Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 14 από 56: << < > >>

Άινμπο: Η Πριγκίπισσα του ΑμαζονίουΆινμπο: Η Πριγκίπισσα του Αμαζονίου
"Ainbo: Spirit of the Amazon"

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει.


ΥποψίεςΥποψίες
"Suspicion"

Ένας γοητευτικός playboy, ο Τζόνι, καταφέρνει να παντρευτείμια πλούσια νεαρή, τη Λίνα, η οποία ανακαλύπτει ότι είναιψεύτης, τζογαδόρος και απένταρος. Η Λίνα όμως αρχίζει να υποψιάζεται ότι εκτός από αυτά,είναι και δολοφόνος -και ίσως η ίδια να είναι το επόμενο θύμα του...


Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο ΠεριθώριοΤα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο
"The Perks of Being a Wallflower"

Ο ευφυής και σκεπτικός 15χρονος Τσάρλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο λύκειο και καταλήγει μέλος μιας παρέας τελειόφοιτων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση Πάτρικ, καθώς και η όμορφη Σαμ.


Τα Ζόμπι ΞανάρχονταιΤα Ζόμπι Ξανάρχονται
"Paura nella città dei morti viventi"

Στην πόλη του Ντάνγουιτς ένας ιερέας αυτοκτονεί και oi νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους. Τη νύχτα των Αγίων Πάντων, οι πύλες της Κολάσεως θα ανοίξουν και οι μόνοι που προσπαθούν να προλάβουν όσα συμβαίνουν είναι ένας δημοσιογράφος και ένα μέντιουμ.


Οι Έρωτες της ΑναΐςΟι Έρωτες της Αναΐς
"Les amours d’Anaïs"

Η Αναḯς είναι τριάντα και δεν έχει λεφτά. Έχει έναν εραστή, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναḯς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.


Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (με ελληνικούς υπότιτλους)Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (με ελληνικούς υπότιτλους)
"Minions: The Rise of Gru"

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.


Οι Γέφυρες του ΜάντισονΟι Γέφυρες του Μάντισον
"The Bridges of Madison County"
Ο Ρόμπερτ (Κλιντ Ίστγουντ), ένας ταξιδευτής φωτογράφος για το National Geographic διασταυρώνεται τυχαία με την Ιταλοαμερικάνα Φραντζέσκα (Μέριλ Στριπ) στην αγροτική Άιοβα. Οι ζωές τους ανατρέπονται, οι ψευδαισθήσεις τους διαλύονται και βιώνουν έναν έρωτα σπάνιας και συνταρακτικής ομορφιάς.

Έχω Δικαίωμα να ΖήσωΈχω Δικαίωμα να Ζήσω
"You Only Live Once"

Συμβολική και αλληγορική, αυτή η σπουδαία ταινία αποτελεί ένα από τα καθαρά αριστουργήματα του Φριτς Λανγκ. Πρωταγωνιστές οι Χένρι Φόντα και Σίλβια Σίντνεϊ ,ήρωες ενός τυπικού φιλμ- νουάρ καταδίωξης, ένα ζευγάρι που βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπο με μια εχθρική κοινωνία που δεν τους αφήνει να χαρούν την ευτυχία τους.


ΑποστροφήΑποστροφή
"Repulsion"

Όταν η αδερφή της φεύγει από το σπίτι για λίγες μέρες και την αφήνει μόνη, η πανέμορφη Κάρολ κατρακυλάει βαθμιαία στην παράνοια. Η ψυχικά διαταραγμένη κοπέλα καλείται να αντιμετωπίσει ποικίλες βασανιστικές φαντασιώσεις και παραισθήσεις, όπως οι βιασμοί της από άγνωστους άνδρες.


ΕραστέςΕραστές

Μία δίνη συναισθημάτων, αμφιβολιών και ριψοκίνδυνων αποφάσεων περιμένει τους πρωταγωνιστές του ερωτικού τριγώνου στην καρδιά της νέας ταινίας της Νικόλ Γκαρσιά, που υπογράφει ένα δυνατό φιλμ νουάρ με τον Πιερ Νινέ («Yves Saint Laurent») και τη Στέισι Μάρτιν («Nymphomaniac»).


Που Πάω Πάλι ο Άνθρωπος;Που Πάω Πάλι ο Άνθρωπος;
"Irréductible"

Ο Βενσάν ειναι ένας δημόσιος υπάλληλος που αρνείται πεισματικά να δεχτεί την προσφορά για εθελουσία έξοδο και μετατίθεται γι’ αυτό στα πιο απόμακρα, επικίνδυνα και αφιλόξενα μέρη του πλανήτη.


Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο ΠαρίσιΤο Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι
"Il materiale emotivo"

O Βιντσένζο μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ.


Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό ΠορνόΑτυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό
"Babardeala cu bucluc sau porno balamuc"

Η Έμι, καθηγήτρια ιστορίας σε ένα πολύ καθώς πρέπει σχολείο, βλέπει την καριέρα και την υπόληψή της να απειλούνται όταν διαρρέει στο ίντερνετ μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί.


Η πανσιόνΗ πανσιόν
"Maison de retraite"

Για να αποφύγει τη φυλακή, ο 30άρης Μιλάν, αναγκάζεται να εκτελέσει 300 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε έναν οίκο ευγηρίας. Οι πρώτες του εβδομάδες είναι μια πραγματική κόλαση!


Το Μαγαζάκι της Κεντρικής ΟδούΤο Μαγαζάκι της Κεντρικής Οδού
"Obchod na korze"

Σε μια μικρή πόλη στην κατεχόμενη από τους Ναζί Σλοβακία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο αξιοπρεπής αλλά συνεσταλμένος ξυλουργός Tono ονομάζεται "Άρειος ελεγκτής" ενός καταστήματος κουμπιών που ανήκει σε μια ηλικιωμένη Εβραία χήρα, τη Rozalie. Δεδομένου ότι η θέση έρχεται με μισθό και θέση στην διεφθαρμένη ιεραρχία της πόλης, ο Tono παλεύει με τις ενοχές του καθώς αυτός και η Rozalie γίνονται σταδιακά φίλοι μεταξύ τους.


Ο ΑντικαταστάτηςΟ Αντικαταστάτης
"El sustituto"

1982. Ένας νεαρός αστυνομικός, που μεγάλωσε στις επικίνδυνες γειτονιές της Μαδρίτης, θα αναλάβει μια υπόθεση σε μια παραλιακή πόλη, με την ελπίδα όχι μόνο να θεραπευτεί η κόρη του από την ασθένειά της, αλλά να βρει και ο ίδιος ηρεμία.


ΆιφελΆιφελ
"Eiffel"

Πίσω στο 1889, η κυβέρνηση ζητά από τον Gustav Eiffel να σχεδιάσει κάτι φαντασμαγορικό για την Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού, αλλά εκείνος θέλει απλά να σχεδιάσει το μετρό. 


Τα Κακά Παιδιά (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Τα Κακά Παιδιά (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"The Bad Guys"

Όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!


Περιμένοντας τον ΜποτζάνγκλςΠεριμένοντας τον Μποτζάνγκλς
"Waiting for Bojangles"

Μπροστά στον μικρό τους γιο, η Καμίλ και ο Ζορζ χορεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι “Mr Bojangles” της Νίνα Σιμόν. Μαζί τους υπάρχει χώρος μόνο για παιχνίδι και φαντασία.


Μοντέρνα τέραταΜοντέρνα τέρατα
"I nuovi mostri"

 Τα «Μοντέρνα Τέρατα» αποτελούν ένα παζλ από κωμικοτραγικές στιγμές στη ζωή μιας ομάδας ανθρώπων, που οι περιστάσεις αλλά και η ίδια η φύση, τους μετατρέπουν σε... «τέρατα».


ΣπιρτόκουτοΣπιρτόκουτο
"Σπιρτόκουτο"

Μια μέρα, εν μέσω καύσωνα, στο σπίτι ενός μικρομεσαίου 50άρη οικογενειάρχη, όλοι ξεσπούν ο ένας στον άλλο με απίστευτη λεκτική βία για πάθη, ζήλιες και επαγγελματικές διαφωνίες. Μέχρι που μια απρόοπτη εξομολόγηση τινάζει τα πάντα στον αέρα.


XX
"X"

Το 1979, μια παρέα νεαρών φτάνει σε μια απομονωμένη αγροικία του Τέξας για να γυρίσει μια ταινία πορνό. Όταν όμως οι ηλικιωμένοι οικοδεσπότες της ανακαλύπτουν τα σχέδια των επισκεπτών τους, ξεκινά μια σειρά από θανάσιμες εκπλήξεις.

 


Bullet TrainBullet Train
"Bullet Train"

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών.


Επίσημη ΣυμμετοχήΕπίσημη Συμμετοχή
"Competencia oficial"

Eνας δισεκατομμυριούχος αποφασίζει παρορμητικά να γίνει ο παραγωγός μιας εμβληματικής ταινίας και απαιτεί να έχει τους καλύτερους συντελεστές.


Τελευταίο ΚαλοκαίριΤελευταίο Καλοκαίρι
"Murina"

Σε ένα ειδυλλιακό νησί, μια νεαρή κοπέλα συγκρούεται με τον καταπιεστικό πατέρα της όταν κλέβει την προσοχή ενός φίλου του.



 Σελ. 14 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore