Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 18 από 56: << < > >>

Το ΓεγονόςΤο Γεγονός
"L'Événement"

Η Annie, μια έξυπνη νεαρή φοιτήτρια, αντιμετωπίζει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στη Γαλλία της δεκαετίας του 1960, όταν η άμβλωση εξακολουθεί να είναι παράνομη.


The Color WheelThe Color Wheel
"The Color Wheel"

Το “The Color Wheel” είναι η ιστορία της JR (Carlen Altman), μιας παρουσιάστριας ειδήσεων.


Putty HillPutty Hill
"Putty Hill"

Ο Κόρι πεθαίνει από υπερβολική δόση ηρωίνης σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βαλτιμόρη. Την παραμονή της κηδείας του, συγκεντρώνονται οικογένεια και φίλοι για να τον τιμήσουν.


Έτσι Τελείωσε Μια Μεγάλη ΑγάπηΈτσι Τελείωσε Μια Μεγάλη Αγάπη
"Senso"

Ιταλία, 1866. Ο ιταλο-αυστριακός πόλεμος για την ενοποίηση της Βενετίας με την υπόλοιπη Ιταλία φτάνει προς το τέλος του. Κατά τη διάρκεια μίας παράστασης της όπερας Il Trovatore, μια ομάδα Ιταλών εθνικιστών διαμαρτύρεται κατά των Αυστριακών αξιωματούχων που βρίσκονται στο θέατρο. Εν μέσω των ταραχών, η κόμισσα Λίβια Σερπιέρι προσπαθεί να προστατεύσει τον ξάδερφό της, μαρκήσιο Ρομπέρτο Ουσόνι, συγκαλύπτοντας το γεγονός ότι εκείνος υποκίνησε τη διαμαρτυρία.


Το Κορίτσι με το ΒραχιόλιΤο Κορίτσι με το Βραχιόλι
"The Girl with a Bracelet"

Η 18χρονη Λιζ δικάζεται για τον προ διετίας φόνο της καλύτερής της φίλης.


Bummer SummerBummer Summer
"Bummer Summer"

Μπορεί το καλοκαίρι να πάει στραβά; Όχι γι’ αυτήν την παρέα κολεγιόπαιδων, φίλων που συναντήθηκαν τυχαία και συνέχισαν να κάνουν παρέα, απολαμβάνοντας την αρχή των καλοκαιρινών τους διακοπών.


ScreamScream
"Scream"

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.


Κλαδί στη ΦωτιάΚλαδί στη Φωτιά
"Κλαδί στη Φωτιά"

Η Δήμητρα και η μικρή κόρη της ξεκινούν μια νέα ζωή στην ορεινή κωμόπολη της Καλλιθέας, όπου ένα σκάνδαλο του παρελθόντος τις κάνει να νιώθουν ανεπιθύμητες για την τοπική κοινωνία. Η εύρεση ενός μυστικού ημερολογίου, όμως, θα ρίξει το φως της αλήθειας στα γεγονότα.


Ο ΑρχάριοςΟ Αρχάριος
"Rushmore"

Ο Max Fischer είναι ο χειρότερος μαθητής του σχολείου, αλλά απ`ότι φαίνεται έχει πολλά ταλέντα, καθώς καταφέρνει να είναι την ίδια στιγμή: συντάκτης της σχολικής εφημερίδας, πρόεδρος της Γαλλικής και Γερμανικής Λέσχης, της σκακιστικής ΄Λέσχης, της Λέσχης της αστρονομίας, αρχηγός της ομάδας ξιφασκίας και σκηνοθέτης μιας θεατρικής ομάδας την οποία έχει δημιουργήσει ο ίδιος.


Σμύρνη μου ΑγαπημένηΣμύρνη μου Αγαπημένη
"Σμύρνη μου Αγαπημένη"

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες.


Ελκάνο και Μαγκελάνος: Ο Πρώτος Περίπλους της ΓηςΕλκάνο και Μαγκελάνος: Ο Πρώτος Περίπλους της Γης
"Elcano: lehen mundu bira"

Eνα ταξίδι στο άγνωστο που ξεκίνησε με επικεφαλής τον πασίγνωστο Φερδινάνδο Μαγγελάνο και ολοκληρώθηκε με τον Χουάν Σεμπαστιάν Ελκάνο. Καταιγίδες, πείνα, εχθρικές φυλές… Πέντε πλοία ξεκινούν από τη Σεβίλλη. Τρία χρόνια μετά, επιστρέφει μόνο ένα, κάνει τον πλήρη περίπλου και αποδεικνύει ότι η Γη είναι στρογγυλή.


Καράτε ΚιντΚαράτε Κιντ
"The Karate Kid"

Ένας έφηβος προσπαθεί μέσα από το καράτε να εξισορροπήσει την ζωή του και να προσαρμοστεί στην Καλιφόρνια όπου μετακομίζει με την μητέρα του.


MenMen
"Men"

Μετά από μία προσωπική τραγωδία, η Χάρπερ (Τζέσι Μπάκλεϊ) αποσύρεται στην πανέμορφη αγγλική εξοχή για να θεραπεύσει το τραύμα της.


Βρώμικος ΠαράδεισοςΒρώμικος Παράδεισος
"After Blue (Paradis sale)"

Στο μακρινό μέλλον, ο πλανήτης After Blue κατοικείται αποκλειστικά από γυναίκες. Η μοναχική έφηβη Ρόξι, άθελά της, απελευθερώνει μια διαβόητη εγκληματία. Η κοινότητα αναθέτει στην μητέρα της και στην ίδια να την βρουν. Το ταξίδι των δυο τους στην ενδοχώρα του πλανήτη κρύβει πολλές εκπλήξεις.


1818
"18"

Σε μια λαϊκή γειτονιά στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, της αναζωπύρωσης του φασισμού και της πανδημίας, μια ομάδα δεκαοχτάχρονων μαθητών καταδιώκει μετανάστες, ομοφυλόφιλους, όλους όσους είναι απλώς διαφορετικοί και δεν συμφωνούν με τις ιδέες τους. Ένας συμμαθητής τους που δεν κρύβει την αποστροφή του για τη δράση τους, θα γίνει σύντομα ο επόμενος στόχος τους.


Άνοιξη στη Μικρή ΠόληΆνοιξη στη Μικρή Πόλη
"小城之春"

To 1946 σε μια μικρή πόλη της επαρχιακής Κίνας, στο άλλοτε μεγαλοπρεπές μέγαρο της οικογένειας Ντάι, ζει ο ασθενικός Λιγιάν, η σύζυγός του Γουάν, από την οποία έχει απομακρυνθεί, και η 16χρονη αδελφή του. Η ζωή όλων θα αναστατωθεί από τον ερχομό του Ζανγκ, παλιού συμμαθητή του Λιγιάν, αλλά και «γείτονα» της Γουάν, με την οποία είναι ακόμα ερωτευμένος.


Αντίο Κύριε ΧάφμανΑντίο Κύριε Χάφμαν
"Adieu Monsieur Haffmann"

Παρίσι 1941. Ο Φράνσουα Μερσιέ, ένας συνηθισμένος άντρας με μόνο σκοπό να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του Μπλανς, εργάζεται για τον κύριο Χάφμαν, έναν ταλαντούχο Εβραίο κοσμηματοπώλη.


Η Αυτοκρατορία του ΠάθουςΗ Αυτοκρατορία του Πάθους
"愛の亡霊"

Το 1895 σε αγροτική περιοχή της Ιαπωνίας, μια νοικοκυρά διατηρεί παθιασμένη σχέση με έναν νεαρότερο άντρα που μόλις γύρισε από τον πόλεμο.


Nayak: Ο ήρωαςNayak: Ο ήρωας
"নায়ক"

Ένας σπουδαίος κινηματογραφικός σταρ ταξιδεύει με το τρένο από τη Βεγγάλη στο Νέο Δελχί για την παραλαβή ενός μεγάλου εθνικού βραβείου. Στη διαδρομή θα συναντήσει μια σειρά από διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι θα τον κάνουν να αναρωτηθεί για την αξία των προσωπικών και καλλιτεχνικών επιλογών του μέσω μιας βαθιάς αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης.


ΣουσπίριαΣουσπίρια
"Suspiria"

Μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει στη Γερμανία, προκειμένου να φοιτήσει σε διάσημη σχολή χορού. Κατά την άφιξή της βλέπει μια κοπέλα να εγκαταλείπει το οίκημα σε αλλόφρονα κατάσταση.


Οι ΟνειροπόλοιΟι Ονειροπόλοι
"The Dreamers"

Μόνοι στο Παρίσι με τους γονείς να λείπουν για διακοπές η Ιζαμπέλ και ο αδερφός της Τεό προσκαλούν τον συμφοιτητή τους Μάθιου, έναν νεαρό Αμερικάνο, να μείνει για λίγο στο σπίτι μαζί τους. Οι τρεις νεαροί θα φτιάξουν τους δικούς τους κανόνες και θα πειραματιστούν συναισθηματικά και σεξουαλικά σε μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών παιχνιδιών.


Ίκαρος και ΔαίδαλοςΊκαρος και Δαίδαλος
"Icare"

Κάθε γωνιά της Κρήτης αποτελεί παιδική χαρά για τον Ίκαρο, τον γιο του μεγάλου εφευρέτη Δαίδαλου. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης κοντά στο παλάτι της Κνωσού, ο Ίκαρος κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: ένα παιδί με κεφάλι ταύρου είναι κλειδωμένο σε μια αυλή, με εντολή του βασιλιά.


Η Γυναίκα με τη ΛεοπάρδαληΗ Γυναίκα με τη Λεοπάρδαλη
"Bringing Up Baby"

Ο παλαιοντολόγος David Huxley πρέπει να κάνει καλή εντύπωση στην κυρία της υψηλής κοινωνίας Elizabeth Random, η οποία σκέφτεται να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στο μουσείο του.


Πάντα στο ΚόκκινοΠάντα στο Κόκκινο
"Turning Red"

Η Μέι Λι είναι μια αδέξια 13άχρονη που εντελώς ξαφνικά μεταμορφώνεται σε γιγάντιο κόκκινο πάντα όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ). 


Το ΘαύμαΤο Θαύμα
"Miracol"

Η Χριστίνα, μια νεαρή μοναχή, φεύγει κρυφά από το απομονωμένο μοναστήρι της για να φροντίσει ένα επείγον προσωπικό της ζήτημα. Η αινιγματική περιπλάνηση της νεαρής καλόγριας όμως δεν αποδίδει.



 Σελ. 18 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore