Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

10 λόγοι για να προτιμήσετε τα Θερινά Σινεμά

ΝΕΑ | 17-06-2016 15:56



  1. Ο ανοιχτός χώρος: Η βραδινή δροσιά, το αεράκι, ο ουρανός που δεν συνηθίζουμε να κοιτάζουμε πια, η απόδραση μέσα στο αστικό τοπίο, κάτω από την λάμψη του φεγγαριού, συνθέτουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για την προβολή της κάθε ταινίας.
  2. Η αίσθηση ελευθερίας: Η χαλαρή και ανέμελη ατμόσφαιρα, η ελεύθερη επιλογή θέσεων, η ελευθερία κινήσεων, η μετακίνηση της καρέκλας, η αγκαλιά στον καναπέ, η ξαπλώστρα στην μπροστινή σειρά, το πνεύμα των διακοπών, μας θυμίζουν να μην κάνουμε συμβιβασμούς στην ψυχαγωγία.
  3. Οι συνθήκες προβολής: Όχι μόνο σκηνικό, αλλά και άριστος ήχος και εικόνα με ολοκαίνουριο ψηφιακό εξοπλισμό.
  4. Ο τοπικός χαρακτήρας: Το θερινό της γειτονιάς, οι παλιοί συμμαθητές, γνωστές φάτσες, οικειότητα, καλησπέρα, σχόλια, γέλια, φλερτ, ανθρώπινες αξίες.
  5. Η οικονομία: Φθηνότερες τιμές, φοιτητικό εισιτήριο και εισιτήρια για ειδικές κατηγορίες, προσφορές, κεράσματα! Επισκέπτης και όχι πελάτης. Η οικονομικότερη διασκέδαση στην εποχή της κρίσης χωρίς αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου από το 1999, κάνει το χαρτζιλίκι επαρκές.
  6. Το μείγμα των ταινιών: Όλες οι πρώτες προβολές αλλά και κλασικές επανεκδόσεις. Ευρωπαϊκό σινεμά αλλά και χολιγουντιανά blockbusters. Τα θερινά σινεμά καλύπτουν όλα τα κινηματογραφικά γούστα και φέρνουν τις μεγάλες επιτυχίες στην γειτονιά ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο.
  7. Οι αναμνήσεις για το μέλλον: Κάθε θερινό σινεμά είναι μοναδικό. Δεν αποτελεί άλλη μια πανομοιότυπη προκατασκευασμένη αίθουσα ενός εμπορικού κέντρου. Είναι φτιαγμένο με «φυσικά» υλικά, ήχους, μυρωδιές, συναισθήματα, απλότητα και αυθεντικότητα. Τα ίδια δηλαδή υλικά που είναι φτιαγμένα τα όνειρα και οι αναμνήσεις μας. Εδώ, εντυπώνεται όχι μόνο η ταινία, αλλά κι ο χώρος και η παρέα και οι στιγμές.
  8. Το μπαράκι του Σαν Έλμο: Τραπεζάκια έξω, μπύρες, γρανίτες, hot dog, θερμίδες και γλυκόζη για την αδρεναλίνη, ένα κοκτέιλ για να τελειώσει χαλαρά η μέρα, δύο παγωτά για να συνεχίσει ακόμα καλύτερα η νύχτα. Η ταινία δεν είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής στην διασκέδαση στο θερινό σινεμά.
  9. Λίγος καπνός ακόμα: Ο μοναδικός δημόσιος χώρος συνάθροισης χωρίς καπνιστικές απαγορεύσεις. Οι αντικαπνιστές δεν ενοχλούνται και οι θεριακλήδες απολαμβάνουν την βλαβερή τους συνήθεια περισσότερο ελεύθεροι. Προσοχή λοιπόν γιατί το θερινό σινεμά μπορεί να είναι και εθιστικό.
  10. Ολοκληρωμένη ψυχαγωγία: Το θερινό σινεμά, δεν είναι ένα νοσταλγικό πολιτισμικό γεγονός, ούτε μια ρετρό συνήθεια. Είναι μια ζωντανή έκφραση της ολοκληρωμένης κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, μια μοναδική εμπειρία, σε μια χώρα που έχει την τύχη να μπορεί ακόμα να την διατηρεί, να την βελτιώνει και να την προσφέρει γενναιόδωρα.


Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore