Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 11 από 56: << < > >>

Moonage DaydreamMoonage Daydream
"Moonage Daydream"

Το «Moonage Daydream» ρίχνει φως στη ζωή και την ιδιοφυΐα του Ντέιβιντ Μπόουι, ενός από τους πιο παραγωγικούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας.


Ο Χαμένος ΒασιλιάςΟ Χαμένος Βασιλιάς
"The Lost King"

Το 2012, βρέθηκαν τα λείψανα του βασιλιά Ριχάρδου Γ' ανακαλύφθηκαν κάτω από ένα πάρκινγκ στο Λέστερ, τα οποία αγνοούνταν για περισσότερα από 500 χρόνια,. Η έρευνα είχε ενορχηστρωθεί από μία ερασιτέχνη ιστορικό, την Φιλίπα Λάνγκλεϊ, της οποίας η αδιάκοπη έρευνα είχε αντιμετωπιστεί με ακατανοησία από τους φίλους και την οικογένειά της και με σκεπτικισμό από ειδικούς και ακαδημαϊκούς.


Κοίτα τους πως τρέχουνΚοίτα τους πως τρέχουν
"See How They Run"

Στο West End του Λονδίνου της δεκαετίας του 1950, τα σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά ενός επιτυχημένου θεατρικού έργου διακόπτονται απότομα όταν ένα βασικό μέλος του συνεργείου δολοφονείται. Όταν ο αποτραβηγμένος από τον κόσμο επιθεωρητής Στόπαρντ και η πρόθυμη αρχάρια Κόνσταμπλ Στόκερ αναλαμβάνουν την υπόθεση, βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αινιγματικό παιχνίδι υπόπτων, ερευνώντας τη μυστηριώδη ανθρωποκτονία με δικό τους κίνδυνο.


Η Τελευταία Νύχτα με τις ΜάσκεςΗ Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες
"Halloween Ends"

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Halloween Kills», η Λόρι ζει με την εγγονή της Aλισον, και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για τόσες δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Έχει υποβληθεί πλέον σε εντατική θεραπεία και έχει χτίσει σιγά σιγά ένα ασφαλές, σταθερό, αγαπημένο σπίτι για τον εαυτό της και την 21χρονη εγγονή της. Οταν όμως ένας νεαρός, ο Κόρεϊ κατηγορείται ότι σκότωσε ένα παιδί που πρόσεχε τη νύχτα του Halloween του 2019, η Λόρι θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με το «κακό» το οποίο δεν κατάφερε ποτέ πραγματικά να σταματήσει.


Η ΘηλιάΗ Θηλιά
"Rope"

Δύο νεαροί στραγγαλίζουν ένα συμμαθητή τους που θεωρούν κατώτερο, κρύβουν το πτώμα του στο διαμέρισμά τους και προσκαλούν τους φίλους και την οικογένειά του σε δείπνο για να αποδείξουν την τελειότητα του εγκλήματός τους.


Frances HaFrances Ha
"Frances Ha"

Η Φράνσις ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχει διαμέρισμα. Η Φράνσις δουλεύει σε μια σχολή χορού, αλλά δεν είναι χορεύτρια. Η Φράνσις έχει μια καλή φίλη, αλλά δε μιλάνε πια μεταξύ τους. Η Φράνσις ρίχνεται με ορμή στα όνειρα της, όσο κι αν η ζωή δε την αφήνει. Η Φράνσις θέλει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει, αλλά ζει τη ζωή της με περισσή χαρά κι ελαφρότητα. Φράνσις. Χα!


Bad GuyBad Guy
"Bad Guy"

Ο Χαν-Γκι είναι προστάτης - αρχηγός της συμμορίας που φυλάειτα κορίτσια των μπουρδέλων στην κακόφημη άκρη της πόλης. Σκληρός, ανέκφραστος, σιωπηλός bad guy. Μέχρι που σε μια βόλτα του στην πόλη βλέπει την Σουν-Χουά - πορσελάνινη, αγνή, αθώα. Μία φοιτήτρια που δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή του.


Τα Ταξίδια του ΣάλιβανΤα Ταξίδια του Σάλιβαν
"Sullivan's Travels"

Ο Τζον Σάλιβαν, ένας επιτυχημένος χολιγουντιανός σκηνοθέτης, προσπαθώντας να δώσει μια ρεαλιστική πινελιά στην καριέρα του και να στραφεί στον πραγματικό κόσμο, εκείνον που υποφέρει εκεί έξω, αποφασίζει να βιώσει λίγο από τη ζωή και τα βάσανα των ζητιάνων, μεταμφιεσμένος σε ένας απ’ αυτούς. Μέσα στην περιπέτεια του ανά τη χώρα, θα συναντήσει και τη γυναίκα που θα αλλάξει την ζωή του, δίνοντας της ένα αληθινό νόημα και ξυπνώντας τον από τον λήθαργο της αυταπάτης, που άφησαν να κινείται γύρω του οι ατζέντηδες και οι παραγωγοί της βιομηχανίας του θεάματος.


Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του ΣκότουςΟ Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους
"Chickenhare and the Hamster of Darkness"

Ο νεαρός Κοτολαγός είναι ο υιοθετημένος γιος του βασιλιά Πέτρου, ενός διάσημου τυχοδιώκτη. Μισός κότα και μισός λαγός, περνάει πολύ δύσκολα μεγαλώνοντας και μεταμφιέζεται σε λαγό για να αποφύγει τις κοροϊδίες των συνομηλίκων του.


Η ΠρόσκλησηΗ Πρόσκληση
"The Invitation"

Μετά το θάνατο της μητέρας της και έχοντας μείνει μόνη στον κόσμο, η Evie κάνει τεστ DNA και ανακαλύπτει πως έχει έναν μακρινό ξάδελφο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε. Όταν η νέα της οικογένεια την προσκαλεί σε έναν χλιδάτο γάμο στην αγγλική εξοχή, αρχικά σαγηνεύεται από τον αριστοκράτη οικοδεσπότη, όμως σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη επιβίωσης.


Στην αυλή του σχολείουΣτην αυλή του σχολείου
"Un monde"

Κάπου στο σημερινό Βέλγιο, η επτάχρονη Νόρα και ο μεγάλος της αδερφός, ο Αμπέλ, επιστρέφουν στα θρανία για τη νέα σχολική σεζόν. Όταν η Νόρα γίνεται μάρτυρας του bullying που δέχεται ο αδερφός της από τους συμμαθητές του, σπεύδει να τον προστατεύσει λέγοντάς τα όλα στον πατέρα τους. Αλλά ο Αμπέλ την αναγκάζει να σωπάσει.


Η Κυρία Χάρις Πάει στο ΠαρίσιΗ Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι
"Mrs. Harris Goes to Paris"

Μια γοητευτική ιστορία μιας φαινομενικά συνηθισμένης Βρετανίδας οικονόμου, της οποίας το όνειρο να αποκτήσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής Christian Dior την οδηγεί σε μια απίστευτη περιπέτεια στο Παρίσι.


Τα Σαγόνια του ΚαρχαρίαΤα Σαγόνια του Καρχαρία
"Jaws"

Σε μια παραθαλάσσια πόλη, το Άμιτι, λίγο πριν την 4η Ιουλίου, ημέρα εθνικής εορτής των Αμερικανών, ένα νεαρό κορίτσι δέχεται επίθεση από καρχαρία. Η πόλη αναστατώνεται, αλλά λόγω της επερχόμενης εορτής κανείς δεν θέλει να λάβει μέτρα με το ρίσκο να χαλάσει το κλίμα. Αν και ο αρχηγός της αστυνομίας επιμένει να κλείσουν οι παραλίες, ο δήμαρχος αρνείται. Όταν ο αριθμός των θυμάτων αρχίζει να αυξάνεται, το κυνήγι του καρχαρία θα περάσει σε ιδιωτικά χέρια. Ένας ειδικός στους καρχαρίες και ένας έμπειρος καπετάνιος, αναχωρούν για να σκοτώσουν τον καρχαρία, πρωτού προκαλέσει κι άλλα προβλήματα.


Έρωτας στη χουρμαδιάΈρωτας στη χουρμαδιά
"Έρωτας στη χουρμαδιά"

Ο Παναγιώτης (Αργύρης Μπακιρτζής) και ο Γιάννης (Λάζαρος Ανδρέου) είναι δύο καλοί φίλοι, αλλά και αντίζηλοι στα ερωτικά. Ο ένας είναι έμπορος, ο άλλος σολίστας βιολιστής, ο ένας ψηλός κι αδύνατος, ο άλλος κοντός και χοντρός, ο ένας αυταρχικός, ο άλλος συγκαταβατικός. Και οι δυο μαζί φτιάχνουν ένα αμίμητο κωμικό ζευγάρι που περιπλανάται στην Πελοπόννησο, αναζητώντας μια χουρμαδιά που θα αποδείξει την ενοχή ή την αθωότητα της συζύγου του ενός κι ενδεχομένως ερωμένης του άλλου.


ΒαλκανιζατέρΒαλκανιζατέρ
"Βαλκανιζατέρ"

Ο Σταύρος και ο Φώτης, τριανταπεντάρηδες και άφραγκοι, φίλοι κολλητοί, χαρακτήρες αντίθετοι, προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια κωμόπολη της Βόρειας Ελλάδας. Μαθαίνουν ότι στη Βουλγαρία μπορούν να πλουτίσουν, κάνοντας μαύρη αγορά με δολάρια. Αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και το ταξίδι τους γεμάτο ιστορίες και απρόοπτα, πάνω σ’ ένα παλιό αυτοκίνητο, αρχίζει… Ανατολή και Δύση. Βαλκάνια και Ευρώπη. Τα χέρια αλλάζουν τα δολάρια σε λέβα και τα λέβα σε ελβετικά φράγκα. Η κομπίνα έγινε, αλλά πώς θα τελειώσει;


Φτάσαμεε!Φτάσαμεε!

Το νυχτερινό κέντρο The river, στην καρδιά της Λιβαδειάς, αναζητά ορχήστρα γιατί δίπλα, στους Δελφούς, μόλις άρχισε το Συνέδριο Ελληνοαμερικανών Ομογενών. Καταφθάνουν λοιπόν μουσικοί και συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα για πρόβες και οντισιόν, τους οποίους τρέφει ένας πλανόδιος σουβλατζής.


ΚυνόδονταςΚυνόδοντας
"Κυνόδοντας"

Μια οικογένεια με τρία νεαρά παιδιά ζει απομονωμένη σε μια άνετη, όμορφη και απόμερη μονοκατοικία. Στο σπίτι αυτό, η όποια γνώση για τον κόσμο ελέγχεται απόλυτα από τον πατέρα και τη μητέρα, οι οποίοι για άγνωστο λόγο ανατρέφουν το γιο, τη μεγάλη και τη μικρή αποκλειστικά εντός των ορίων του περιφραγμένου οικοπέδου της μονοκατοικίας, στο μοναδικό υποτίθεται χώρο όπου μπορούν να ζουν ασφαλείς.


Το ΝησίΤο Νησί
"Seom"

Η σιωπηλή ιδιοκτήτρια ενός ιδιόμορφου πλωτού ξενοδοχείου εφοδιάζει τους ενοίκους με δολώματα, ενώ εμπορεύεται και το σώμα της. Την προσοχή της θα τραβήξει ένας κυνηγημένος από το νόμο άντρας που θέλει να αυτοκτονήσει.


Αντίο, παιδιάΑντίο, παιδιά
"Αu revoir, les enfants"

Ο Ζουλιέν πλήττει στο επαρχιακό καθολικό οικοτροφείο όπου φιλοξενείται τον χειμώνα του 1944 στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, όταν καταφθάνει στο σχολείο ο νέος μαθητής Ζαν Μπονέ.


LauraLaura
"Laura"

Ο μοναχικός αστυνομικός Μαρκ ΜακΦέρσον ερευνά τη δολοφονία της πανέμορφης Λώρα Χαντ. Τα στοιχεία που συλλέγει από τις ανακρίσεις σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό της πορτραίτο τον σαγηνεύουν. Ώσπου μια νύχτα συμβαίνει κάτι αλλόκοτο...


Όλα Πήγαν ΚαλάΌλα Πήγαν Καλά
"Tout s’est bien passé"

Ο Αντρέ, στα 85 του χρόνια, πέφτει θύμα εγκεφαλικού, το οποίο τον αφήνει μερικώς παράλυτο. Κλινήρης και ανήμπορος να χαρεί τη ζωή όπως επιθυμεί, ο Αντρέ ζητά από την κόρη του, την Εμανουέλ, να τον απαλλάξει από το μαρτύριο που βιώνει.


Η Γυναίκα ΒασιλιάςΗ Γυναίκα Βασιλιάς
"The Woman King"

Το 1823, το αφρικανικό βασίλειο της Δαχομέης απειλείται τόσο από διάφορες τοπικές φυλές όσο και από Ευρωπαίους δουλέμπορους. Η μόνη ελπίδα για να μην συμβιβαστεί ατιμωτικά είναι οι Αγκότζι, ένα επίλεκτο, ανίκητο σώμα πολεμιστριών.


Ο Έρωτας τα Αλλάζει ΌλαΟ Έρωτας τα Αλλάζει Όλα
"The Good House"

Η πολύ καλά δομημένη ζωή της Χίλντι Γκουντ, μιας μεσίτριας που ζει στη Νέα Αγγλία, αρχίζει να διαταράσσεται όταν επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ.


ΧαμογέλαΧαμογέλα
"Smile"

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα.


Αποχαιρετισμός Στη ΓλώσσαΑποχαιρετισμός Στη Γλώσσα
"Adieu au langage"

Βραβείο της Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών. Μια παντρεμένη γυναίκα γνωρίζει έναν ανύπαντρο άνδρα. Ερωτεύονται, μαλώνουν ενώ ένα αδέσποτο σκυλί διασχίζει τη χώρα.



 Σελ. 11 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore