Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 15 από 57: << < > >>

Τα Κακά Παιδιά (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Τα Κακά Παιδιά (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"The Bad Guys"

Όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!


Περιμένοντας τον ΜποτζάνγκλςΠεριμένοντας τον Μποτζάνγκλς
"Waiting for Bojangles"

Μπροστά στον μικρό τους γιο, η Καμίλ και ο Ζορζ χορεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι “Mr Bojangles” της Νίνα Σιμόν. Μαζί τους υπάρχει χώρος μόνο για παιχνίδι και φαντασία.


Ο ΑντικαταστάτηςΟ Αντικαταστάτης
"El sustituto"

1982. Ένας νεαρός αστυνομικός, που μεγάλωσε στις επικίνδυνες γειτονιές της Μαδρίτης, θα αναλάβει μια υπόθεση σε μια παραλιακή πόλη, με την ελπίδα όχι μόνο να θεραπευτεί η κόρη του από την ασθένειά της, αλλά να βρει και ο ίδιος ηρεμία.


ΆιφελΆιφελ
"Eiffel"

Πίσω στο 1889, η κυβέρνηση ζητά από τον Gustav Eiffel να σχεδιάσει κάτι φαντασμαγορικό για την Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού, αλλά εκείνος θέλει απλά να σχεδιάσει το μετρό. 


Μοντέρνα τέραταΜοντέρνα τέρατα
"I nuovi mostri"

 Τα «Μοντέρνα Τέρατα» αποτελούν ένα παζλ από κωμικοτραγικές στιγμές στη ζωή μιας ομάδας ανθρώπων, που οι περιστάσεις αλλά και η ίδια η φύση, τους μετατρέπουν σε... «τέρατα».


XX
"X"

Το 1979, μια παρέα νεαρών φτάνει σε μια απομονωμένη αγροικία του Τέξας για να γυρίσει μια ταινία πορνό. Όταν όμως οι ηλικιωμένοι οικοδεσπότες της ανακαλύπτουν τα σχέδια των επισκεπτών τους, ξεκινά μια σειρά από θανάσιμες εκπλήξεις.

 


ΣπιρτόκουτοΣπιρτόκουτο
"Σπιρτόκουτο"

Μια μέρα, εν μέσω καύσωνα, στο σπίτι ενός μικρομεσαίου 50άρη οικογενειάρχη, όλοι ξεσπούν ο ένας στον άλλο με απίστευτη λεκτική βία για πάθη, ζήλιες και επαγγελματικές διαφωνίες. Μέχρι που μια απρόοπτη εξομολόγηση τινάζει τα πάντα στον αέρα.


Atlantic City (Ψηφιακή Επανέκδοση)Atlantic City (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Atlantic City"

Ο Λου, ένας ηλικιωμένος πρώην γκάνγκστερ ζει στην ίδια πολυκατοικία με τη Σάλι, μια νεαρή σερβιτόρα που ονειρεύεται να γίνει ντίλερ σε καζίνο. Ο μπλεγμένος με το εμπόριο ναρκωτικών πρώην άντρας της Σάλι και η τοπική μαφία θα δοκιμάσουν τα όρια της φαντασιοπληξίας, της ειλικρίνειας, της μοναξιάς και τελικά του αυτοσεβασμού των ηρώων στην παρηκμασμένη Atlantic City...


Bullet TrainBullet Train
"Bullet Train"

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών.


Επίσημη ΣυμμετοχήΕπίσημη Συμμετοχή
"Competencia oficial"

Eνας δισεκατομμυριούχος αποφασίζει παρορμητικά να γίνει ο παραγωγός μιας εμβληματικής ταινίας και απαιτεί να έχει τους καλύτερους συντελεστές.


Τελευταίο ΚαλοκαίριΤελευταίο Καλοκαίρι
"Murina"

Σε ένα ειδυλλιακό νησί, μια νεαρή κοπέλα συγκρούεται με τον καταπιεστικό πατέρα της όταν κλέβει την προσοχή ενός φίλου του.


Τζο ο ΛεμονάδαςΤζο ο Λεμονάδας
"Limonádový Joe"

Το ουίσκι ρέει άφθονο και οι παράνομοι έχουν στήσει χορό στο Στέτσον Σίτι. Μέχρι που καταφθάνει ο Λεμονάδας Τζο, αποφασισμένος να επιβάλει το νόμο και την αποκλειστική κατανάλωση της λεμονάδας Kolaloka.


Ο Άνθρωπος που Έβλεπε τα Τρένα να ΠερνούνΟ Άνθρωπος που Έβλεπε τα Τρένα να Περνούν
"Ostře sledované vlaky"

Στην κατεχόμενη από τους ναζί Τσεχοσλοβακία, ο νεαρός Μίλος, υπάλληλος σε έναν επαρχιακό σιδηροδρομικό σταθμό, ξεκινάει ένα ταξίδι σεξουαλικής αφύπνισης και συνειδησιακής ωρίμανσης, που θα τον οδηγήσει σε μια ηρωική πράξη αντίστασης κατά των Γερμανών.


Η ταράτσαΗ ταράτσα
"La terrazza"

Μια παρέα από πολιτικούς και διανοούμενους, που συνδέονται με τον χώρο της αριστεράς, συναντιέται σε μια ταράτσα της Ρώμης. Σύντομα γίνεται σαφές ότι ο ενθουσιασμός της νιότης έχει αντικατασταθεί από πικρία και απογοήτευση. 


Ο Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού (Μεταγλωττισμένο)Ο Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού (Μεταγλωττισμένο)
"Le Trésor du Petit Nicolas"

Όταν ο πατέρας του μικρού Νικόλα παίρνει προαγωγή και αναγκάζεται να μετακομίσει, ο πιτσιρίκος και οι πιστοί φίλοι του οργανώνουν ένα ξέφρενο κυνήγι θησαυρού, ικανό να σταματήσει τα σχέδια των μεγάλων.


Το μουσικό δωμάτιοΤο μουσικό δωμάτιο
"The Music Room"

Ένας πλούσιος γαιοκτήμονας, ο Ρόι, ζει μια παρακμιακή ζωή σε ένα παλάτι με τη γυναίκα, τον γιο του και πολλούς υπηρέτες. Το πάθος του - η γυναίκα του θα το έλεγε ο εθισμός του - είναι η μουσική και ξοδεύει μεγάλο μέρος της περιουσίας του σε συναυλίες που γίνονται για τους ντόπιους στην υπέροχη αίθουσα μουσικής του. Ωστόσο, ο πλούτος του βρίσκεται σε πτώση.


Ο Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρούΟ Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
"Le Trésor du Petit Nicolas"

Όταν ο πατέρας του μικρού Νικόλα παίρνει προαγωγή και αναγκάζεται να μετακομίσει, ο πιτσιρίκος και οι πιστοί φίλοι του οργανώνουν ένα ξέφρενο κυνήγι θησαυρού, ικανό να σταματήσει τα σχέδια των μεγάλων.


Άκρως... Τρελό Και ΑπόρρητοΆκρως... Τρελό Και Απόρρητο
"Top Secret!"

Ο Nick Rivers (Val Kilmer) εκπροσωπεί την Αμερική σε ένα πολιτιστικό πανηγύρι που ετοιμάζουν τα ναζιστικά γουρούνια της Ανατολικής Γερμανίας.


Ανατολικά της ΕδέμΑνατολικά της Εδέμ
"East of Eden"

Στην Αμερική των παραμονών του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένας νεαρός αισθάνεται ότι όλοι είναι εναντίον του. Στην πραγματικότητα, ο Καλ ανταγωνίζεται τον αδελφό του, διεκδικεί μερίδιο στην αγάπη του πατέρα του και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τη μητέρα του, που τον εγκατέλειψε πριν από αρκετά χρόνια.


Το Τελευταίο ΚαλοκαίριΤο Τελευταίο Καλοκαίρι
"The Last Summer"

Το καλοκαίρι μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, μια παρέα νέων εξερευνούν τη φιλία, τον έρωτα και τις οικογενειακές σχέσεις πριν ξεκινήσουν το πανεπιστήμιο.


ΑμίραΑμίρα
"Amira"

Η Αμίρα, μια 17χρονη Παλαιστίνια, ήρθε στον κόσμο χάρη στο σπέρμα που είχε φυγαδεύσει ο φυλακισμένος πατέρας της, Ναγουάρ, από το κελί του εγκλεισμού του.


Jack's RideJack's Ride
"Jack's Ride"

Σε ηλικία 63 ετών και σχεδόν συνταξιούχος, ο Joaquim αναγκάζεται να ακολουθήσει τους κανόνες του κέντρου εργασίας, για να μπορέσει να εισπράξει τα επιδόματα ανεργίας.


Ama SanAma San
"Ama San"

Μια βουτιά, το μεσημεριανό φως του ήλιου διαπερνά το νερό. Ο αέρας και στους δύο πνεύμονες θα πρέπει να είναι αρκετός, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκολλήσουν τα αμπαλόνε από τα βράχια, στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού. Χωρίς την υποστήριξη κάποιας συσκευής παροχής αέρα, ή άλλα εργαλεία που να επιτρέπουν την υποβρύχια αναπνοή, το σώμα ως σύνολο καλείται να φτάσει στα όριά του.


DesterroDesterro
"Desterro"

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού από την Βραζιλία, της Λόρα και του Ισραήλ. Είναι γύρω στα τριάντα κι έχουν έναν πεντάχρονο γιο, τον Λούκας. Ζουν μαζί, αλλά φαίνεται να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους μοιάζει να οδεύει προς τα βράχια κι ο μόνος που φαίνεται να ψάχνει ακόμα κάτι από τη ζωή είναι ο Λούκας.


​Djon Africa​Djon Africa
"​Djon Africa"

Ο καλόκαρδος Μιγκέλ με το ψευδώνυμο Tibars, ή αλλιώς Djon África, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Πορτογαλία – αγαπά τις γυναίκες και ζει μια ανέμελη ζωή. Αν κάποιος τον κρίνει, εκείνος του παραθέτει το παλιό τραγούδι του Frank Sinatra: “I do it My Way”. 



 Σελ. 15 από 57: << < > >>
Θερινά Σινεμά





Πρεμιέρες

Επίσης Προβάλλονται

Προσεχώς










Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore