Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Μαγνητικά Πεδία | 19 Μαΐου 2022 στους κινηματογράφους από το Cinobo

ΝΕΑ | 16-05-2022 12:44



Από 19 Μαΐου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Έκθεση από 8 αγαπημένους κομίστες με έργα που εμπνεύστηκαν από την ταινία και ειδικές προβολές για κωφούς και άτομα με προβλήματα ακοής


Χρυσός Αλέξανδρος (Film Forward)
Βραβείο FIPRESCI | Βραβείο ΠΕΚΚ | Πρώτο Βραβείο ΕΡΤ | Πρώτο Βραβείο ΕΚΚ | Βραβείο Location Manager
Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2021

Υποψήφιο για Βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη, Σεναρίου, Α’ Γυναικείου Ρόλου, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Φωτογραφίας, Πρωτότυπης Μουσικής

Βραβεία Ίρις 2022


Η πιο feelgood ελληνική (και όχι μόνο) ταινία της χρονιάς.
Popaganda

Μια ταινία λιτών χαρακτήρων, βαθιάς νοσταλγίας και συγκρατημένης ποίησης.
Αθηνόραμα

Ένα μικρό αισθητικό κομψοτέχνημα. 
Ναυτεμπορική


Στα βήματα της τριλογίας Πριν το Ξημέρωμα, Πριν το Ηλιοβασίλεμα, Πριν τα Μεσάνυχτα, το συγκινητικό και τρυφερό road movie με μεγάλη καρδιά και το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο της Έλενας Τοπαλίδου και του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου. Η ταινία απέσπασε 6 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων τον Χρυσό Αλέξανδρο, και τώρα είναι υποψήφια για 7 Ίρις στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Σύνοψη

H Έλενα ταξιδεύει δίχως προορισμό και απροσδόκητα ανεβαίνει στο πλοίο για Κεφαλονιά. Ο Αντώνης, που βρίσκεται στο ίδιο πλοίο, οδεύει προς το νεκροταφείο του νησιού για να θάψει το οστεοφυλάκιο του θείου του. Όταν χαλάσει το αυτοκίνητό του, η Έλενα προσφέρεται να τον πάει σε ένα ξενοδοχείο και μετά ξανά, την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο, όπου τους λένε ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το κουτί για γραφειοκρατικούς λόγους. Η χημεία μεταξύ τους είναι μαγνητική. Έχοντας απολαύσει τα τυχαία πειράγματα και τη συντροφιά ο ένας του άλλου, αποφασίζουν να συνεχίσουν να περιφέρονται στο νησί αναζητώντας ένα καλό μέρος για να θάψουν το κουτί.

Μαγνητικά Πεδία - Η έκθεση κόμικ

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους, 8 αγαπημένοι κομίστες φτιάχνουν τα δικά τους σκίτσα, εμπνευσμένα από τα Μαγνητικά Πεδία. Στην έκθεση κόμικ συμμετέχουν οι Παναγιώτης Πανταζής, Κανέλλος Μπίτσικας, Γεωργία Ζάχαρη, Στέλλα Στεργίου, Στέφανος Ρόκος, Δημήτρης Ρόκος, Σοφία Ροζάκη και Φωκίων Ξενος.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στα θερινά σινεμά που προβάλλονται τα Μαγνητικά Πεδία, συγκεκριμένα την 1η εβδομάδα προβολών με τον παρακάτω προγραμματισμό, ενώ για τη 2η εβδομάδα, η έκθεση θα ακολουθήσει τις προβολές στα θερινά σινεμά:

Δευτέρα 16/5 - Σάββατο 21/5: Σινέ Φλερύ (Σκίππη 5-7, Καλλιθέα)
Κυριακή 22/5 - Τετάρτη 25/5: Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46)
Πέμπτη 26/5 - Κυριακή 29/5: Cine Αλεξάνδρα (Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Κάτω Χαλάνδρι)

Ειδικές Προβολές     

Με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Cinobo θα διοργανώσει 2 ειδικές προβολές με υπότιτλους για κωφούς και άτομα με προβλήματα ακοής.

Cine Αλεξάνδρα - Τρίτη 24 Μαΐου στις 22:30 
Cine Αλεξάνδρα - Τετάρτη 25 Μαΐου στις 22:30



Βίντεο:
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου "Μαγνητικά Πεδία"
Ενημέρωση: 16-05-2022 12:45 - Μέγεθος: 573.92 KB

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore