Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Οπενχάιμερ | 24 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Tanweer

ΝΕΑ | 24-07-2023 10:26



Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ γυρισμένο σε IMAX® που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι ως Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και η Έμιλι Μπλαντ ως η σύζυγός του, βιολόγος και βοτανολόγος Κάθριν “Κίτι” Οπενχάιμερ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Ματ Ντέιμον υποδύεται τον στρατηγό Λέσλι Γκρόουβς Τζούνιορ, διευθυντή του Μανχάτταν Πρότζεκτ, και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδύεται τον Λούις Στράους, ιδρυτικό επίτροπο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ.

Στο Οπενχάιμερ πρωταγωνιστεί επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ® Ράμι Μάλεκ και ενώνει ξανά τον Νόλαν με τον οκτώ φορές υποψήφιο ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτη Κένεθ Μπράνα.

Το καστ περιλαμβάνει τους Ντέιν Ντίχαν (Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες), Ντίλαν Άρνολντ (franchise Halloween), Ντέιβιντ Κρουμχολτζ (Η μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς), Άλντεν Ένρενράιχ (Solo: A Star Wars Story) και Μάθιου Μοντίν (Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή).

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν. Παραγωγοί της ταινίας είναι η Έμα Τόμας, ο Τσαρλς Ρόβεν της Atlas Entertainment και ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Το Οπενχάιμερ έχει γυριστεί σε συνδυασμό καμερών IMAX® 65mm και 65mm με φιλμ μεγάλου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων, για πρώτη φορά, τμημάτων σε ασπρόμαυρη αναλογική φωτογραφία IMAX®.

Οι ταινίες του Νόλαν, συμπεριλαμβανομένων των Tenet, Δουνκέρκη, Interstellar, Inception και Ο Σκοτεινός Ιππότης, έχουν κερδίσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έχουν βραβευτεί με 11 Όσκαρ® και 36 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων δύο υποψηφιοτήτων Καλύτερης Ταινίας.

Σκηνοθεσία : Κρίστοφερ Νόλαν

Πρωταγωνιστούν : Κίλιαν Μέρφι, Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Φλόρενς Πιου, Τζος Χάρτνετ, Κέισι Άφλεκ, Ράμι Μάλεκ, Μπένι Σαφντί, Μάικλ Αγκαράνο και Κένεθ Μπράνα.



Βίντεο:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore