ΕΙΔΗΣΕΙΣ |
Κραυγή Σιωπής | 19 Σεπτεμβρίου 2024 στους κινηματογράφους από την Tanweer
ΝΕΑ | 12-09-2024 10:33
Όταν μία οικογένεια Αμερικανών προσκαλείται να περάσει το Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό μίας γοητευτικής οικογένειας Βρετανών, με τους οποίους έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινάει σαν μία ονειρική απόδραση σύντομα παρεκτρέπεται και εξελίσσεται σε έναν διαταραγμένο, ψυχολογικό εφιάλτη.
Από την Blumhouse που έχει παρουσιάσει ταινίες όπως το Νεκρό τηλέφωνο, Τρέξε! και Ο αόρατος άνθρωπος, έρχεται ένα έντονο, αγωνιώδες θρίλερ για τη σύγχρονη εποχή μας, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με BAFTA Τζέιμς ΜακΑβόι (Διχασμένος, Glass) σε μία καθηλωτική ερμηνεία ως έναν χαρισματικό οικοδεσπότη και κυρίαρχο αρσενικό του οποίου η φορτική φιλοξενία καλύπτει ένα ανομολόγητο σκοτάδι.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μακένζι Ντέιβις (Εξολοθρευτής: Σκοτεινό πεπρωμένο, Halt and Catch Fire) και ο κάτοχος βραβείου SAG Σκουτ ΜακΝέρι (Επιχείρηση Αργώ, Ένα ήσυχο μέρος 2) στον ρόλο των Αμερικανών που μαζί με την 11χρονη κόρη τους Άγκνες (Άλιξ Γουέστ Λέφλερ, Η καλή νοσοκόμα, Ρίβερντεϊλ), ανταποκρίνονται στην πρόσκληση για ένα Σαββατοκύρικο στο εξοχικό του Πάντι (ΜακΑβόι) με τη σύζυγο του Κίρα (Άϊσλινγκ Φραντσόζι, Παιχνίδι του στέμματος, Η ώρα της πτώσης) με τον φευγάτο, μουγγό γιο τους Άντ (πρωτοεμφανιζόμενος Νταν Χαφ).
Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέιμς Γουάτκινς, σεναριογράφου-σκηνοθέτη της Συμμορίας της λίμνης και της βραβευμένης ιστορίας με φαντάσματα Η γυναίκα με τα μαύρα, η ταινία βασίζεται στο σενάριο του επιτυχημένου δανέζικου θρίλερ του 2022 Κακές γλώσσες, σε σενάριο των Κρίστιαν και Μαντς Τάφντροπ. Η δανέζικη ταινία απέσπασε 11 υποψηφιότητες για τα βραβεία της Δανέζικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Την παραγωγή υπογράφουν οι Τζέισον Μπλαμ (Πέντε νύχτες στου Φρέντι, M3GAN), Πολ Ρίτσι (McMafia, The Ipcress File). Executive producers είναι οι Μπεατρίζ Σεκιέρα, Τζέικομπ Τζάρεκ και Κρίστιαν Τάφντροπ.
Καστ: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μακένζι Ντέιβις, Άϊσλινγκ Φραντσόζι, Άλιξ Γουέστ Λέφλερ, Νταν Χαφ, Σκουτ ΜακΝέρι
Σενάριο/σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάτκινς
Βασισμένο στο σενάριο των: Κρίστιαν Τάφντροπ, Μαντς Τάφντροπ
Παραγωγοί: Τζέισον Μπλαμ, Πολ Ρίτσι
Executive Producers: Μπεατρίζ Σεκιέρα, Τζέικομπ Τζάρεκ, Κρίστιαν Τάφντροπ
Βίντεο:
Φωτογραφίες:
Επιστροφή
- CINE PARIS
Good Boy , Dracula: A Love Tale - ΑΘΗΝΑΙΑ Europa Cinema
- ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
- ΑΜΙΚΟ
- ΑΝΟΙΞΙΣ
- ΑΡΚΑΔΙΑ
- ΒΟΞ Europa Cinema
- ΕΚΡΑΝ
- ΖΕΦΥΡΟΣ
- ΗΛΕΚΤΡΑ
- ΚΗΠΟΣ
- ΛΑΟΥΡΑ
- ΜΑΡΙΛΕΝΑ
- ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ
- ΟΑΣΙΣ
- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
- ΡΙΒΙΕΡΑ Europa Cinema
- ΣΙΣΣΥ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)
Dracula: A Love Tale , Στα Βάθη του Χειμώνα - ΦΛΕΡΥ
Good Boy - ΑΠΟΛΛΩΝ
Χειμωνιάτικο φως , Πώς Να Κλέψετε Ένα Εκατομμύριο Δολάρια (How to Steal a Million, 1966 – Ψηφιακή Επανέκδοση) - ΕΛΛΗΝΙΣ 1
Μία Μάχη Μετά την Άλλη , Στα Βάθη του Χειμώνα - ΕΛΛΗΝΙΣ 2
- ΝΑΤΑΛΙ
Roofman: Ένας Έντιμος Κλέφτης , Good Boy
- Roofman: Ένας Έντιμος ΚλέφτηςΝΑΤΑΛΙ - Θεσσαλονίκη
- Good Boy
- Στα Βάθη του ΧειμώναΕΛΛΗΝΙΣ 1 - Θεσσαλονίκη, ΣΙΣΣΥ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) - Αθήνα
- Μία Μάχη Μετά την ΆλληΕΛΛΗΝΙΣ 1 - Θεσσαλονίκη
- Dracula: A Love TaleΣΙΣΣΥ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) - Αθήνα, CINE PARIS - Αθήνα
- Χειμωνιάτικο φωςΑΠΟΛΛΩΝ - Θεσσαλονίκη
- Πώς Να Κλέψετε Ένα Εκατομμύριο Δολάρια (How to Steal a Million, 1966 – Ψηφιακή Επανέκδοση)ΑΠΟΛΛΩΝ - Θεσσαλονίκη
- DriveΑΠΟΛΛΩΝ - Θεσσαλονίκη
- Τα Φτερά του Έρωτα
- Μετά το Κυνήγι
- Ο ΡατατούηςΑΠΟΛΛΩΝ - Θεσσαλονίκη
- Μεσάνυχτα στο ΠαρίσιΝΑΤΑΛΙ - Θεσσαλονίκη