Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 3 από 56: << < > >>

Ανατομία Μιας ΠτώσηςΑνατομία Μιας Πτώσης
"Anatomie d une chute"

Τον τελευταίο χρόνο, η Σάντρα, μια Γερμανίδα συγγραφέας, ο Γάλλος σύζυγός της Σάμουελ και ο εντεκάχρονος γιος τους Ντάνιελ ζουν σε μια απομακρυσμένη πόλη στις γαλλικές Άλπεις. Όταν ο Σάμουελ βρίσκεται νεκρός στο χιόνι, έξω από το σαλέ τους, η αστυνομία αναρωτιέται αν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε. 


Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους (μεταγλωττισμένο)Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους (μεταγλωττισμένο)
"MAVKA: The Forest Song"

Η Mavka, ένα πνεύμα του Δάσους, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και τα καθήκοντά της ως φύλακας της Καρδιάς του Δάσους, καθώς ερωτεύεται έναν άνθρωπο - τον ταλαντούχο νεαρό μουσικό Lukash. Η ιστορία μιλάει για τη μαγική δύναμη της αγάπης. Αυτό το είδος της αγάπης που αφήνει τους ανθρώπους να βρουν τη μαγεία μέσα τους και αποκαλύπτει δυνατότητες που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να καταφέρουν το αδύνατο και να υπερισχύσουν απέναντι στο κακό.


Τελευταίοι και Πρώτοι ΆνθρωποιΤελευταίοι και Πρώτοι Άνθρωποι
"Last and First Men"

Ύστερα από δύο δισεκατομμύρια χρόνια, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος του αφανισμού. Ένα τηλεπαθητικό μήνυμά της φτάνει στους σημερινούς κατοίκους της Γης.


Πυρετός Το ΣαββατόβραδοΠυρετός Το Σαββατόβραδο
"Saturday Night Fever"

Ο 19χρονος Τόνι από το Μπρούκλιν ζει για το σαββατοκύριακο όπου είναι ο βασιλιάς της ντίσκο. Παρά, όμως, τις επιδέξιες χορευτικές του κινήσεις και μακριά από την πίστα, η ζωή του είναι ανιαρή και δύσκολη. Μόνο όταν αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει την Στέφανι στον χορό, αλλάζουν τα πράγματα αλλά κι αυτό δεν μπορεί να αποτρέψει την τραγική διάσταση των ζωών τους.


Τένεμπρε: Ο Παρανοϊκός ΔολοφόνοςΤένεμπρε: Ο Παρανοϊκός Δολοφόνος
"Tenebre"

Ένας συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων φτάνει στη Ρώμη και βρίσκεται μπλεγμένος σε μια περίεργη υπόθεση, που αρχίζει με ανώνυμα τηλεφωνήματα και συνεχίζεται με παρανοϊκούς φόνους.


KidsKids
"Kids"

Μια εφιαλτική κατάδυση στον κόσμο των Αμερικανών εφήβων, με αφορμή την περίπτωση μιας κοπέλας, που αναζητά τον άνθρωπο που της μετέδωσε τον ιό του έιτζ.


Τα Καλά ΠαιδιάΤα Καλά Παιδιά
"GoodFellas"

Ο Χένρι Χιλ μεγαλώνει σε μια ιταλοαμερικάνικη γειτονιά του Μπρούκλιν και ονειρεύεται να διεισδύσει κάποτε στο κύκλωμα των ισχυρών της Μαφίας. Κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει μια ληστεία με τους γκάνγκστερ φίλους του, Τζίμι και Τόμι. Κατά τη διάρκεια της ληστείας, αυτοί σκοτώνουν οποιοδήποτε παίρνει μέρος σ’ αυτή και έτσι ξεκινάνε να σκαρφαλώνουν στην ιεραρχία της μαφίας. Ο ένας φόνος διαδέχεται τον άλλο και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ριψοκίνδυνα…


Οι Αχώριστοι (μεταγλωττισμένο)Οι Αχώριστοι (μεταγλωττισμένο)
"The Inseperables"

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.


After EverythingAfter Everything
"After Everything"

Μόνος στην Αγγλία, ο Χάρντιν υποκύπτει στο ποτό και σε άλλες βλαβερές συνήθειες. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, υποφέρει από συγγραφικό μπλοκ και ίσως χρειαστεί να επιστρέψει την αρκετά μεγάλη προκαταβολή του, αν δεν ολοκληρώσει σύντομα ένα νέο χειρόγραφο. Αντί να ενδώσει στους δαίμονές του, ο Χάρντιν αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει - και να έχει πιθανότητες να κερδίσει πίσω την Τέσα - είναι να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος του. 


CarmenCarmen
"Carmen"

Η Κάρμεν αφήνει πίσω την οικογένεια και την κοινότητά της για να ξεφύγει από ένα μεξικάνικο καρτέλ και περνά τα σύνορα των ΗΠΑ, όπου αιχμαλωτίζεται από έναν συνοριοφύλακα που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Συγκλονισμένος από αυτήν τη βία, ένας συνάδελφός του, ο Έινταν, σώζει την Κάρμεν και τη βοηθά να δραπετεύσει. Κυνηγημένοι θα φτάσουν στο Λος Άντζελες, με την έλξη ανάμεσά τους να μεγαλώνει


Ράδιο ΜετρονόμΡάδιο Μετρονόμ
"Metronom"

Βουκουρέστι, 1972. Η δεκαεπτάχρονη Άννα ονειρεύεται την αγάπη και την ελευθερία, ενώ ανακαλύπτει ότι ο φίλος της θα φύγει οριστικά από τη χώρα σε λίγες μέρες.


Το Βιβλίο των ΘαυμάτωνΤο Βιβλίο των Θαυμάτων
"La Chambre des merveilles"

Ελπίζοντας πως θα κάνει το γιο της, που βρίσκεται σε κώμα, να αισθανθεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και να ξυπνήσει, μια μητέρα πραγματοποιεί ένα-ένα τα 10 πράγματα που ήθελε να κάνει «πριν το τέλος του κόσμου», σύμφωνα με το ημερολόγιό του.


Το Λιμάνι των ΑπόκληρωνΤο Λιμάνι των Απόκληρων
"Le quai des brumes"

Μια μουντή νύχτα με πυκνή ομίχλη, ο Ζαν, λιποτάκτης του γαλλικού αποικιακού στρατού, φτάνει στο λιμάνι της Χάβρης άφραγκος και πεινασμένος. Φυγοδικεί με την ελπίδα να ξεφύγει από ένα βασανιστικό παρελθόν και να σαλπάρει για μια καινούρια ζωή στην Αμερική.


Οι Αναλώσιμοι 4 (The Expend4bles)Οι Αναλώσιμοι 4 (The Expend4bles)
"Expend4bles"

Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, η ομάδα που αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά, το στιλ και οι τακτικές της νέας γένιας «αναλώσιμων» θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «νέο αίμα».


Ο Μπαμπάς Λείπει σε Ταξίδι για ΔουλειέςΟ Μπαμπάς Λείπει σε Ταξίδι για Δουλειές
"Otac na službenom putu"

Στη Γιουγκοσλαβία του 1952, ένας οικογενειάρχης εξορίζεται στην επαρχία για τις υποτιθέμενες σταλινικές πεποιθήσεις του, ενώ η οικογένειά του ισχυρίζεται ότι "λείπει σε ταξίδι για δουλειές".


Είμαι η ΚούβαΕίμαι η Κούβα
"Soy Cuba"

Τέσσερις ιστορίες στην Κούβα του Μπατίστα, στην Κούβα που διψά για επανάσταση.


Ο ΔράκοςΟ Δράκος
"Ο Δράκος"

Eνας ασήμαντος τραπεζικός υπάλληλος ετοιμάζεται να περάσει μόνος τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς όταν τρομοκρατημένος συνειδητοποιεί ότι μοιάζει με έναν κακοποιό που οι εφημερίδες αποκαλούν «Ο Δράκος». Λόγω της παρεξήγησης, η αστυνομία τον καταδιώκει και αυτός βρίσκει καταφύγιο σ' ένα καμπαρέ.


Σιωπηλός ΜάρτυςΣιωπηλός Μάρτυς
"Rear Window"

Ένας φωτορεπόρτερ βρίσκεται στο σπίτι του σε ακινησία καθώς έχει το πόδι του σε γύψο. Όταν θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας ενός φόνου, που διέπραξε ένας γείτονάς του, θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το έγκλημα με τη βοήθεια της αγαπημένης του.


Στο Στοιχείο τους (με ελληνική μεταγλώττιση)Στο Στοιχείο τους (με ελληνική μεταγλώττιση)
"Elemental"

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που, στην ελληνική μεταγλώττιση συνεργάζεται με τα «αδέρφια» του Maestro Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά, μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία, ο αέρας, η γη, το νερό και η φωτιά. 


ΟπενχάιμερΟπενχάιμερ
"Oppenheimer"

Η ιστορία του ρόλου του Τζούλιους Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην ανάπτυξη της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Μίλα μουΜίλα μου
"Talk to Me"

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.


Oldboy (4K Επανέκδοση)Oldboy (4K Επανέκδοση)
"Oldeuboi"

Ένας άνδρας αναζητά εκδίκηση για την αναίτια απαγωγή του και τον δεκαπενταετή εγκλεισμό του.


Γάμος Αλά Ελληνικά 3Γάμος Αλά Ελληνικά 3
"My Big Fat Greek Wedding 3"

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας, Νία Βαρντάλος, και σε παραγωγή των Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της αξιαγάπητης οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, αναποδιές και ανατροπές! Ώπα!


Σιχάθηκα τον Εαυτό μουΣιχάθηκα τον Εαυτό μου
"Syk pike"

Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο.


Ο Δράκος (με αγγλικούς υπότιτλους)Ο Δράκος (με αγγλικούς υπότιτλους)
"Ο Δράκος (με αγγλικούς υπότιτλους)"

Eνας ασήμαντος τραπεζικός υπάλληλος ετοιμάζεται να περάσει μόνος τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς όταν τρομοκρατημένος συνειδητοποιεί ότι μοιάζει με έναν κακοποιό που οι εφημερίδες αποκαλούν «Ο Δράκος». Λόγω της παρεξήγησης, η αστυνομία τον καταδιώκει και αυτός βρίσκει καταφύγιο σ' ένα καμπαρέ.



 Σελ. 3 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore