Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

"KANENΑΣ" / "Nobody" | 22 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την TULIP

ΝΕΑ | 08-07-2021 16:46



Σκηνοθεσία Ίλια Ναϊσούλερ
Σενάριο Ντέρεκ Κολστάντ
Παραγωγή Ντέιβιτ Λιτς, Μπρέιντεν Άφτεργκουντ, Κέλι Μακ Κόρμικ, Μαρκ Προβισιέρο, Μπομπ Όντενκερ.
Πρωταγωνιστούν Μπομπ Όντενκερ, Κόνι Νίλσεν, Κρίστοφερ Λόιντ
Διάρκεια 92’


Μερικές φορές, ο άνθρωπος που περνάει απαρατήρητος είναι και ο πιο επικίνδυνος. 

Η ιστορία του «Nobody» πυροδοτείται από μια αναίτια εισβολή ληστών, η οποία ωθεί έναν υποτιμημένο και αγνοημένο οικογενειάρχη να αξιοποιήσει τα καλά κρυμμένα, θανατηφόρα και αδίστακτα ένστικτά του, ώστε να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή. 

Πρόκειται για μια ευρηματική περιπέτεια με σκηνές βίας από τους παραγωγούς των περιπετειών του John Wick και του Atomic Blonde.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, Μπομπ Όντενκερκ (Better Call Saul, The Post, Nebraska) πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Χατς Μάνσελ, ενός υποτιμημένου και αρκετά παραγκωνισμένου πατέρα και συζύγου, ο οποίος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να αντιδρά.  Είναι ο καθημερινός… «Κανένας».

Όταν δύο ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Χατς δεν βρίσκει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του, στην προσπάθειά του να μην προκαλέσει υπερβολική βία.

Ο έφηβος γιος του, ο Μπλέικ, (Γκέιτζ Μονρόε) απογοητεύεται και η σύζυγός του, η Μπέκα (Κόνι Νίλσεν) δείχνει να απομακρύνεται. Ο απόηχος του συμβάντος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταπιεσμένη οργή του Χατς, καθώς θα του ξεκλειδώσει ένστικτα και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο θα ανασύρει σκοτεινά μυστικά και φονικές δεξιότητες. 

Μέσα σε ένα μπαράζ από γροθιές, σφαίρες και λάστιχα που καίνε την άσφαλτο, ο Χατς καλείται να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και να διασφαλίσει ότι κανείς στο εξής δεν θα τον υποτιμήσει ως «κανένα».

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ίλια Ναϊσούλερ (Hardcore Henry) ο οποίος αποδεικνύεται βιρτουόζος της βίαιης χορογραφίας μέσω του μοντάζ. Ο Ναϊσούλερ είχε δώσει άριστα δείγματα γραφής στο είδος με το δυνατό «Hardcore Henry». Στο πιο σοφιστικέ και σκοτεινό, «Nobody» έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Μπομπ Όντενκερκ των τηλεοπτικών επιτυχιών «Better Call Saul» και «Breaking Bad».

Το σενάριο ανήκει στον Ντέρεκ Κολστάντ, τον αρχιτέκτονα των περιπετειών του John Wick. Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκουμε τον Ντέιβιντ Λιτς, που με τα John Wick (2014) και Atomic Blonde (2017) έχει αφήσει το στίγμα του στο σύγχρονο σινεμά δράσης για απαιτητικούς θεατές. 

Συμπρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Κρίστοφερ Λόιντ στο ρόλο του πατέρα του Χατς, και ο μουσικός RZA. Η παραγωγή ανήκει στην Κέλι ΜακΚόρμικ, στον Ντέιβιντ Λιτς (των “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, “Deadpool 2” και “Atomic Blonde”) στον Μπράντεν Άφτεργκουντ (“Hell or High Water, Wind River”) και στον Μπομπ Όντενκερκ (Better Caul Saul).

ΑΠΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TULIP



Βίντεο:
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου "KANENΑΣ" / "Nobody"
Ενημέρωση: 08-07-2021 16:46 - Μέγεθος: 651.46 KB

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore