Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα | 31 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Tanweer

ΝΕΑ | 22-08-2023 11:05



Μία συναρπαστική ιστορία προέλευσης με φόντο το Παρίσι, ένα μιούζικαλ με σούπερ ήρωες και σκηνές δράσης και κωμωδίας μεταφέρει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τη Λέιντι Μπαγκ και τον Κατ Νουάρ.

Ο Ζέρεμι Ζαγκ αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το σενάριο που μας αποκαλύπτει πώς η Μαρινέτ και ο Άντριεν έγιναν σούπερ ήρωες για να σώσουν την Πόλη του Φωτός από τον επικίνδυνο Χοκ Μοθ.

Σύνοψη

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Μία παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία γίνεται μιούζικαλ στο σινεμά

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης- παραγωγός Ζερεμί Ζαγκ πίστευε ότι οι δυναμικοί χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς είχαν πολλές πιθανότητες να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη με ένα μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων. Ο Ζαγκ, που έχει συνθέσει τη μουσική και συνυπογράψει τα τραγούδια της ταινίας, λέει ότι εξακρίβωσε πως το πρότζεκτ είχε τα τέλεια συστατικά για να γίνει ταινία όταν άρχισε να δουλεύει πάνω σε ένα θεατρικό μιούζικαλ βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά.

«Όσο περισσότερο άρχισα να εξελίσσω τα τραγούδια και το θεατρικό μιούζικαλ, καταλάβαινα ότι το υλικό ήταν πολύ πλούσιο» λέει ο Ζαγκ, που είναι και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς. «Με τη μουσική ειδικά, αγγίζεις τις καρδιές των μικρών και των μεγάλων. Έβλεπα την ταινία στο μυαλό μου και ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε ένα μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων με τη Λέιντι Μπαγκ και τον Κατ Νουάρ».

Ο Ζαγκ ήθελε να δημιουργήσει μία φαντασμαγορική εμπειρία για ένα κοινό που μπορεί να μην ήξερε το franchise, αλλά την ίδια στιγμή ήθελε να ικανοποιήσει τους φαν της τηλεοπτικής σειράς με τις συναρπαστικές ιστορίες προέλευσης των χαρακτήρων.

Όπως και η τηλεοπτική σειρά, έτσι και η ταινία εξερευνά τις μυστικές ταυτότητες της Μαρινέτ και του Άντριεν και πώς αυτές επηρεάζουν τις σχέσεις τους. «Ένα από τα πιο σπουδαία ατού του franchise είναι ότι κανείς από τους δύο βασικούς χαρακτήρες δεν ξέρει ότι ο άλλος είναι σούπερ ήρωας. Είναι μία παράδοξη ιστορία αγάπης που θέλαμε να την πάμε παραπέρα».

Ο Ζαγκ επισημαίνει ότι ήταν σημαντικό να «δημιουργήσουμε χαρακτήρες που βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν τον αληθινό τους εαυτό. Η ηρωίδα της ταινίας είναι η Μαρινέτ, το κορίτσι πίσω από τη μάσκα. Δεν πιστεύει στον εαυτό της στην αρχή της ταινίας, αλλά μαθαίνει να μην νοιάζεται για αυτά που πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη. Ακούει την καρδιά της και ακολουθεί το πάθος της. Το μεγάλο μήνυμα της ταινίας είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να μη χρειαζόμαστε μία μάσκα σούπερ ήρωα για να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας».

Σκηνοθεσία : Ζερεμί Ζαγκ

Πρωταγωνιστούν : Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου



Βίντεο:

Φωτογραφίες:
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση: 22-08-2023 11:05 - Μέγεθος: 1.35 MB

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore