Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 13 από 56: << < > >>

Ανεξέλεγκτες ΚαταστάσειςΑνεξέλεγκτες Καταστάσεις
"Altered States"

Στο ισόγειο μιας ιατρικής σχολής, ο Δρ Τζέσαπ επιπλέει σε απόλυτο σκοτάδι. Το πιο τρομακτικό πείραμα στην ιστορία της επιστήμης είναι εκτός ελέγχου… Και υποκείμενο του πειράματος είναι ο ίδιος.


Ριφιφί (Ψηφιακή Επανέκδοση)Ριφιφί (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Rififi"

Ο διαρρήκτης Τόνι αποφυλακίζεται και δέχεται την πρόταση του νεαρού προστατευόμενού του για μια γρήγορη ληστεία σε ένα διάσημο κοσμηματοπωλείο, υπό έναν όρο: Να μην αφήσουν τίποτα. Με ένα άψογο σχέδιο και τη βοήθεια ενός ειδικού διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων, έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας -αλλά ίσως η εκτέλεση της ληστείας να είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης. Μένει ακόμα το να διαφύγουν, να βρουν κλεπταποδόχους, να μην τραβήξουν την προσοχή και κυρίως, να μην τους προλάβει το παρελθόν τους...


Εισιτήριο Για Τον ΠαράδεισοΕισιτήριο Για Τον Παράδεισο
"Ticket to Paradise"

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ® Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.


Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια (μεταγλωττισμένο)Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια (μεταγλωττισμένο)
"League of Super Pets"

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.


Χάρηκα που σας ΓνώρισαΧάρηκα που σας Γνώρισα
"La Pièce rapportée"

Ο Πολ, ένας 45χρονος εισοδηματίας, ερωτεύεται την Άβα, μια νεαρή υπάλληλο του μετρό. Αποφασίζει να την παντρευτεί, αλλά η μητέρα του έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος και προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να αποδείξει ότι η Άβα απατά τον γιο της.


THE DIRECTORS SERIES by Septem: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΝΕΜΑ…THE DIRECTORS SERIES by Septem: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΝΕΜΑ…
"Nikos Nikolaidis"

Το freecinema.gr εγκαινιάζει μια νέα σειρά θεματικών προβολών, το THE DIRECTORS SERIES. Εστιάζοντας σε σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ηλίας Φραγκούλης επιλέγει έργα τους που σημάδεψαν το σινεμά της χώρας μας κι εκείνοι με τη σειρά τους προτείνουν ταινίες που έχουν αγαπήσει.


Οι Ροδακινιές του ΑλκαράςΟι Ροδακινιές του Αλκαράς
"Alcarràs"

Η ζωή μιας οικογένειας ροδακινοπαραγωγών αλλάζει ριζικά όταν ο νέος ιδιοκτήτης της γης τους αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά.


Σιωπηλή ΜονομαχίαΣιωπηλή Μονομαχία
"The Quiet Duel"

Με φόντο το Β` Παγκόσμιο πόλεμο, ο νεαρός γιατρός Kyoji Fujisaki, μολύνεται από σύφιλη κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης ενός ασθενούς. Μετά τον πόλεμο, επιστρέφει στην αρραβωνιαστικιά του και την χωρίζει χωρίς να της δώσει εξηγήσεις. Όμως η Rui, η νοσοκόμα του, ανακαλύπτει την αλήθεια...


Τρεις Χιλιάδες Χρόνια ΠροσμονήςΤρεις Χιλιάδες Χρόνια Προσμονής
"Three Thousand Years of Longing"

Η Δρ. Αλήθεια Μπίνι (Τίλντα Σουίντον) είναι μία ακαδημαϊκός ικανοποιημένη από τη ζωή της, ένα πλάσμα ταγμένο στη λογική.  Ενώ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για ένα συνέδριο, συναντά ένα Τζίνι (Ίντρις Έλμπα) που της προσφέρει τρεις ευχές με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Όμως, η πρόταση του πέφτει πάνω σε δύο εμπόδια. Πρώτον, εκείνη αμφιβάλλει ότι είναι αληθινός και δεύτερον, ούσα ακαδημαϊκός στον τομέα των μύθων και της ιστορίας, γνωρίζει καλά ότι όλες οι διηγήσεις με τις ευχές που εκπληρώνονται δεν έχουν καλό τέλος. Το Τζίνι υπερασπίζεται τη θέση του εξιστορούμενο φανταστικές ιστορίες από το παρελθόν του. Τελικά, την παρασύρει και εκείνη κάνει μια ευχή που εκπλήσσει και τους δύο.


ΕκκόλαψηΕκκόλαψη
"Pahanhautoja"

Η 12χρονη αθλήτρια ενόργανης Τίνια θέλει απεγνωσμένα να ευχαριστήσει την εμμονική μητέρα της, της οποίας το δημοφιλές blog “Lovely Everyday Life” παρουσιάζει την ειδυλλιακή καθημερινότητα της οικογένειάς τους ως τον ορισμό της λουστραρισμένης προαστιακής τελειότητας. Μια μέρα, η Τίνια βρίσκει ένα πληγωμένο πουλί στο δάσος, και φέρνει το παράξενο αυγό του στο σπίτι, το κρύβει στο κρεβάτι της και το φροντίζει μέχρι να εκκολαφθεί. Το πλάσμα που αναδύεται γίνεται ο πιο στενός της φίλος και ένας ζωντανός εφιάλτης, βυθίζοντας την Τίνια σε μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα που η μητέρα της αρνείται να δει.


Το Πνεύμα του ΜελισσιούΤο Πνεύμα του Μελισσιού
"El espíritu de la colmena"

Ένας εσωστρεφής και απόμακρος επιστήμονας μετακομίζει στην ησυχία της επαρχίας της Καστίλης με τη γυναίκα του και τις δύο ανήλικες κόρες του και αφιερώνει το χρόνο του στη μελέτη των μελισσών. Η γυναίκα του μαραζώνει, με μοναδική παρηγοριά την ανάμνηση ενός «ανύπαρκτου» εραστή, και τα παιδιά απομένουν μόνα να παρακολουθούν ταινίες στον επαρχιακό κινηματογράφο.​ Aλληγορία της απομόνωσης και αναζήτησης ταυτότητας στο δύσκολο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα της Ισπανίας του Φράνκο. Οι ήρωες ανασαίνουν μέσα σ’ ένα μελαγχολικό σπίτι που μοιάζει με κυψέλη και που τέμνεται από λωρίδες φωτός. Έξω, το φάντασμα του φρανκισμού και το φάσμα του κινηματογράφου ενώνονται σε μια αγωνιώδη αναζήτηση της ενηλικίωσης, πραγματικής και πνευματικής.


Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδεςΕκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες
"Where the Crawdads Sing"

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες, αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας.


Ένας ΉρωαςΈνας Ήρωας
"A Hero"

Με διήμερη άδεια από τη φυλακή στην οποία βρίσκεται για ανεξόφλητα χρέη, ένας άντρας προσπαθεί να ξεπληρώσει εγκαίρως τον δανειστή του. Μια απερίσκεπτη κίνησή του θα προκαλέσει, ωστόσο, μια χιονοστιβάδα γεγονότων που θα κλονίσουν το στενότερο περιβάλλον του


Το δείπνο μου με τον Αντρέ (Ψηφιακή Επανέκδοση)Το δείπνο μου με τον Αντρέ (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"My Dinner with Andre"

Μπορεί μια απλή συζήτηση να σου αλλάξει τη ζωή; Δύο παλιοί φίλοι από το χώρο του θεάτρου συναντιούνται για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια σε νεοϋρκέζικο εστιατόριο, και ο Λουί Μαλ μεταμορφώνει το δείπνο τους σε μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία. Ενα βαθιά φιλοσοφικό, απρόσμενα καθηλωτικό και εξομολογητικό φιλμ για τον έρωτα, τον θάνατο και τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής.


Ο ΕλαφοκυνηγόςΟ Ελαφοκυνηγός
"The Deer Hunter"
Αμερικανοί εργάτες στα χαλυβουργεία της Πενσιλβάνια ξεφαντώνουν στο γάμο του Στίβεν, ενός νεαρού που οι γονείς του είναι Ρώσοι μετανάστες. Δυο μέρες αργότερα ο Στίβεν και δύο ακόμα αγόρια από την παρέα φεύγουν για το Βιετνάμ. Αυτά που θα ζήσουν στις ζούγκλες της Ασίας θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

AllonsanfànAllonsanfàn
"Allonsanfàn"
Το 1816 ένας ιταλός αριστοκράτης, ο Φούλβιο, ένας επαναστάτης, που έχει προδώσει τους συντρόφους του, θέλει ν' αλλάξει τρόπο ζωής και να ζήσει συνηθισμένα. Όμως δεν θα του το επιτρέψουν η επαναστάτρια κοπέλα του και οι σύντροφοί της και θα τον οδηγήσουν σε μια αποστολή στη Νότια Ιταλία.

Επίθεση στο Σταθμό 13Επίθεση στο Σταθμό 13
"Assault on Precinct 13"
Ένας μαύρος αστυνομικός μετατίθεται και την πρώτη μέρα που αναλαμβάνει υπηρεσία, θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί το νέο του τμήμα το οποίο πολιορκείται από μια πολυάριθμη, αδίστακτη και πλήρως οπλισμένη συμμορία.

Yor, the Hunter from the FutureYor, the Hunter from the Future
"Yor, the Hunter from the Future"

Σε μια ακαθόριστη αρχαϊκή εποχή, ο ατρόμητος Yor αρχίζει να αναζητάει τις ρίζες του και μάχεται με κάθε λογής τέρατα και εχθρικές φυλές.


Οι κομπανέροςΟι κομπανέρος
"Vamos a matar, compañeros"

Ο Αμερικανός Γιόλαφ Πέτερσον διακινεί όπλα, τα οποία επιδιώκει να πουλήσει στον επαναστάτη Μόντζο. Ενα μεγάλο ποσό, που μπορούσε να σώσει τον Μόντζο, είναι καλά κλειδωμένο σε χρηματοκιβώτιο της πόλης και τον κωδικό γνωρίζει μόνο ο ειρηνιστής καθηγητής Ξάντος, που κρατείται από τους Αμερικάνους. 


Ο Κύριος ΑρκάντινΟ Κύριος Αρκάντιν
"Mr. Arkadin"

Γυρισμένη στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία το 1954 και 1955, η ταινία «Ο Κύριος Αρκάντιν» παραμένει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές του Γουέλες, καθώς ο ίδιος όχι μόνο έγραψε το μυθιστόρημα και το σενάριο της ταινίας, αλλά ταυτοχρόνως πρωταγωνίστηκε σε αυτήν και τη σκηνοθέτησε, κάτι που έκανε και για τον μνημειώδη «Πολίτη Κέιν». 


Στη Φωλιά του Κούκου  (Ψηφιακή Επανέκδοση)Στη Φωλιά του Κούκου (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"One Flew Over the Cuckoo's Nest"

Ο Ραντλ ΜακΜέρφι στέλνεται από τις αγροτικές φυλακές στο ψυχιατρείο, για να διαπιστώσουν αν είναι φρενοβλαβής. Με την παρουσία του στο ίδρυμα αλλάζει τη στάση των υπόλοιπων τροφίμων και δίνει άλλο νόημα στη ζωή τους.


AFTER 4: Για πάντα μαζίAFTER 4: Για πάντα μαζί
"After Ever Happy"

Το τέταρτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα και τον Χάρντιν σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Τέσα να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει τον εαυτό της; Όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Τέσα επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση. 


Ούτε ΚανΟύτε Καν
"Nope"

Η ταινία φέρνει κοντά τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνιελ Καλούγια (Get Out, Judas and the Black Messiah), με την Κέκε Πάλμερ (Hustlers, Alice) και τον υποψήφιο για Oscar Στίβεν Γέουν (Minari, Okja), που είναι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου φαραγγιού της ενδοχώρας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες μιας ανείπωτης αποκάλυψης.


Η Μεγάλη ΑπόδρασηΗ Μεγάλη Απόδραση
"The Great Escape"

Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί μεταφέρουν σε ασφαλές στρατόπεδο την αφρόκρεμα των αιχμαλώτων πολέμου που κατά καιρούς προσπάθησαν να αποδράσουν. Και ενώ η Γκεστάπο θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να διαφύγει, οι αιχμάλωτοι συλλαμβάνουν ένα σχέδιο που θα επιτρέψει σε 250 άνδρες να περάσουν τα συρματοπλέγματα και να φυγαδευτούν προς την Ελβετία.


Οι Έρωτες μιας ΞανθιάςΟι Έρωτες μιας Ξανθιάς
"Lásky jedné plavovlásky"

Μια εργάτρια στην τσέχικη επαρχία έχει μια εφήμερη ερωτική σχέση μ’ έναν πρωτευουσιάνο μουσικό, ο οποίος στη συνέχεια δεν δίνει σημεία ζωής. Εκείνη τον επισκέπτεται απροειδοποίητα στην Πράγα, προκαλώντας αναστάτωση στους συντηρητικούς γονείς του.



 Σελ. 13 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore