Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 9 από 56: << < > >>

Ο 4ος ΆνθρωποςΟ 4ος Άνθρωπος
"Kansas City Confidential"

Τρεις μασκοφόροι ληστεύουν από μια Τράπεζα του Κάνσας Σίτυ πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια . Χρησιμοποιούν ένα φορτηγάκι ανθοπωλείου για να ξεφύγουν και συναντούν το τέταρτο μέλος της συμμορίας τον "Μεγάλο'' ο οποίος οργάνωσε την ληστεία.


SisuSisu
"Sisu"

Βόρεια Φινλανδία, 1944. Τις τελευταίες σκοτεινές μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας μοναχικός χρυσοθήρας διασταυρώνεται με Ναζί στρατιώτες, που του κλέβουν τον χρυσό. Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν πως δεν είναι ένας συνηθισμένος χρυσοθήρας. 


Η Μέθοδος KompromatΗ Μέθοδος Kompromat
"Kompromat"

O Ματιέ, ένας ασυνήθιστος και αφοσιωμένος διπλωμάτηw δέχεται μια απόσπαση στο Ιρκούτσκ ως επικεφαλής της Alliance Française της Σιβηρίας. Ελπίζει ότι η αλλαγή αυτή θα είναι καλή για την οικογένειά του και τον γάμο του… Σύντομα όμως οι επιλογές του τον φέρνουν σε αντίθεση με τις τοπικές αρχές.


Η Μικρή Γοργόνα (με υπότιτλους)Η Μικρή Γοργόνα (με υπότιτλους)
"The Little Mermaid"

Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον ορμητικό πρίγκιπα Έρικ.


Ο Αθώος (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Αθώος (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Innocent"

Ρώμη, 1891. Ο Τούλιο Χέρμιλ και η σύζυγός του, Τζουλιάνα, διατηρούν, από καιρό, εντελώς τυπικές σχέσεις. Κι ενώ η Τζουλιάνα φαίνεται να δέχεται παθητικά τη σχέση του συζύγου της με την κόμισσα Τερέζα Ράφο, στη διάρκεια μιας απουσίας του Τούλιο, γνωρίζει το συγγραφέα Φιλίπο Ντ’ Αρμπόριο και γίνεται ερωμένη του.


Η Μικρή Γοργόνα (Μεταγλωττισμένο)Η Μικρή Γοργόνα (Μεταγλωττισμένο)
"The Little Mermaid"

Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον ορμητικό πρίγκιπα Έρικ.


Ο Άγνωστος (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Άγνωστος (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Stranger"

Το φαινομενικά ήσυχο περιβάλλον μίας μικρής κολεγιακής κοινότητας στην Αγγλία, διαταράσσεται από τη δραπέτευση ενός Γερμανού εγκληματία πολέμου, που όμως στη πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί από κυβερνητικούς πράκτορες με την ελπίδα, ότι ο φυγάς θα τους οδηγήσει σε άλλους καταζητούμενους που κρύβονται. 


Στα ΑκραΣτα Ακρα
"On the Edge"

O Λεό, ένας οδηγός μετρό, καθώς οδηγεί προσεγγίζοντας τον επόμενο σταθμό, βλέπει ένα νεαρό άντρα σε ένταση, στην άκρη της πλατφόρμας. Λίγο πριν αυτός πέσει στις γραμμές, αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον γιο του.


Πίσω από τις ΘημωνιέςΠίσω από τις Θημωνιές
"Πίσω από τις Θημωνιές"

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος ενός παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, αρχίζει να μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα στο καταπιεστικό περιβάλλον στον οποίο ζει.


TárTár
"Tár"

Η Λύδια Ταρ είναι η πρώτη γυναίκα επικεφαλής μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρας του Βερολίνου. Βρίσκεται πλέον στο ζενίθ της καριέρας της, καθώς ετοιμάζει να προωθήσει ένα βιβλίο, αλλά και να διευθύνει την περίφημη 5η Συμφωνία του Μάλερ. 


Η ΦάλαιναΗ Φάλαινα
"The Whale"

Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.


Ο Σοφέρ της κυρίας ΜαντλένΟ Σοφέρ της κυρίας Μαντλέν
"Une Belle Course"

Η Μαντλέν καλεί ένα ταξί. Οδηγός του ταξί είναι ο Σαρλ, απογοητευμένος από τη ζωή του, αλλά με τρυφερή καρδιά πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά του. Η Μαντλέν του ζητά να περάσουν από διάφορα μέρη στο Παρίσι που σημάδεψαν τη ζωή της, σε ένα ταξίδι γεμάτο από όμορφες αλλά και επώδυνες αναμνήσεις.


Το Ήσυχο ΚορίτσιΤο Ήσυχο Κορίτσι
"An Cailín Ciúin"

Λόγω της εγκυμοσύνης της μητέρας μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, η μικρή κόρη Κοτς, ένα πραγματικά ήσυχο κορίτσι, θα περάσει το καλοκαίρι με μακρινούς συγγενείς. 


Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία ΕπιθυμίαΟ Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία
"Puss in Boots: The Last Wish"
Η ξακουστή αγριόγατα επιστρέφει, πιο… απελπισμένη από ποτέ, καθώς το πάθος της για περιπέτειες την έχει φέρει στα όρια της μακροζωίας της. Ο ατρόμητος γάτος μαθαίνει ότι έχει «κάψει» τις 8 από τις 9 ζωές του και ξεκινάει μια αναζήτηση για το μύθο της «τελευταίας ευχής» που θα του επιτρέψει να ανακτήσει τις χαμένες ζωές του.

Τα Πνεύματα του ΙνισέρινΤα Πνεύματα του Ινισέριν
"The Banshees of Inisherin"

Σε ένα απόμερο νησί της Ιρλανδίας, την Άνοιξη του 1923, δύο καρδιακοί φίλοι, βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο Colm ξαφνικά αποφασίζει να διακόψει τη φιλία τους. Μένοντας εμβρόντητος ο Padraic, με τη βοήθεια της αδερφής του και ενός προβληματικού νεαρού, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση, αρνούμενος να αποδεχθεί το «όχι» ως απάντηση.


Φύλακες του Γαλαξία 3Φύλακες του Γαλαξία 3
"Guardians of the Galaxy Vol. 3"

Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. 


FAST XFAST X
"FAST X"

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το Fast X, που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε.


John Wick: Κεφάλαιο 4John Wick: Κεφάλαιο 4
"John Wick: Chapter 4"

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.


Τηλεφώνησε στην ΤζέινΤηλεφώνησε στην Τζέιν
"Call Jane"

Η απίστευτη και απίστευτα επίκαιρη ιστορία της «Jane», τής αμερικανικής κολλεκτίβας που το '60 αγωνίστηκε για το δικαίωμα στην άμβλωση.


RenfieldRenfield
"Renfield"

Σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα, ο Νίκολας Χουλτ (“Mad Max: Fury Road”, “X-Men”) πρωταγωνιστεί ως Ρένφιλντ, o βασανισμένος βοηθός του πιο ναρκισσιστικού αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ). 


Αγάπη, ΞανάΑγάπη, Ξανά
"Love, again"

Πώς θα σου φαινόταν αν ένα τυχαίο μήνυμα στο κινητό οδηγούσε στον έρωτα της ζωής σου; Σε αυτήν την ρομαντική κομεντί, η Mira Ray, ενώ βρίσκεται σε βαθύ πένθος μετά το θάνατο του αρραβωνιαστικού της, στέλνει μία σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του, χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός αυτός έχει μεταφερθεί στο νέο εταιρικό τηλέφωνο του Rob Burn.


Η Βαλέρια παντρεύεταιΗ Βαλέρια παντρεύεται
"Valeria Mithatenet"

Η Βαλέρια, μια νεαρή Ουκρανή, φτάνει στο Ισραήλ για να γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της. Ο γάμος τους έχει κανονιστεί μέσω διαδικτύου – ακριβώς όπως και ο γάμος της αδερφής της, της Κριστίνα, που ζει ήδη εδώ και χρόνια παντρεμένη στο Ισραήλ.


Evil Dead RiseEvil Dead Rise
"Evil Dead Rise"
Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το "Evil Dead Rise" αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Στα Ίχνη του ΔολοφόνουΣτα Ίχνη του Δολοφόνου
"To Catch a Killer"
Η Eleanor είναι μια αστυνομική ερευνήτρια που παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος, όταν καλείται στην σκηνή ενός άγριου εγκλήματος- δουλειά ενός νέου και τρομακτικού μαζικού δολοφόνου.

Black Panther: Wakanda ForeverBlack Panther: Wakanda Forever
"Black Panther: Wakanda Forever"

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku, η Okoye και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia και του Everett Ross, να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.



 Σελ. 9 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore