεκόρ, ενώ για πρώτη φορά κατέθεσαν υποψηφιότητες η Αϊτή, η Μοζαμβίκη, η Σενεγάλη, η Συρία και η Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος.

Ισχυρές προτάσεις στη φετινή κούρσα για τα Όσκαρ θεωρούνται η ταινία που σκηνοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί «First They Killed My Father» με την οποία διεκδικεί το Όσκαρ η Καμπότζη, η αυστριακή πρόταση «Happy End» του Μίχαελ Χάνεκε, η ταινία «A Fantastic Woman» του Σεμπαστιάν Λέλιο από τη Χιλή, η γαλλική πρόταση, το «BPM Beats Per Minutes» του Ρομπέν Καμπιγιό που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες, η ταινία «Foxtrot» από το Ισραήλ, η ταινία «Thelma» από τη Νορβηγία και το «Loveless» του Αντρέι Ζβιαγκίντσεφ από τη Ρωσία.

Δείτε αναλυτικά τις 92 υποψηφιότητες:
http://www.athina984.gr/2017/10/07/oskar-2018-92-tenies-gia-tin-katigoria-kalyteris-xenoglossis-tenias-i-elliniki-ypopsifiotita/



Βίντεο:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore