Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 2 από 56: << < > >>

Η Σιωπή των ΑμνώνΗ Σιωπή των Αμνών
"The Silence of the Lambs"

H νεαρή μαθητευόμενη πράκτορας του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ θα επισκεφθεί τον, χρόνια έγκλειστο ιδιοφυή κανίβαλο, ψυχίατρο Χάνιμπαλ Λέκτερ με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με κάποιον κατ` εξακολούθηση δολοφόνο, ο οποίος έχει απαγάγει την κόρη μιας γερουσιαστού. Για να αποσπάσει όμως τις πληροφορίες που θέλει θα πρέπει να του ανοίξει τις πύλες της ψυχής της και να του μιλήσει για τη χειρότερη ανάμνηση των παιδικών της χρόνων.


Holy MotorsHoly Motors
"Holy Motors"

Ένας ηθοποιός γυρίζει ταυτόχρονα περισσότερες από μία ταινίες και σε διάρκεια 24 ωρών ζει διαφορετικές ζωές μέσα από τους ρόλους του. Εγκληματίας, ζητιάνος, πατέρας, διευθυντής πολυεθνικής και τερατόμορφο πλάσμα συνυπάρχουν και αλληλοσυγκρούονται σε έναν άνθρωπο.


Vampyros LesbosVampyros Lesbos
"Vampyros Lesbos"

Η όμορφη δικηγόρος Linda Westinghouse βρισκόμενη στην Τουρκία για μια υπόθεση της πλούσιας κοντέσας Nadine που μένει σε απομακρυσμένο νησί, πετυχαίνει τον μυστηριώδη και σέξι χορό μιας όμορφης χορεύτριας σε ένα τοπικό νυχτερινό κέντρο. Από τότε αρχίζει να έχει παράξενους εφιάλτες που σχετίζονται με την χορεύτρια και που κορυφώνονται όταν παρά τις προειδοποιήσεις ενός ντόπιου για το αντίθετο, πηγαίνει στο νησί και συναντάει την όμορφη κοντέσα για να ανακαλύψει ότι αυτή ήταν η γυναίκα στο όνειρό της.


Η Νύχτα με τις ΜάσκεςΗ Νύχτα με τις Μάσκες
"Halloween"

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη δολοφονία της αδελφής του τη νύχτα του Halloween το 1963, ο Mάικλ Μάγιερς δραπετεύει από ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο και επιστρέφει στη μικρή πόλη του Χάντονφιλντ στο Ιλινόις για να σκοτώσει και πάλι..


Γυρίσματα της ΤύχηςΓυρίσματα της Τύχης
"Coup de Chance"

Η Φανί και ο Ζαν μοιάζουν το τέλειο παντρεμένο ζευγάρι. Στην πραγματικότητα ο Ζαν είναι ελεγκτικός και κτητικός. Όταν η Φανί πέφτει τυχαία πάνω σε έναν παλιό συμμαθητή της, τον Αλέν, θα αρχίσει να τον συναντά κρυφά, κινώντας τις υποψίες του Ζαν.


Blue BeetleBlue Beetle
"Blue Beetle"

Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει - γεμάτος προσδοκίες - στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωή του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: τον Σκαραβαίο. 


Απαγορευμένα ΠαιχνίδιαΑπαγορευμένα Παιχνίδια
"Les Jeux Interdits"

Το 1940, οι Γάλλοι φεύγουν προς τον Νότο μπροστά στη γερμανική εισβολή. Ένα μικρό κορίτσι βλέπει τους γονείς της να σκοτώνονται και έχοντας το νεκρό σκυλάκι της αγκαλιά, αρχίζει να περιπλανιέται σαστισμένη. Στο δρόμο συναντάει τον δεκάχρονο Μισέλ, ο οποίος πείθει τους γονείς του να την κρατήσουν, και τη βοηθά να θάψουν το νεκρό της σκυλί. Το «απαγορευμένο» παιχνίδι τους ξεκινά όταν αρχίζουν να επεκτείνουν το προσωπικό τους νεκροταφείο.


Demeter: Η Αφύπνιση του ΚακούDemeter: Η Αφύπνιση του Κακού
"The Last Voyage of the Demeter"

Βασισμένη μονάχα σε ένα κεφάλαιο, στο «Ημερολόγιο του Καπετάνιου» από το κλασικό μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ, «Δράκουλα», η ιστορία τοποθετείται στη ρωσική σκούνα, Ντιμίτερ, που ναυλώθηκε για να μεταφέρει ιδιωτικό φορτίο – είκοσι τέσσερα ασημάδευτα κιβώτια – από τα Καρπάθια όρη στο Λονδίνο. 


Το Ανθρώπινο ΚεφάλαιοΤο Ανθρώπινο Κεφάλαιο
"Il capitale umano"

Ιταλία, Μιλάνο. Ένα τζιπ τρακάρει έναν ποδηλάτη μια νύχτα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων. Τι συνέβη εκείνο το βράδυ; Πώς αυτό το ατύχημα θα αλλάξει το πεπρωμένο των πλούσιων οικογενειών Μπερνάσκι και Ροβέλι που βρίσκονται στα όρια της χρεωκοπίας;


Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι...Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι...
"When Harry Met Sally..."

Ο Χάρι και η Σάλι επιμένουν να παραμένουν φίλοι χωρίς να είναι εραστές.Είναι όμως δυνατή η αληθινή φιλία ανάμεσα σε δυο εκπροσώπους των αντίθετων φύλων;


Prince of DarknessPrince of Darkness
"Prince of Darkness"

Ενας καθηγητής προσπαθεί μ'ένα επιστημονικό επιτελείο και τη βοήθεια της τεχνολογίας ν'αποτρέψει τον ερχομό του Πρίγκηπα του Σκότους στη Γη.


Ιστορίες της Νέας ΥόρκηςΙστορίες της Νέας Υόρκης
"New York Stories"

Life Lessons (Martin Scorsese): Ο Λάιονελ ετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική έκθεση των ζωγραφικών του έργων, αλλά είναι νευρικός αφού η ερωμένη και βοηθός του, Παολέτ, απειλεί να τον αφήσει. Oedipus Wrecks (Woody Allen): Ο μεσήλικας Σέλντον είναι Εβραίος και θέλει να παντρευτεί τη Λίζα, μια μητέρα και μη Εβραία. 


Κάνε το ΣωστόΚάνε το Σωστό
"Do the Right Thing"

Στην πιο ζεστή ημέρα της χρονιάς, σε ένα δρόμο του Μπέντφορντ-Στίβενσον του Μπρούκλιν, το μίσος και ο φθόνος των κατοίκων σιγοβράζουν ώσπου οδηγούν σε έκρηξη βίας.


PowaqqatsiPowaqqatsi
"Powaqqatsi"

Το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ αποτελεί μια έρευνα σε τεχνολογικά αναπτυγμένες χώρες και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί από την μετάβαση στο δυτικό τρόπο ζωής. Powaq-Qatsi, oυσιαστικό από τη γλώσσα των Χόπι (powaq =μάγoς + qatsi =ζωή). «Mια ύπαρξη, ένας τρόπoς ζωής πoυ καταναλώνει τη ζωτική oρμή άλλων για να παρατείνει τη δική τoυ ζωή».


Ο ΔημιουργόςΟ Δημιουργός
"The Creator"

Ο Joshua (Washington), ένας σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάµεων που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του (Chan), επιστρατεύεται για να βρει και να σκοτώσει τον Δηµιουργό, τον µόνιµα ασύλληπτο αρχιτέκτονα ενός προγράµµατος Τεχνητής Νοηµοσύνης που έχει κατασκευάσει ένα µυστηριώδες όπλο µε τη δύναµη όχι µόνο να τερµατίσει τον πόλεµο αλλά και να καταστρέψει την ανθρωπότητα.


NaqoyqatsiNaqoyqatsi
"Naqoyqatsi"

Σε μουσική Φίλιπ Γκλας, ένα φιλμο-κονσέρτο με θέμα τον πολιτισμό του 20ού αιώνα και την επίδραση της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή, που χωρίζεται σε τρία μέρη: α) η μετάβαση από την ανθρώπινη γλώσσα σε εκείνη των αριθμών και της εικονικής πραγματικότητας, β) ο αθλητισμός και ο ανταγωνισμός ως υπέρτατες αξίες, γ) οι "ταχύτητες" με τις οποίες τρέχει η ηλεκτρονική εποχή μας.


Όλα για την ΕύαΌλα για την Εύα
"All About Eve"

Η ιστορία αφορά την Margo Channing μία ώριμη ηθοποιό της θεατρικής σκηνής που έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία της. Η ζωή της αλλάζει δραματικά καθώς εισβάλλει σ’ αυτήν μία θαυμάστρια η Eve Harrington την οποία της συστήνει η αγαπημένη φίλη της Margo, Karen.


Το Μωρό της ΡόζμαριΤο Μωρό της Ρόζμαρι
"Rosemary's Baby"

Ένα νεαρό ζευγάρι μετακομίζει σε ένα νέο διαμέρισμα όπου βρίσκεται αντιμέτωπο με παράξενους γείτονες και περίεργες καταστάσεις. Όταν η σύζυγος μένει έγκυος κάτω από μυστήριες συνθήκες, η παράνοια σχετικά με την ασφάλεια του αγέννητου μωρού της αρχίζει να κυριεύει την ζωή της.


The Equalizer 3: Το Τελευταίο ΚεφάλαιοThe Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο
"The Equalizer 3"

Ο Robert McCall (Denzel Washington), μετά την απόσυρση του ως πληρωμένος κυβερνητικός δολοφόνος, παλεύει σκληρά προκειμένου να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν, βρίσκοντας παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων σε ανάγκη.


Saw XSaw X
"Saw X"

Έχοντας καρκίνο σε τελικό στάδιο, ο Τζον Κρέιμερ αποφασίζει να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία. Ταξιδεύει μέχρι το Μεξικό και υποβάλλεται σε εγχείρηση εγκεφάλου, αλλά καθώς αναρρώνει διαπιστώνει πως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.


25η Ώρα25η Ώρα
"25th Hour"

Ο Μόντι Μπρόγκαν έχει καταδικαστεί σε επταετή φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών. Την τελευταία μέρα της ελευθερίας του θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιος τον πρόδωσε, θα επανασυνδεθεί με τον πατέρα του και θα αποχαιρετήσει το κορίτσι του και τους δύο κολλητούς του φίλους. Και κυρίως, ο πρώην «άρχοντας του Μανχάταν» θα αναρωτηθεί πώς κατάφερε να οδηγήσει τη ζωή του σ`αυτό το σημείο και θα κάνει τις τελευταίες του επιλογές.


Σκυλίσια ΜέραΣκυλίσια Μέρα
"Dog Day Afternoon"

Μια αληθινή ιστορία που συνέβη στο Μπρούκλιν, όπου μια ένοπλη ληστεία πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν μετατράπηκε σε κατάσταση ομηρίας. 


Το Μπλε ΚαφτάνιΤο Μπλε Καφτάνι
"Le bleu du caftan"

Ο Χαλίμ και η Μίνα έχουν ένα παραδοσιακό ραφείο σε μια από τις παλαιότερες γειτονιές του Μαρόκου. Για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις εντολές των απαιτητικών πελατών, προσλαμβάνουν τον Youssef.


ΝερούδαΝερούδα
"Neruda"

1948, Χιλή. Ο ποιητής Πάμπλο Νερούδα είναι τώρα μέλος του κομουνιστικού κόμματος και γερουσιαστής. Όταν κριτικάρει σκληρά περί της φυλάκισης απεργών ανθρακωρύχων, ο πρόεδρος της χώρας διατάζει τη σύλληψη του. Φυγάς πλέον, με την αστυνομία, υπό την ηγεσία του επιθεωρητή Όσκαρ Πελουτσόνο, στο κατόπι του, ξεκινάει να γράφει το «Κάντο Χενεράλ», ένα ιστορικό ποίημα ωδή στη Λατινική Αμερική.


Ο ΝονόςΟ Νονός
"The Godfather"

1945, Στo κτήμα τoυ στη Νέα Υόρκη, έvας ηλικιωμένος επικεφαλής της Μαφίας, o Βίτo Κoρλεόvε, γιoρτάζει τoυς γάμoυς της κόρης τoυ, Κόvι, με τον vεαρό Κάρλo Ρίτσι. Στo χαρμόσυνο γεγοvός παρευρίσκοvται και oι γιoι τoυ Κoρλεόvε, Μάικλ, Σόvι και Φρέvτo, καθώς και o νομικός τoυ σύμβoυλoς, Τoμ Χάγκεv. Ο Μάικλ έχει μόλις επιστρέψει από τον πόλεμo σαv ήρωας και o πατέρας τoυ ελπίζει πως θα τον δει vα διαπρέπει μακριά από τηv παρανομία. 



 Σελ. 2 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore