Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

«Θερινά Σινεμά» σημαίνει κάτι παραπάνω από παράδοση.

ΝΕΑ | 04-07-2016 11:29



Με έναν τόσο συστηματικό και επαγγελματικό τρόπο που σε κάνει να απορείς για τα ελληνικά δεδομένα, η οικογένεια Γούναρη συνεχίζει μια παράδοση δεκαετιών με πείσμα… ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού στην Αθήνα.

Θα μπορούσε να είναι ένα απλό, χαζό «publi», που σου λανσάρει ή σου «πουλάει» κάτι με το ζόρι. Αλλά… καμία σχέση! Ίσως επειδή γνωρίζω προσωπικά την οικογένεια Γούναρη και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους εδώ και μερικά χρόνια, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, το οποίο ετοιμάζεται αυτές τις μέρες, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, αρκετά ανεξάρτητο ως θεσμός (πια) και θρασύ, όπως κι εγώ, άλλωστε.

Οι χρήστες της Facebookικής σελίδας της οικογενείας, η οποία έχει παράδοση δεκαετιών στο επάγγελμα, σχεδόν αποκλειστικά σε σχέση με τους θερινούς κινηματογράφους, θα γνωρίζουν το πόσο δραστήρια είναι στο χώρο. Με επτά σινεμά και για φέτος (τα ΑΝΕΣΙΣ, ΑΜΙΚΟ, ΑΝΟΙΞΙΣΓΑΛΑΤΣΙ, ΕΚΡΑΝ, ΚΗΠΟΣ και ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ) και αφού προχώρησε σταδιακά σε αντικατάσταση του εξοπλισμού των μηχανών προβολής (χωρίς να τις ακυρώνει ολοκληρωτικά σε κάποιες περιπτώσεις, ευτυχώς!) με DCP άριστης ψηφιακής απόδοσης, αυτές τις μέρες ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία VIVA, τη γνωστή υπηρεσία online κρατήσεων, προαγοράς και real time αγοράς εισιτηρίων (χωρίς extra χρέωση, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας).

Το δελτίο Τύπου συμπληρώνει τις εξής πληροφορίες: «Η υπηρεσία απομακρυσμένης αγοράς εισιτηρίων γίνεται και μέσω του φυσικού δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Viva, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt & Ευριπίδης, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 11876 – αυτή με χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό.»

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των υπηρεσιών τους, τα «Θερινά Σινεμά» προσφέρουν στο κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν, πλήρη ενημέρωση για το πρόγραμμα προβολών των συγκεκριμένων κινηματογράφων μέσα από το ομώνυμο site, με επιπλέον διαγωνισμούς για δωρεάν προσκλήσεις και προσφορές combo αγοράς εισιτηρίων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αναζητήσεις και από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook, πάντοτε.

Όλα αυτά επειδή, εκτός από σωστός προγραμματισμός ταινιών, χρειάζεται και πολιτική και ιδέες και πράξεις, για να βγάλεις τον κόσμο έξω, πόσω μάλλον στα θερινά σινεμά της γειτονιάς που ξέφυγαν εδώ και τόσα χρόνια από μπουλντόζες, νεόκτιστες πολυκατοικίες ή ποιος ξέρει τι άλλου τύπου εξαμβλώματα. Όχι μόνο καρεκλίτσα και… γιασεμί!

Το διαβάσαμε εδώ.



Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore