Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 17 από 56: << < > >>

Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε...
"Two by Two: Overboard!"

Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα.


Αγέλη ΠροβάτωνΑγέλη Προβάτων
"Αγέλη Προβάτων"

Ο Θανάσης χρωστάει. Ψάχνει συμμάχους ομοιοπαθείς ώστε να μην πέσει θύμα της εκμετάλλευσης του τοκογλύφου.


MaixabelMaixabel
"Maixabel"

To 2000 o πολιτικός Juan María Jaúregui δολοφονείται από Βάσκους αυτονομιστές (την βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ), αφήνοντας χήρα την αγαπημένη του γυναίκα, και μια μικρή κόρη. Καθώς τα χρόνια περνούν, κάποιοι από τους καταδικασμένους Βάσκους μαχητές αρχίζουν να αναθεωρούν τη στάση τους στη φυλακή, αποκηρύσσοντας την ένοπλη βία, με αποτέλεσμα να απομονωθούν από τους πρώην συντρόφους τους. Ένας από αυτούς, έχοντας μετανοήσει ριζικά για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει, ζητά να συναντηθεί με τη χήρα του Ισπανού που ο ίδιος, μαζί με έναν σύντροφό του, σκότωσε πριν 11 χρόνια.


Άρωμα ΓυναίκαςΆρωμα Γυναίκας
"Scent of a Woman"

Η ταινία αφηγείται τη ζωή ενός τυφλού, απόστρατου αντισυνταγματάρχη, του Φρανκ Σλέιντ, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά, όταν ένας νεαρός φοιτητής αναλαμβάνει να του κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών.


Μπάρι ΛίντονΜπάρι Λίντον
"Barry Lyndon"

Κάτα τη διάρκεια του Επταετούς Πολέμου στην Ευρώπη ένας νεαρός Ιρλανδός ζαλισμένος από τον έρωτα και το νεανικό αυθορμητισμό του βρέθηκε χωρίς καλά καλά να το καταλάβει παγιδευμένος στην τρέλα ενός πολέμου όπου τακτικά σώματα στρατού παρατάσσονταν με απόλυτη πειθαρχία το ένα απέναντι από το άλλο και πυροβολούσαν στο ψαχνό στέλνοντας μιλούνια νέων στο θάνατο με φρικαλέα οργάνωση κι αποτρόπαιο σύστημα.


Καλή Τύχη Λίο ΓκράντεΚαλή Τύχη Λίο Γκράντε
"Good Luck to You, Leo Grande"

Η Νάνσι Στόουκς είναι μία συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που λαχταρά λίγη δράση και σεξ. Καλό σεξ. Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, ήταν ένας καλός σύντροφος, δεν ήταν ποτέ ένας καλός εραστής. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η Νάνσι αναζητά την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε, έναν σεξεργάτη.


Ο Γάιδαρος ο Εραστής μου και ΕγώΟ Γάιδαρος ο Εραστής μου και Εγώ
"Antoinette dans les Cévennes"

Εγκαταλειμμένη, η Antoinette αποφασίζει να ακολουθήσει και αυτή το μονοπάτι. Όταν φτάνει εκεί, ο Vladimir πουθενά, μόνο κάποιος Patrick – ένας ανυπάκουος γάιδαρος – που θα τη συνοδεύσει στο περίεργο ταξίδι της...

 


Πετάξτε τα Βιβλία σας, Διαδηλώστε στους ΔρόμουςΠετάξτε τα Βιβλία σας, Διαδηλώστε στους Δρόμους
"Throw Away Your Books, Rally in the Streets"

Ένας αγχωμένος έφηβος που αντιμετωπίζει τη δυσλειτουργική οικογένειά του βγαίνει στους δρόμους. Η ιστορία διατέμνεται με διάφορες ψυχεδελικές, ενεργητικές βινιέτες. 


Διαζύγιο Με ΠροθεσμίαΔιαζύγιο Με Προθεσμία
"The Awful Truth"

Ο Τζέρι επιστρέφει από ένα ταξίδι στο σπίτι του, όμως η γυναίκα του απουσιάζει. Λίγο αργότερα η σύζυγός του Λούσι κάνει θεαματική είσοδο με τη συνοδεία… του δάσκαλου φωνητικής.


Αφήνοντας το Λας ΒέγκαςΑφήνοντας το Λας Βέγκας
"Leaving Las Vegas"

Ένας αλκοολικός σεναριογράφος απολύεται από το στούντιο που τον απασχολεί και ταξιδεύει στο Λας Βέγκας, με σκοπό να πεθάνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες καταναλώνοντας απίστευτες ποσότητες αλκοόλ. Στο Βέγκας γνωρίζει τη Σέρα, μια πόρνη. Ερωτεύονται κι αποφασίζουν να μείνουν μαζί. Ο μοναδικός όρος είναι να μην του ζητήσει ποτέ να κόψει το ποτό, κάτι στο οποίο εκείνη αρχικά συμφωνεί.


Μαγνητικά Πεδία (με αγγλικούς υπότιτλους)Μαγνητικά Πεδία (με αγγλικούς υπότιτλους)
"Magnetic Fields"

H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο της θείας του. 


Μαύρα ΓυαλιάΜαύρα Γυαλιά
"Occhiali neri"

Η Νταϊάνα είναι μια νεαρή γυναίκα που έχασε την όρασή της και ο Τσιν, ένα αγόρι από την Κίνα που γίνεται οδηγός της. Μαζί θα εντοπίσουν έναν επικίνδυνο δολοφόνο μέσα στα σκοτάδια της Ιταλίας.


Μετρητής ΚαρτώνΜετρητής Καρτών
"The Card Counter"

Η λύτρωση είναι το "long game" αυτού του θρίλερ εκδίκησης του Paul Schrader με παραγωγό τον Martin Scorsese, καθώς εδώ Isaac υποδύεται έναν πρώην στρατιωτικό ανακριτή που τον συνεπήρε ο τζόγος και στοιχειώνεται από τα φαντάσματα των αποφάσεών του.


Η Ωραία ΚοιμωμένηΗ Ωραία Κοιμωμένη
"Bella addormentata"

Μιλάμε για την υπόθεση της Ελουάνα Ενγκλάρο, μιας νεαρής κοπέλας, η οποία μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σε κώμα το 1992. Ο πατέρας της κοπέλας για περισσότερο από μια δεκαετία ζητούσε την ευθανασία της κόρης του, το δικαίωμα της σε έναν αξιοπρεπή θάνατο.


Η Κοιλάδα των ΜελισσώνΗ Κοιλάδα των Μελισσών
"Údolí Vcel"

Ο νεαρός Οντρέι ενηλικιώνεται μέσα σε ένα αυστηρό θρησκευτικό τάγμα. Κάποια στιγμή εγκαταλείπει αυτήν τη ζωή για να επιστρέψει στο πατρικό του κάστρο και να παντρευτεί τη χήρα του πατέρα του. Όμως ο βετεράνος σταυροφόρος μέντοράς του θα τον καταδιώξει μέχρι την άκρη του κόσμου.


Αυτή η Νύχτα ΜένειΑυτή η Νύχτα Μένει

Ο Αντρέας αγαπά τη Στέλλα, αλλά έχει μόνο ένα μαγαζάκι της ΕΒΓΑ να της προσφέρει. Φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, η Στέλλα φεύγει για τα σκυλάδικα της επαρχίας. Είναι η αρχή μιας κατάβασης στην κόλαση.


Lightyear (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)Lightyear (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)
"Lightyear"

Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Μπαζ αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά… 


Βαγόνι αριθμός 6Βαγόνι αριθμός 6
"Hytti nro 6"

Καθώς ένα τρένο προχωράει προς τον Aρκτικό Kύκλο, δύο ξένοι θα μοιραστούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή.


Ο Άγνωστος του Εξπρές (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Άγνωστος του Εξπρές (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Strangers οn a Τrain"

Ένας ψυχωτικός κύριος της καλής κοινωνίας αναπτύσσει σε έναν επαγγελματία του τένις τη θεωρία πως δύο τελείως άγνωστοι μεταξύ τους μπορούν να κάνουν φόνο και να τη γλυτώσουν... μια θεωρία που σκοπεύει να εφαρμόσει.


Μερικοί το προτιμούν καυτό (Ψηφιακή Επανέκδοση)Μερικοί το προτιμούν καυτό (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Some Like It Hot"

Ο Τζο και ο Τζέρι, ένας σαξοφωνίστας και ένας μπασίστας που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην στο παγωμένο Σικάγο, γίνονται μάρτυρες ενός πολύνεκρου μαφιόζικου χτυπήματος, κι έτσι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άμεσα την πόλη επιβιβαζόμενοι σε ένα τρένο -μόνο που όταν κατεβαίνουν από αυτό, είναι πλέον η Τζοζεφίν και η Δάφνη, τα δύο νέα μέλη ενός γυναικείου συγκροτήματος που περιοδεύει στο Μαϊάμι.


Το Τέλειο ΑφεντικόΤο Τέλειο Αφεντικό
"El buen patrón"

Ο Μπλάνκο είναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει να κερδίσει έναν διαγωνισμό «Επιχειρηματικής Αριστείας». Ολα πρέπει να είναι τέλεια! Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Μπλάνκο πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από έκρυθμες καταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυμένου υπαλλήλου, την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεμυάλισμα ενός φιλόδοξου ειδικευόμενου.


Τα Κακά ΠαιδιάΤα Κακά Παιδιά
"The Bad Guys"

Όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!


Παρίσι, 13ο ΔιαμέρισμαΠαρίσι, 13ο Διαμέρισμα
"Les Olympiades"

Κάπου στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού, μια περιοχή γνωστή και ως Ολυμπιάδες εξαιτίας των οχτώ πολυώροφων κτιρίων που έχουν το όνομα πόλεων που έχουν φιλοξενήσει τους Αγώνες, τρία κορίτσια κι ένα αγόρι δίνουν τον δικό τους ορισμό για το τι σημαίνει έρωτας σήμερα.


Χαμένες ΨευδαισθήσειςΧαμένες Ψευδαισθήσεις
"Illusions perdues"

Το κλασικό μυθιστόρημα του Μπαλζάκ διαδραματίζεται μεταξύ των ετών 1837 και 1843 και επικεντρώνεται στον νεαρό ποιητή Lucien de Rubempré, ο οποίος εγκαταλείπει την Ανγκουλέμ για το Παρίσι με σκοπό να γίνει συγγραφέας.


Το ΓεγονόςΤο Γεγονός
"L'Événement"

Η Annie, μια έξυπνη νεαρή φοιτήτρια, αντιμετωπίζει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στη Γαλλία της δεκαετίας του 1960, όταν η άμβλωση εξακολουθεί να είναι παράνομη.



 Σελ. 17 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore