Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Summer Classics: Aυτές είναι οι κορυφαίες επανεκδόσεις του Καλοκαιριού 2022

CLASSICS | 26-04-2022 12:55



Αγαπητοί συνεργάτες,

το καλοκαίρι του 2022 είναι επιτέλους εδώ, κι ευχόμαστε να χαρούμε όλοι μαζί ξανά τη μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια.

Πιστοί στον στόχο μας που είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους θεατές να γνωρίσουν τα κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, επιλέξαμε δέκα κλασικές ταινίες, πέντε από τις οποίες συνιστούν ένα αφιέρωμα με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Λουί Μαλ, ενώ οι τρεις αποτελούν έναν τυπικό οδηγό μελέτης του σασπένς του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Τον κατάλογό μας συμπληρώνει το Some Like It Hot (Μερικοί το Προτιμούν Καυτό) του Billy Wilder, η καλύτερη κωμωδία όλων των εποχών σύμφωνα με το American Film Institute, και το εμβληματικό Blow Up του Michelangelo Antοnioni, ένα θρίλερ μυστηρίου «ορόσημο» στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όλες οι ταινίες είναι για πρώτη φορά ψηφιακά αποκατεστημένες σε υψηλή ανάλυση 4Κ, με ολοκάθαρη εικόνα και ήχο, προσφέροντας έτσι στους θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν με τις καλύτερες συνθήκες τη γοητεία του κλασικού κινηματογράφου στα θερινά σινεμά.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία 
Η ομάδα της Summer Classics



Φωτογραφίες:
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Summer Classics Catalogue
Ενημέρωση: 26-04-2022 12:55 - Μέγεθος: 3.19 MB

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore