Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 10 από 56: << < > >>

Ο Κύριος Σμιθ Πάει στην ΟυάσινγκτονΟ Κύριος Σμιθ Πάει στην Ουάσινγκτον
"Mr. Smith Goes to Washington"

Για να καλύψουν τις βρόμικες δουλειές τους, ένας πολιτικός και ο ιδιοκτήτης μιας τοπικής εφημερίδας βοηθούν τον αρχηγό των προσκόπων της περιοχής να εκλεγεί γερουσιαστής και να μεταβεί στην Ουάσινγκτον. Όμως, όταν ο αφελής και ιδεαλιστής κύριος Σμιθ έλθει σε σύγκρουση με τις "συνήθεις πρακτικές" των συναδέλφων του, θα δρομολογήσουν την πολιτική και την ηθική του εξόντωση.


Συνέβη Μια ΝύχταΣυνέβη Μια Νύχτα
"It Happened One Night"
Για να πάει κόντρα στη θέληση του πατέρα της, που αντιτίθεται στο γάμο της με κάποιον πλέι μπόι, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο το σκάει για τη Νέα Υόρκη, μολονότι ελάχιστα αγαπά το μέλλοντα σύζυγό της.

Κινγκ ΚονγκΚινγκ Κονγκ
"Κινγκ Κονγκ"

Το 1933, ένας σκηνοθέτης ταξιδεύει με τους συντελεστές της νέας του ταινίας σε ένα νησί που δεν είναι καν χαρτογραφημένο για να ξεκινήσουν εκεί γυρίσματα. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι στο νησί υπάρχουν πλάσματα της προϊστορικής εποχής καθώς και ο τεράστιος γορίλας "Κονγκ", ο οποίος θα αιχμαλωτίσει την πρωταγωνίστρια της ταινίας.


AmsterdamAmsterdam
"Amsterdam"

Στη δεκαετία του 1930, τρεις φίλοι - ένας γιατρός, μια νοσοκόμα και ένας δικηγόρος - γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, γίνονται οι ίδιοι ύποπτοι και αποκαλύπτουν μια από τις πιο εξωφρενικές συνωμοσίες στην ιστορία της Βόρειας Αμερικής.


Τα Παιδιά της ΝύχταςΤα Παιδιά της Νύχτας
"The Lost Boys"

Μια ζωντοχήρα μετακομίζει με τα δυο αγόρια της στο σπίτι του πατέρα της που βρίσκεται σε κάποια λουτρόπολη των ΗΠΑ. Ο μεγάλος της γιος θα παρασυρθεί από μια παρέα μηχανόβιων, που στην πραγματικότητα είναι βαμπίρ, ενώ ο μικρός θα προσχωρήσει στην ομάδα δυο ανήλικων κυνηγών βρικολάκων.


Η Νύφη του ΦρανκεστάινΗ Νύφη του Φρανκεστάιν
"The Bride of Frankenstein"

Ο Δρ Πρετόριους, ένας παρανοϊκός επιστήμονας, επιθυμεί να συνεχίσει τα φρικτά πειράματα του Δρ Φρανκενστάιν. Όταν εκείνος αρνείται να συνεργαστεί, ο Πρετόριους απαγάγει τη σύζυγό του και τον αναγκάζει να δημιουργήσει μια γυναίκα-σύντροφο για το τέρας.


ΦρανκενστάινΦρανκενστάιν
"Frankenstein"

Ο δόκτωρ Φρανκενστάιν προσπαθεί να εμφυσήσει ζωή στο πλάσμα που δημιούργησε συρράπτοντας μέλη εκταφέντων πτωμάτων. Τα καταφέρνει, αλλά αντιμετωπίζει με φρίκη το τερατούργημά του κι επιθυμεί να το καταστρέψει. Το τέρας δραπετεύει και περιπλανιέται τρομαγμένο, εκλιπαρώντας για την αγάπη του δημιουργού του.


ΔράκουλαςΔράκουλας
"Dracula"

Ο συμβολαιογράφος Renfield καταφθάνει στον πύργο του Κόμη Dracula για να υπογράψουν τα συμβόλαια για την αγορά ενός οικήματος στην Αγγλία. Ο Κόμης κάνει υποχείριό του τον Renfield και μαζί ξεκινάνε για την Αγγλία. Φτάνοντας εκεί, ο Κόμης γοητευμένος από την όμορφη Mina προσπαθεί να την κάνει δική του.


Εκεί Που ΖούμεΕκεί Που Ζούμε

Tην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα - προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκιν της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο - και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.


Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή (Μεταγλωττισμένο)Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή (Μεταγλωττισμένο)
"Checkered Ninja 2"

Ο Καρό Νίντζα και ο Αλεξ ξεκινούν και πάλι το κυνήγι του «κακού» Φίλιπ Επερμιντ. Οταν ο Επερμιντ καταφέρνει να αποφύγει την φυλάκιση στην Ταϊλάνδη, ο Καρό Νίντζα ξαναζωντανεύει για να συνοδέψει τον Αλεξ στην επικίνδυνη αποστολή. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.


Black AdamBlack Adam
"Black Adam"

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο.


Τηλεφωνήστε: Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως!Τηλεφωνήστε: Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως!
"Dial M for Murder"

Ένας απατημένος σύζυγος σχεδιάζει τον φόνο της γυναίκας του. Όταν όμως το τέλειο έγκλημα που έχει σχεδιάσει πάει στραβά, προχωράει στο σχέδιο Β.


ΣολάριςΣολάρις
"Solaris"

Ο ψυχολόγος Κρις Κέλβιν, που ακόμη θρηνεί τον χαμό της γυναίκας του, δέχεται να σταλεί στο διαστημικό σταθμό Προμηθέας, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Σολάρις, για να μελετήσει ανεξήγητα φαινόμενα που συμβαίνουν εκεί. Όταν φτάνει στον σταθμό, βρίσκει έναν φίλο του και άλλο ένα μέλος του πληρώματος νεκρούς, ενώ οι εναπομείναντες αστροναύτες παρουσιάζουν περίεργες ψευδαισθήσεις. Μετά από μια άκαρπη συνάντηση μαζί τους, αποσύρεται στην καμπίνα του και όταν ξυπνά βρίσκει να κοιμάται δίπλα του η νεκρή του γυναίκα.


Μικρή Ερωτική ΙστορίαΜικρή Ερωτική Ιστορία
"Krótki film o miłości"

Αυτή είναι μια σεξουαλικά δραστήρια τριαντάρα. Η ερωτική της ζωή μοιάζει με την υποσημείωση, ή το διάλειμμα, από το μακρύ χρονολόγιο θλίψης της τυποποιημένης αστικής ζήσης. Αυτός, ο Τόμεκ, που μόλις έχει μεταβεί το κατώφλι της ενηλικίωσης, μένει απέναντι της. Με διόπτρα, με τηλεσκόπιο, ηδονοσκοπίζει το βίο της. Συμμετέχει: η όραση επιβάλλει στο τοπίο(θέαμα), την ιδιότυπη -σχεδόν οργανική και γενεσιουργό- παρουσία του θεατή. Ο Τόμεκ παρά το πλήθος των κόκκινων "σκηνών", δείχνει χαρακτηριστική προτίμηση στις στιγμές βαθιάς μοναξιάς της εκρηκτικής γειτόνισσας...


Μικρή ιστορία για ένα φόνοΜικρή ιστορία για ένα φόνο
"Krotki film o zabijaniu"

Ενας νεαρός Πολωνός σκοτώνει χωρίς προφανή αιτία έναν ταξιτζή και καταδικάζεται σε θάνατο,από μια κοινωνία που ούτως ή άλλως έχει χάσει τις ουμανιστικές της αξίες.


Κλέφτης ΠοδηλάτωνΚλέφτης Ποδηλάτων
"Ladri di biciclette"

Σε μια Ιταλία που μαστίζεται από τη φτώχεια και την ανεργία, ένας αφισοκολλητής αναζητά το κλεμμένο ποδήλατό του, εργαλείο απαραίτητο για τη δουλειά που κάνει. Τελικά, αναγκάζεται να κλέψει με τη σειρά του άλλο ποδήλατο, γεγονός που θα έχει δραματικές επιπτώσεις.


Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής ΚοπέλαςΟ Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας
"Maigret"
Μία νεαρή κοπέλα θα βρεθεί νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της ώστε να βρει τον δολοφόνο.

Μπέργκμαν: Ένας ΑιώναςΜπέργκμαν: Ένας Αιώνας
"Auf der Suche nach Ingmar Bergman"

Στο ντοκιμαντέρ «Μπέργκμαν: Ένας Αιώνας» η σκηνοθέτης Μαργκαρέτε φον Τρότα, που οι κριτικοί θεωρούν ότι στα έργα της υπάρχει μια πνευματική θεματολογική συγγένεια με τον μεγάλο σκηνοθέτη, ρίχνει μια ερευνητική ματιά στη ζωή και το έργο του σπουδαίου εικονοπλάστη που αναμείγνυε πάντα περίτεχνα τις ταινίες του με στοιχεία της προσωπικής του ζωής. Με τη βοήθεια των στενότερων συνεργατών του, καθώς και κινηματογραφιστών, η Μαργκαρέτε φον Τρότα προσπαθεί να αποτυπώσει τα βασικά μοτίβα και θέματα που διαπερνούν το έργο του Μπέργκμαν και τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει το έργο σύγχρονων δημιουργών.


Καφές και τσιγάραΚαφές και τσιγάρα
"Coffee and Cigarettes"

Έντεκα ιστορίες ανθρώπων που συνδιαλέγονται πάνω από ατέλειωτες κούπες καφέ και τασάκια γεμάτα τσιγάρα.


Μόνο Οι Εραστές Μένουν ΖωντανοίΜόνο Οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί
"Only Lovers Left Alive"

Με φόντο το ρομαντικά ερημικό τοπίο του Ντιτρόιτ και της Ταγγέρης, ένας απομονωμένος μουσικός, βαθιά απογοητευμένος από την ανθρωπότητα, επανασυνδέεται με την αισιόδοξη και αινιγματική του ερωμένη. Η ερωτική τους ιστορία έχει αντέξει εδώ και αιώνες, αλλά το ειδύλλιο τους θα διαταραχθεί από την εμφάνιση της ανεξέλεγκτης μικρής της αδερφής. Θα καταφέρουν αυτοί οι σοφοί και εύθραυστοι χαρακτήρες να επιβιώσουν, όσο η σύγχρονη κοινωνία καταρρέει γύρω τους;


Τα 39 σκαλοπάτιαΤα 39 σκαλοπάτια
"The 39 Steps"

Ο Ρίτσαρντ Χάνεϊ είναι ένας Καναδός που επισκέπτεται το Λονδίνο. Στο τέλος μιας παράστασης σε ένα μουσικό θέατρο συναντάει την Αναμπέλα Σμιθ που προσπαθεί να ξεφύγει από μυστικούς πράκτορες. 


Ο ΚαθρέφτηςΟ Καθρέφτης
"Зеркало"

Ένας άνδρας στα 40 του πρόκειται να πεθάνει και θυμάται το παρελθόν του. Την παιδική του ηλικία, τη μητέρα του, τον πόλεμο, προσωπικές στιγμές αλλά και πράγματα που διηγούνται ταυτόχρονα την ιστορία του Ρώσικου έθνους.


Παρακαλώ, Γυναίκες, μην ΚλαίτεΠαρακαλώ, Γυναίκες, μην Κλαίτε
"Παρακαλώ, Γυναίκες, μην Κλαίτε"

Ένα χωριό στην Αρκαδία καλεί ένα «διάσημο» αγιογράφο και το βοηθό του να αποκαταστήσουν τις φθαρμένες τοιχογραφίες σε μια ιστορική εκκλησία. Ο Θεοφάνης είναι ερασιτέχνης αστρονόμος και ο Θεοδόσης εμπλέκεται σε διάφορες απάτες. Μία αγνή νεαρή κοπέλα γίνεται η μαθητευόμενή τους.


Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού ΜυαλούΗ Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού
"Eternal Sunshine of the Spotless Mind"

Ο Τζόελ απευθύνεται σε μια κλινική "διαγραφής της μνήμης" για να του σβήσουν κάθε ανάμνηση από τη σχέση του με την πρώην αγαπημένη του Κλεμεντάιν. Όμως στη διάρκεια της διαδικασίας αλλάζει γνώμη και προσπαθεί να κρύψει τις μνήμες από την ερωτική τους σχέση στο λαβύρινθο του εγκεφάλου του!


Νέος και αθώοςΝέος και αθώος
"Young and Innocent"

Ένας νεαρός θα ενοχοποιηθεί για το φόνο μιας πλούσιας και διάσημης γυναίκας η οποία θα βρεθεί στραγγαλισμένη με τη ζώνη του αδιάβροχού του. Όμως εκείνος ο οποίος ήταν παλιός εραστής του θύματος θα ισχυρισθεί πως του το είχαν κλέψει το αδιάβροχο.



 Σελ. 10 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore