Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Η Ναόμι Γουότς ευχαριστεί τον Ντέιβιντ Λιντς 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Mullholland Drive [protothema.gr]

ΝΕΑ | 07-06-2021 10:54



Το protothema.gr και η Πέννυ Λουπάκη παρουσιάζουν την ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram της Ναόμι Γουότς σχετικά με την ταινία «Mullholland Drive», στην οποία και είχε πρωταγωνιστήσει στο ρόλο της Μπέτι.

Το δημοσίευμα αναφέρει: 

Όπως ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας, αλλά έχει δηλώσει και στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της, η εν λόγω ταινία της άλλαξε την ζωή. Στην εικόνα φαίνεται η ίδια, δίπλα στον σκηνοθέτη της ταινίας, Ντέιβιντ Λιντς και την επίσης πρωταγωνίστρια, Λάουρα Έλενα Χάρινγκ, ενώ περπατούν στο κόκκινο χαλί του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δευτερόλεπτα πριν από αυτή την στιγμή, σκούπιζα τα δάκρυα μου. Μόλις είχα ακούσει το τραγούδι του Cat Stevens \"Morning Has Broken\", την ώρα που σταματούσε το αυτοκίνητό μας. Είναι το τραγούδι, που έπαιζε στην κηδεία του πατέρα μου. Είχα κάτι στο λαιμό μου, σαν να επρόκειτο να συμβεί κάτι σπουδαίο. Μπορούσα να νιώσω τον πατέρα μου μαζί μου, να είναι περήφανος. Ο Τζάστιν Θερού έσφιξε το χέρι μου, όταν περπατούσαμε στο κόκκινο χαλί. Αυτή η ταινία άλλαξε την καριέρα μου. Ο Ντέιβιντ Λιντς άλλαξε την ζωή μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων». \r\n Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Guardian η διάσημη ηθοποιός είχε αναφέρει ότι στην αρχή της καριέρας της στο Χόλιγουντ κανένας δεν την προσλάμβανε. Είχε παραδεχτεί μάλιστα πως παραλίγο να αρνηθεί την οντισιόν για τον ρόλο της Μπέτι στην ταινία του Λιντς, παρόλο που ήταν ο πρωταγωνιστικός. Τελικά, όμως, ο Ντέιβιντ Λιντς κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της νέας τότε ηθοποιού, δημιουργώντας αυτό που είναι σήμερα.
«Δεν έπαιρνα ρόλους, γιατί απλά δεν έδινα τον εαυτό μου σσε αυτούς. Η ψυχή μου ήταν κατεστραμμένη και δεν μπορούσα να μπω σε ένα δωμάτιο και να το κατακτήσω, όπως έκαναν άλλοι νέοι ηθοποιοί. Ο Ντέιβιντ το άλλαξε αυτό. Είχα ξαφνικά επιτέλους κάποιον, ο οποίος με κοιτούσε στα μάτια. Έκανε ερωτήσεις και πραγματικά τον ενδιέφεραν οι απαντήσεις μου. Μου έδωσε χρόνο για να αποκαλύψω τα \"κρυμμένα\" μου επίπεδα»



Βίντεο:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore