Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Ο Κασκαντέρ | 6 Μαΐου στους κινηματογράφους από την TANWEER

ΝΕΑ | 25-04-2024 18:12



Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Ο πρώην κασκαντέρ και σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, που έχει υπογράψει επιτυχίες όπως τα

Bullet TrainDeadpool 2Atomic Blonde και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw και έχει αναλάβει την παραγωγή των John WickΚανένας και Άγρια Νύχτα, παρουσιάζει την πιο προσωπική του ταινία μέχρι σήμερα. Το The Fall Guy  είναι μία ξεκαρδιστική, αεικίνητη, καταιγιστική περιπέτεια αγωνίας και μυστηρίου με διάσημους πρωταγωνιστές και μία ερωτική επιστολή στις ταινίες δράσης και στους σκληρά εργαζόμενους και παραγνωρισμένους ανθρώπους που τις δημιουργούν.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ράιαν Γκόσλινγκ (ΜπάρμπιLa La LandDrive) πρωταγωνιστεί ως Κολτ Σίβερς, ένας μπαρουτοκαπνισμένος κασκαντέρ που, έχοντας αποχωρήσει από το επάγγελμα έναν χρόνο πριν για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία, παρασύρεται ξανά στην υπηρεσία όταν εξαφανίζεται ο σταρ μίας υπερπαραγωγής, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Τζόντι Μορένο, που υποδύεται η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Έμιλι Μπλαντ (Οπενχάιμερ, ταινίες Ένα Ήσυχο Μέρος, Sicario: Ο εκτελεστής).

Όσο η αδίστακτη παραγωγός της ταινίας (βραβευμένη με Έμμυ Χάνα Γουάντινγκχαμ,Ted Lasso), προσπαθεί με διάφορους ελιγμούς να αποκρύψει την εξαφάνιση του σταρ Τομ Ράιντερ (βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Bullet Train) από το στούντιο και τους δημοσιογράφους, ο Κολτ εκτελεί τις πιο εξωφρενικά επικίνδυνες σκηνές της ταινίας ενώ προσπαθεί (με ελάχιστη επιτυχία) να κερδίσει ξανά την καρδιά της Τζόντι. Αλλά καθώς το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του σταρ περιπλέκεται, ο Κολτ θα βρεθεί παγιδευμένος σε μία νοσηρή και εγκληματική υπόθεση που θα τον ωθήσει στο χείλος του γκρεμού και σε συνθήκες πιο ακραίες από οποιαδήποτε επικίνδυνη σκηνή.

Στην ταινία, που είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των 80s, πρωταγωνιστούν επίσης ο Γουίνστον Ντιουκ (Black Panther) και η υποψήφια για Όσκαρ Στέφανι Σου (Τα πάντα όλα).

Το σενάριο υπογράφει ο Ντρου Πιρς (Hobbs & Shaw), ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Κέλι ΜακΚόρμικ (Bullet TrainΚανέναςAtomic Blonde), Ντέιβιντ Λιτς, Ράιαν Γκόσλινγκ και Γκάιμον Κάσαντι (Παιχνίδι του στέμματοςSteve Jobs). Executive producers είναι οι Ντρου Πιρς, Τζέοφ Σέβιτζ και Γκλεν Α. Λάρσον (δημιουργός της πρωτότυπης τηλεοπτικής σειράς The Fall Guy).

Σκηνοθεσία : Ντέιβιντ Λιτς

Πρωταγωνιστούν : Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμιλι Μπλαντ, Γουίνστον Ντιουκ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Στέφανι Σου

Ο ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ (THE FALL GUY)
6 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ



Βίντεο:

Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore