Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ShareThis

Βραβεία Όσκαρ 2017: Νικητής το «La La Land». Εεε... το «Moonlight» τελικά! [από το flix.gr]

ΝΕΑ | 28-02-2017 13:29



Σε μια από τις πιο παράξενες και, ναι, ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία των Οσκαρ - από αυτές που θα μνημονεύονται στο μέλλον, το μεγάλο βραβείο της βραδιάς πήγε σε λάθος ταινία με τους παραγωγούς και όλη την ομάδα του «La La Land» στη σκηνή να ευχαριστούν και να παραλαμβάνουν τα βραβεια της όταν ξαφνικά, μέσα σε ένα πανικό γίνεται γνωστό πως η ταινία που έχει κερδίσει είναι το... «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς.

Κάποιος θα έλεγε πως τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στα Οσκαρ, να που όμως η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και τη φαντασία και σε μια χρονιά που το Χόλιγουντ στέκεται απέναντι σε ένα «λάθος» όπως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνει ένα «επικό» - όπως ήδη χαρακτηρίζεται ειδησεογραφικά τις τελευταίες ώρες - λάθος που στιγματίζει τη μεγαλύτερη βραδιά του.

Κάπως έτσι το «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς έγινε ο μεγάλος νικητής της βραδιάς με τρία συνολικά Οσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου στον Μπάρι Τζένκινς και Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στον Μαχέρσαλα Αλι), επικυρώνοντας μια βραδιά αφιερωμένη στην ανοχή, στη διαφορετικότητα, στην μεγάλη απάντηση στο περσινό #OscarsSoWhite και στην αντίσταση απέναντι στη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Αν εξαιρέσει, ωστόσο, κανείς τις διάσπαρτες αναφορές στον νέο Πρόεδρο τόσο από την πλευρά του οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ, όσο και των παρουσιαστών των βραβείων αλλά και των νικητών, η βραδιά δεν ήταν τόσο «μαχητική» όσο αναμενόταν. [...]

Αναλυτικά οι νικητές της 89ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ

To «Moonlight» κέρδισε τρία Οσκαρ, το «La La Land» 6 Οσκαρ, το «Hacksaw Ridge» και το «Manchester by the Sea» 2 Οσκαρ και από 1 Οσκαρ κέρδισαν τα «Arrival», «The Jungle Book», «Suicide Squad», «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και «Fences».



Πηγή άρθρου: flix.gr



Επιστροφή

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore