Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 47 από 57: << < > >>

Στα Ίχνη του ΑνέμουΣτα Ίχνη του Ανέμου
"Wind River"

Μία κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μία απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Μία νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση.


American MadeAmerican Made
"American Made"

Ο Μπάρι Σιλ είναι πιλότος της TWA και η ΣΙΑ επιλέγει να τον στρατολογήσει, ώστε να βοηθήσει στην αντεπίθεση επί της κομουνιστικής απειλής στην Κεντρική Αμερική. Ο Σιλ σιγά-σιγά αποκτά σημαντική οντότητα στην υπηρεσία και οδηγείται να εμπλακεί με το καρτέλ του Μεδεγίν, το οποίο έφερε σε αμηχανία τον Λευκό Οίκο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Ιράν-Κόντρας.


Emoji η Ταινία (μεταγλωττισμένη)Emoji η Ταινία (μεταγλωττισμένη)
"The Emoji Movie"

Το Emoji η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη.


Εβδομάδα Woody Allen - Προβολές καθημερινά στις 20:00Εβδομάδα Woody Allen - Προβολές καθημερινά στις 20:00
"Woody Allen Tribute"

Από την Πέμπτη στο Θερινό Απόλλων δύο αγαπημένοι σκηνοθέτες έχουν την τιμητική τους! Woody Allen και Pedro Almodovar Week! Θα προβάλλονται καθημερινά στις 20:00 παλιά διαμαντάκια του Woody Allen και στις 22:00 του αγαπημένου Ισπανού σκηνοθέτη Pedro Almodovar. 


Εβδομάδα Pedro Almodovar - Προβολές καθημερινά στις 22:00Εβδομάδα Pedro Almodovar - Προβολές καθημερινά στις 22:00
"Pedro Almodovar Tribute"

Από την Πέμπτη στο Θερινό Απόλλων δύο αγαπημένοι σκηνοθέτες έχουν την τιμητική τους! Woody Allen και Pedro Almodovar Week! Θα προβάλλονται καθημερινά στις 20:00 παλιά διαμαντάκια του Woody Allen και στις 22:00 του αγαπημένου Ισπανού σκηνοθέτη Pedro Almodovar. 


Ακόμα Κρύβομαι για να ΚαπνίσωΑκόμα Κρύβομαι για να Καπνίσω
"À Mon Âge Je Me Cache Encore Pour Fumer"

Το «Στην Ηλικία μου Ακόμα Κρύβομαι για να Καπνίσω» εκτυλίσσεται στο Αλγέρι το 1995, μέσα σ' ένα χαμάμ, τις ώρες που λειτουργεί, με σφαλισμένες πόρτες, μόνο για τις γυναίκες. Εκεί συναντιούνται η κυρά-πλύστρα και μασέζ, που υποδύεται επιβλητικά κι αγέρωχα η Χιάμ Αμπάς μ' ένα πλήθος από πελάτισσες, φιλενάδες κι εχθρούς.


Μεγάλωσε Άν ΤολμάςΜεγάλωσε Άν Τολμάς
"Rock'n Roll"

Στην ηλικία των 42, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γκιγιόμ Κανέ έχει μέχρι στιγμής αποφύγει μια κρίση μέσης ηλικίας. Ζώντας με τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον μικρό τους γιο, αισθάνεται χαρούμενος κι ευλογημένος, πετυχαίνοντας μια όμορφη ισορροπία ανάμεσα στην καλλιτεχνική και την προσωπική του, όσο και τον ελεύθερο του χρόνο. Αλλά η νεαρή και πανέμορφη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία που τώρα γυρίζει, του ρίχνει το ηθικό όταν μαθαίνει ότι ο Γκιγιόμ πλέον δεν «ροκάρει». 


PaulinaPaulina
"La patota"

Μία μεγαλοαστή «πολλά υποσχόμενη» δικηγόρος του Μπουένος Άιρες η Παουλίνα αποφασίζει να κάνει αναστροφή στη ζωή της και αναχωρεί για την βαθιά αργεντίνικη επαρχία. Θα γίνει δασκάλα σε ένα ξεχασμένο από θεούς και ανθρώπους χωριό, όπου η πλειοψηφία είναι αναλφάβητη.


Βικτώρια Και ΑμπντούλΒικτώρια Και Αμπντούλ
"Victoria & Abdul"

Δεκαετία του 1880. Κατά τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της Βικτόρια, ο Αμπντούλ Καρίμ, ένας νεαρός γραφιάς, αφήνει την Ινδία για να παραστεί στο χρυσό ιωβηλαίο της βασίλισσας. Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι θα γνωρίσει την εύνοια της ίδιας της Βικτόρια.


Αφιέρωμα στον Wim WendersΑφιέρωμα στον Wim Wenders
"Wim Wenders Tribute"

Αφιέρωμα στον Wim Wenders από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.


Μικρό Αφιέρωμα στον Patricio GuzmánΜικρό Αφιέρωμα στον Patricio Guzmán
"Patricio Guzmán Tribute"

Μικρό Αφιέρωμα στον Patricio Guzmán από Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.


Μικρό Αφιέρωμα στον Jim JarmuschΜικρό Αφιέρωμα στον Jim Jarmusch
"Jim Jarmusch Tribute"

Μικρό Αφιέρωμα στον Jim Jarmusch από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.


Annabelle CreationAnnabelle Creation
"Annabelle Creation"

Στην ταινία «Annabelle Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.


Pulp FictionPulp Fiction
"Pulp Fiction"

Δυο σκληροτράχηλοι εκτελεστές με φιλοσοφικές ανησυχίες. Ένας αποτυχημένος πυγμάχος που προσπαθεί να πιάσει την καλή. Μια κακομαθημένη καλλονή, εθισμένη στην κοκαϊνη. Ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι ληστών… Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους συναρπαστικούς χαρακτήρες που συνθέτουν τη σπονδυλωτή ιστορία μας…


Οι ΕυχούληδεςΟι Ευχούληδες
"Trolls"

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα...


Ταξίδι στην ΙσπανίαΤαξίδι στην Ισπανία
"The Trip to Spain"

Οι κωμικοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον ταξιδεύουν στην Ισπανία για να επισκεφτούν τα γκουρμέ εστιατόριά της.


Στο Πέρασμα του ΧρόνουΣτο Πέρασμα του Χρόνου
"Im Lauf Der Zeit"

Ένας μηχανικός κινηματογραφικών προβολέων και ένας άντρας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει συναντιούνται τυχαία και ξεκινούν ένα ταξίδι κατά μήκος των συνόρων Δυτικής - Ανατολικής Γερμανίας.


Η ΛάμψηΗ Λάμψη
"The Shining"

Ένας συγγραφέας μαζί με την οικογένειά του αναλαμβάνουν τη συντήρηση ενός χειμερινού θέρετρου στο οποίο αποκλείονται λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.


Detroit: Μία Οργισμένη ΠόληDetroit: Μία Οργισμένη Πόλη
"Detroit"

Το καλοκαίρι του 1967 ήταν μία κομβική περίοδος της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας, όταν η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με έντονες κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές: την κλιμάκωση της στρατιωτικής εμπλοκής της χώρας στον πόλεμο του Βιετνάμ, και δεκαετίες φυλετικών διακρίσεων. Τα επίκεντρα όλης αυτής της δυσαρέσκειας και της άσβεστης οργής αποδείχθηκαν πως ήταν οι μεγάλες πόλεις της χώρας, με τις συστηματικές προκαταλήψεις τους, τις φυλετικές ανισότητες σε στέγη και παιδεία, και την ολοένα αυξανόμενη ανεργία στις κοινότητες των Αφρο-αμερικανών.


Εγώ, Ο Απαισιότατος 3 (Μεταγλωττισμένο)Εγώ, Ο Απαισιότατος 3 (Μεταγλωττισμένο)
"Despicable Me 3"

Ο Γκρου έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, έναν πρώην ανήλικο σταρ που μεγάλωσε και παθιάστηκε με τον χαρακτήρα που έπαιζε στα 1980. Αλλά υπάρχει και νέος, απροσδόκητος εχθρός για τον Γκρου, κι αυτός είναι ο χαμένος επί έτη δίδυμος αδελφός του, Ντρου. Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, και ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.


Οι ΠρώηνΟι Πρώην
"Les Ex"

Έξι χωρισμένα ζευγάρια κάνουν έναν απολογισμό των σχέσεων που διαλύθηκαν – τους ενώνει μια πραγματική δυσκολία να τις ξεχάσουν, για λόγους αγάπης, μίσους ή και λόγους πρακτικούς! Ο Greg, ένας νεαρός οδηγός ταξί, κουβαλά σε όλες τις διαδρομές του το σαλιάρη σκύλο της πρώην κοπέλας του. Η Julie προσπαθεί να παντρευτεί, αλλά ο παπάς που θα την ενώσει με τα δεσμά του γάμου είναι κάποιος που δεν μπορεί να ξεχάσει. Ο ψυχίατρος Antoine προσπαθεί να συνεννοηθεί με την πρώην σύζυγό του και μαμά των δίδυμων κοριτσιών του, και παράλληλα να ξεκινήσει κάτι καινούριο με μια ραδιοφωνική παραγωγό που έχει απελπιστεί από τον έρωτα.


Έρχεται Τη ΝύχταΈρχεται Τη Νύχτα
"It Comes at Night"

Ασφαλείς σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι καθώς μια αφύσικη δύναμη απειλεί τον κόσμο, η ισχνή οικογενειακή τάξη που έχει επιβάλει ένας άντρας με τη σύζυγο και τον γιο τους μπαίνει στην απόλυτη δοκιμασία, όταν καταφτάνει μια απελπισμένη νεαρή οικογένεια αποζητώντας καταφύγιο. Παρότι ανάμεσα στις οικογένειες υπάρχουν οι καλύτερες των προθέσεων, η παράνοια και η έλλειψη εμπιστοσύνης ανανεώνουν τον τρόμο που ελλοχεύει έξω από τους τοίχους, ξυπνώντας κάτι κρυμμένο και τερατώδες μέσα στον πατέρα, καθώς μαθαίνει ότι η προστασία της οικογένειας του έχει κόστος για την ψυχή του.


Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτεςΟ Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες
"Valerian and the City of a Thousand Planets"

Ο Βαλεριάν και η Λορελίν είναι ειδικά στελέχη της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, με την εξουσιοδότηση να διατηρούν την τάξη στο σύμπαν.


Το Άγγιγμα του Κακού (Ψηφιακή Επανέκδοση)Το Άγγιγμα του Κακού (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Touch of Evil"

Η υπόθεση διεξάγεται στα σύνορα Μεξικού και ΗΠΑ και αφορά σε μια ιστορία ναρκωτικών, απαγωγής, προσωπικών αντιπαραθέσεων, μυστικών από το παρελθόν και σχέσεων εξουσίας και υποταγής. Ακόμη ένα αριστουργηματικό φιλμ, δια χειρός Orson Welles!


Ένα Ενωμένο ΒασίλειοΈνα Ενωμένο Βασίλειο
"A United Kingdom"

1947, Ο Seretse Khama, βασιλιάς της Μποτσουάνα, συναντά την Αγγλίδα Ruth Williams και η έλξη μεταξύ τους είναι μοιραία. Εκείνη μαγεύτηκε από το όραμα του για έναν καλύτερο κόσμο, εκείνος από τη θέληση της να εμπλακεί μ’ αυτό. Ήταν ιδανικοί ο ένας για τον άλλο, η σχέση τους όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οικογενειακές, αλλά και πολιτικές.



 Σελ. 47 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore