Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 8 από 57: << < > >>

AftersunAftersun
"Aftersun"

Μια γυναίκα θυμάται τις διακοπές που πέρασε μικρή με τον χωρισμένο πατέρα της στη διάρκεια ενός καλοκαιριού χαμένου βαθιά στη μνήμη, αλλά καθοριστικού και για τους δυο.


Ό,τι μου Αρνήθηκαν οι ΆνθρωποιΌ,τι μου Αρνήθηκαν οι Άνθρωποι
"Umberto D."

Ο Ουμπέρτο Ντομένικο Φεράρι προσπαθεί να επιβιώσει στη μεταπολεμική Ιταλία. Συνεπής και αξιοπρεπής σε όλη του τη ζωή, είναι τώρα πια πάμπτωχος χωρίς οικογένεια με μοναδική του παρέα το μικρό πανέξυπνο σκυλάκι του, τον Φλάικ.


Black StoneBlack Stone
"Black Stone"

Η ελληνική ταινία που σαρώνει τα Βραβεία Κοινού (Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Τεργέστης). Ως πού μπορεί να φτάσει η ελληνίδα μάνα για να βρει τον χαμένο της γιο; Τραγικωμωδία για τον γιο που ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του και εξαφανίζεται. Ελένη Κοκκίδου, Νέγρος του Μοριά και οικογενειακές ιστορίες απείρου κάλλους.


Αποχαιρετισμός: Η Μνήμη του ΤόπουΑποχαιρετισμός: Η Μνήμη του Τόπου
"Farewell: The Memory of the Land"

Ο Γιάννης Λιονάκης, 87 χρονών, διωκόμενος και επικηρυγμένος αντάρτης, σ’ ένα ταξίδι αποχαιρετισμού στον τόπο που καθόρισε τη ζωή του, μας αφηγείται μια απίστευτη προσπάθεια επιβίωσης, 14 χρόνων (1948-1962), που ξεκινάει με το τέλος του Εμφυλίου στην Κρήτη.


ΧειροπαλαιστήςΧειροπαλαιστής
"The Arm Wrestler"

Ο Παναγιώτης, ένας χειροπαλαιστής που ζει στην επαρχία, δεν αντέχει άλλο τη νοοτροπία της μικρής κοινωνίας και αποφασίζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το άθλημα της χειροπάλης.


Mediterraneo: Ο Νόμος της θάλασσαςMediterraneo: Ο Νόμος της θάλασσας
"Mediterráneo"

"Η προβολή της ταινίας Mediterraneο είναι με ελευθερη είσοδο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας."

Bασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και είναι η ιστορία δύο ναυαγοσωστών, του Όσκαρ και του Γέραρντ, που θα ταξιδέψουν το φθινόπωρο του 2015 στη Λέσβο λίγο αφού θα δουν μια φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που πνίγεται στη Μεσόγειο.


Το Έγκλημά ΜουΤο Έγκλημά Μου
"Mon Crime"

Στο Παρίσι της δεκαετίας του 30’, η Μαντλέν, μία όμορφη, νέα, άφραγκη ηθοποιός, κατηγορείται για την δολοφονία ενός διάσημου παραγωγού. Με την βοήθεια της καλύτερης της φίλης, νεαρής άνεργης δικηγόρου, Πολίν, αθωώνεται επικαλούμενη αυτοάμυνα.


Ο Έρωτας του ΦεγγαριούΟ Έρωτας του Φεγγαριού
"Moonrise Kingdom"

Η ταινία διαδραματίζεται στα ανοικτά των ακτών της Νέας Αγγλίας το καλοκαίρι του 1965 και αφηγείται την ιστορία δύο δωδεκάχρονων που ερωτεύονται, υπογράφουν ένα μυστικό συμβόλαιο και τρέχουν μαζί στη ζούγκλα. Ενώ οι αρχές προσπαθούν να τους συλλάβουν, ξεσπά μια φονική καταιγίδα μετατρέποντας την ειρηνική κοινότητα του νησιού σε σκέτη καταστροφή.


HappinessHappiness
"Happiness"

Μια γυναίκα χωρίζει τον φίλο της, κι αυτός πιστεύει ότι το έπαθε επειδή είναι εύσωμος. Ένας άντρας είναι ανίκανος να πει στη διπλανή του ότι τον τραβάει σεξουαλικά. Ένα γηραιό ζευγάρι θέλει να χωρίσει, αλλά δεν θέλουν διαζύγιο. Ένας ψυχολόγος αυνανίζεται με ανήλικα περιοδικά. Ένα 11χρονο αγόρι νιώθει ανασφάλεια επειδή δεν έχει «τελειώσει» ακόμα. Αυτές και άλλες ιστορίες συνθέτουν την εικόνα ανθρώπων που θα έρθουν κάποια στιγμή κοντά με τον προσωπικό, μοναδικό τους τρόπο.


The FlashThe Flash
"The Flash"

Διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να αλλάξει γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η απόπειρα του να σώσει την οικογένεια του αλλάζει το μέλλον ανεπιστρεπτί, ο Μπάρι εγκλωβίζεται σε μία πραγματικότητα όπου ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει απειλητικός και δεν υπάρχει κανένας υπερήρωας να βοηθήσει. 


Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο ΑμόρεΗ Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε
"L ultima notte di Amore"

H τελευταία βάρδια ενός τίμιου αστυνομικού πριν τη συνταξιοδότησή του θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια πλευρά της πόλης, αλλά και του ίδιου του εαυτού, που δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα γνωρίσει. Ένα γεμάτο σασπένς και ανατροπές αστυνομικό θρίλερ του Αντρέα Ντι Στέφανο.


Notorious (Ψηφιακή 4Κ Επανέκδοση)Notorious (Ψηφιακή 4Κ Επανέκδοση)
"Notorious"

Η Αλίσια, κόρη ενός καταδικασμένου Γερμανού κατασκόπου, πείθεται από έναν γοητευτικό πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να διεισδύσει σε μια ομάδα Ναζί που κατέφυγαν στη Βραζιλία, επικεφαλής της οποίας είναι ένας παλιός φίλος του πατέρα της με ένα θανάσιμο σχέδιο στο μυαλό του. Αλλά ο έρωτας ίσως αποδειχθεί ο πιο θανάσιμος εχθρός από όλους…


Super Mario Bros: Η Ταινία (σε ελληνική μεταγλώττιση)Super Mario Bros: Η Ταινία (σε ελληνική μεταγλώττιση)
"The Super Mario Bros. Movie"

Ενώ εργάζονται υπόγεια για να έναν αγωγό κύριοςύδρευσης, οι υδραυλικοί του Μπρούκλιν —και τα αδέρφια— ο Mario και ο Luigi μεταφέρονται σε έναν μυστηριώδη σωλήνα και περιπλανώνται σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Αλλά όταν τα αδέρφια χωρίζονται, ο Mario ξεκινά μια επική αναζήτηση για να βρει τον Luigi.


Το ΑγόριΤο Αγόρι

Ένα ζευγάρι ζει με την απάτη, προσποιούμενοι πως τραυματίζονται από αυτοκίνητα και εκβιάζοντας τους οδηγούς πως αν δεν πληρώσουν θα καλέσουν την αστυνομία. Η γυναίκα μένει έγκυος κι όταν το παιδί φτάνει 10 ετών, το βάζουν να συμμετέχει στις απάτες τους.


Μοντέρνοι ΚαιροίΜοντέρνοι Καιροί
"Modern Times"

Ο Τσάπλιν είναι ένας εργάτης φάμπρικας που προσπαθεί να συγχρονιστεί με τη γραμμή παραγωγής σφίγγοντας βίδες, ενώ το τυραννικό αφεντικό του παρακολουθεί το προσωπικό μέσα από μόνιτορ σε στυλ «Μεγάλος Αδελφός». Όταν συναντάει και ερωτεύεται μια ορφανή κοπέλα του δρόμου, οι δυο τους ονειρεύονται μια πιο όμορφη και ήρεμη ζωή μακριά από τον αστικό εφιάλτη της μοντέρνας βιομηχανικής κοινωνίας, όμως μια σειρά από ατυχή περιστατικά τον καθιστούν διαρκώς παρεξηγημένο και κυνηγημένο...


ΕυδοκίαΕυδοκία
"Ευδοκία"

Σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας, ο λοχίας Πεζικού Γιώργος Μπάσκος (Γιώργος Κουτούζης) θα γνωρίσει την Ευδοκία (Μαρία Βασιλείου), μία πόρνη. Οι δυο τους ερωτεύονται κεραυνοβόλα και παντρεύονται. 


Master GardenerMaster Gardener
"Master Gardener"

O Πολ Σρέιντερ επιστρέφει με μία προκλητική ιστορία που ακολουθεί έναν άντρα που στοιχειώνεται από το ρατσιστικό του παρελθόν, κι αποτυπώνει τις φυλετικές εντάσεις της σύγχρονης Αμερικής.


Transformers: Η Εξέγερση των ΘηρίωνTransformers: Η Εξέγερση των Θηρίων
"Transformers: Rise of the Beasts"

 Επιστρέφοντας στη δράση και στο θέαμα που πρωτοείδαν οι θεατές πριν από 14 χρόνια η νέα ταινία υπόσχεται να πάει το κοινό σε μια παγκόσμια περιπέτεια με τους Maximals, Predacons και Terrorcons να προστίθενται στην υπάρχουσα μάχη μεταξύ των Autobots και Decepticons στην Γη.


ΜπάσταρδαΜπάσταρδα
"Bastards"
Πέντε κορίτσια και πέντε αγόρια αφήνουν την πόλη για να ζήσουν κοινοβιακά σε ένα σπίτι στην εξοχή. Η επανεφεύρεση της ελληνικής οικογένειας με glitter, neon φώτα και πολλή ψυχή.

Mafia MammaMafia Mamma
"Mafia Mamma"

H Κριστίν Μπαλμπάνο Τζόρνταν (Τόνι Κολέτ) χρειάζεται μία αλλαγή στη ζωή της. Ο γιος της φεύγει για σπουδές, ο γάμος της κλονίζεται και η επαγγελματική της ζωή έχει καταλήξει σε αδιέξοδο. Η Κριστίν λαχταράει μία ζωή στην οποία η ενσυναίσθηση και το χάρισμα της στην επίλυση προβλημάτων θα θεωρούνται προσόντα και όχι εμπόδια. Ώσπου δέχεται μία αναπάντεχη κλήση από την Μπιάνκα (Μόνικα Μπελούτσι), μία γυναίκα που δεν γνωρίζει, η οποία της ανακοινώνει ότι πέθανε ο παππούς της στην Ιταλία.


Ένα Όμορφο ΠρωινόΈνα Όμορφο Πρωινό
"Un beau matin"

Η Σάντρα, μία νεαρή διερμηνέας που μεγαλώνει μόνη την οκτάχρονη κόρη της, επισκέπτεται τακτικά τον άρρωστο πατέρα της, που σιγά σιγά χάνει το μυαλό του και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. 


Μια Παντρεμένη ΓυναίκαΜια Παντρεμένη Γυναίκα
"Une femme mariée: Suite de fragments d'un film tourné en 1964"

Η Σαρλότ είναι μια παντρεμένη γυναίκα, αλλά ασφυκτιώντας σε ένα βαλτωμένο γάμο, διατηρεί ερωτική σχέση με έναν νεαρό ηθοποιό. Ο προσγειωμένος, μεσήλικας σύζυγός της, ο Πιερ, παρά το γεγονός ότι η σχέση του με τη Σαρλότ έχει βαλτώσει, επιμένει να κάνει μαζί της παιδί. 


Ο ΜπαμπούλαςΟ Μπαμπούλας
"The Boogeyman"

Η μαθήτρια γυμνασίου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer είναι συγκλονισμένες από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν σημαντική στήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγάει οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.


Οι Γάμοι της ΤήλουΟι Γάμοι της Τήλου

Το έτος 2008 ο δήμαρχος του νησιού της Τήλου συμφώνησε να τελέσει τους πρώτους γκέι και λεσβιακούς γάμους στην Ελλάδα. Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία αυτών των δύο πολιτικών γάμων μέσα από υλικό γυρισμένο επί τόπου και πλάνα από το γκέι πράιντ της ίδιας χρονιάς, συνεντεύξεις τύπου και άλλες διαδηλώσεις επί του θέματος.


Κλέφτες... κατά λάθοςΚλέφτες... κατά λάθος
"Bottle Rocket"

Έχοντας μόλις πάρει εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική λόγω νευρικής κατάρρευσης, ο Άντονι αισθάνεται λίγο έξω από τα νερά του. Χαίρεται πολύ όταν συναντά το φίλο του Ντιγκναν, αν και δεν είναι σίγουρο ότι έχει πιο σώας τας φρένας του από τον Άντονι! Προσπαθώντας να βρουν έναν έξυπνο τρόπο να χειριστούν τη ζωή τους, αποφασίζουν να βάλουν σε εφαρμογή ένα "βρώμικο" σχέδιο. Μαζί με το κολλητό τους Μπομπ, θα μπλέξουν σε μια παράλογη περιπέτεια που ούτε στα πιο... τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να έχουν φανταστεί! 



 Σελ. 8 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore