Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

The Flash | 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Tanweer

ΝΕΑ | 07-06-2023 13:55



Η ιστορία τοποθετεί τον αγαπημένο υπερήρωα στο προσκήνιο και στο επίκεντρο μιας επικής περιπέτειας με απρόσμενο χιούμορ και συναίσθημα, ενώ τον προικίζει με την υπερδύναμη να χειραγωγεί τον χρόνο και να αλλάζει το παρελθόν.

Η ταινία προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και συγκεντρώνει εμβληματικούς και αγαπημένους χαρακτήρες της DC από διαφορετικές χρονικές ακολουθίες -τον Μπάτμαν, τον Φλας, τη Σούπεργκερλ και έναν άλλον Μπάτμαν!- μαζί με έναν από τους πιο καθηλωτικούς κακούς, τον Στρατηγό Ζοντ.

Στην ταινία παίζει η ανερχόμενη σταρ Σάσα Κέιλ, ο Μάικλ Σάνον (Bullet Train, Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης), ο Ρον Λίβινγκστον (Το Κάλεσμα), η Μαριμπέλ Βερντού (Ελίτ, Θέλω και τη μαμά σου), Κίρσι Κλέμενς (Zack Snyder’s Justice League, Sweetheart), Άντιε Τράουε (King of Ravens, Άνθρωπος από ατσάλι) και ο Μάικλ Κίτον (Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του, Μπάτμαν).

Την παραγωγή υπογράφει η Μπάρμπαρα Μουσκιέτι (ταινίες Το Αυτό, Μαμά) και ο Μάικλ Ντίσκο (Rampage: Το απόλυτο χάος,  San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα ). Το σενάριο φέρει την υπογραφή της Κριστίνα Χόντσον (Αρπακτικά πτηνά: Και η φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν, Bumblebee).

 

Σύνοψη

Διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να αλλάξει γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η απόπειρα του να σώσει την οικογένεια του αλλάζει το μέλλον ανεπιστρεπτί, ο Μπάρι εγκλωβίζεται σε μία πραγματικότητα όπου ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει απειλητικός και δεν υπάρχει κανένας υπερήρωας να βοηθήσει.

Εκτός αν ο Μπάρι μπορέσει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό και συνταξιούχο Μπάτμαν να αναλάβει δράση και να ελευθερώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό από τη φυλακή… αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο γνώριμο του μέλλον, η μόνη ελπίδα του Μπάρι είναι να τρέξει για να σωθεί. Είναι η απόλυτη θυσία αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν στη ροή του;


Σενάριο: Κριστίνα Χόντσον

Σκηνοθεσία: Αντι Μουσκιέτι

Πρωταγωνιστούν: Έζρα Μίλερ, Σάσα Κέιλ, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Κίτον, Ρον Λίβινγκστον, Μαριμπέλ Βερντού, Κίρσι Κλέμενς, Άντιε Τράουε, Μπεν Άφλεκ

Παραγωγή: Μπάρμπαρα Μουσκιέτι, Μάικλ Ντίσκο

Executive producers: Τόμπι Έμεριχ, Γουόλτερ Χαμάντα, Γκάλεν Βάισμαν, Μαριάν Τζένκινς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χένρι Μπράχαμ

Σκηνογραφία: Πολ Ντέναμ Οστερμπέρι

Κοστούμια: Αλεξάντρα Μπερν

Μοντάζ: Τζέισον Μπάλανταϊν, Πολ Μάκλις

Μουσική: Μπέντζαμιν Γουόλφις

Ημερομηνία Εξόδου: 15 Ιουνίου 2023

Διάρκεια: 2 ώρες και 24 λεπτά



Βίντεο:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore