Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Jurassic World: Κυριαρχία | 9 Ιουνίου στους κινηματογράφους

ΝΕΑ | 03-06-2022 16:28



Σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου

Σε σενάριο: Έμιλι Καρμάικλ & Κόλιν Τρέβοροου

Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Σαμ Νιλ, Ντεγουάντα Γουάιζ, Μαμούντου Άθι

Τον Ιούνιο θα βιώσουμε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, στην ταινία «Jurassic World: Κυριαρχία», καθώς δυο γενιές συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη κλείνοντας έναν κύκλο 30 ετών!

 Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ συναντούν την βραβευμένη με Όσκαρ, Λόρα Ντερν, τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ και τον Σαμ Νιλ σε μία τολμηρή, διαχρονική και συναρπαστική περιπέτεια που θα καθηλώσει τόσο τους θεατές που μεγάλωσαν με την πρώτη ταινία, όσο και τους νεότερους που την ανακάλυψαν στην αναβίωσή της.

 Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει, μια για πάντα, αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται πλέον με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

 Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, οι ταινίες Jurassic Park και Jurassic World έχουν προκαλέσει δέος και θαυμασμό, τρόμο και ενθουσιασμό σχεδόν σε κάθε θεατή που έχει περάσει το κατώφλι μιας κινηματογραφικής αίθουσας. Το «Jurassic World: Κυριαρχία» είναι η κορύφωση αυτής της ιστορίας τριών δεκαετιών.



Βίντεο:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore