Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

10 κλασικές ταινίες για το καλοκαίρι του 2023 στα θερινά σινεμά

CLASSICS | 25-04-2023 10:22



Αγαπητοί φίλοι,

για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, η Summer Classics εξασφάλισε για την ελληνική αγορά δέκα (10) εμβληματικές επανεκδόσεις κλασικών ταινιών, που θα κάνουν τα βράδια μας στα θερινά σινεμά ακόμα πιο συναρπαστικά.

Ισορροπώντας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ανάμεσα σε αριστουργήματα των δεκαετιών του '40 και του '50 και σε νεότερους τίτλους από τα 90's, που σημάδεψαν τη δική μας γενιά, παρουσιάζουμε έναν «δυνατό» κατάλογο που είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει εξαιρετικό box office στα σινεμά που αναζητούν ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα.

Συνεχίζοντας και φέτος τον τυπικό οδηγό μελέτης του Μετρ Άλφρεντ Χίτσκοκ, λανσάρουμε σε ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες τέσσερις (4) κορυφαίες ταινίες του, μεταξύ των οποίων και αυτήν που ο ίδιος θεωρούσε την καλύτερη της ζωής του, το Στη Σκιά της Αμφιβολίας (Shadow of a Doubt, 1943) η οποία αποτελεί κι επετειακή επανέκδοση 80 ετών από την πρώτη κυκλοφορία της.

Το Μεγάλο Αφιέρωμα όμως του καλοκαιριού γίνεται με αφορμή την παγκόσμια επετειακή επανέκδοση του Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998). Τρεις από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας των αδελφών Κοέν θα μας χαρίσουν πραγματικά απολαυστικές καλοκαιρινές νύχτες μπροστά από τη μεγάλη οθόνη.

Τον κατάλογό μας συμπληρώνουν η επετειακή επανέκδοση, αποκατεστημένη σε 4K, της ταινίας που δημιούργησε το είδος του folk horror, Το Καταραμένο Σκιάχτρο (The Wicker Man, 1973), το επίσης επετειακό Διακοπές στη Ρώμη (Roman Holiday, 1953) καθώς και -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- το αριστουργηματικό Σκοτεινοί Δολοφόνοι (Sweet Smell of Success, 1957).

Καλό καλοκαίρι

Η ομάδα της Summer Classics



Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore