Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 56 από 56: << <

Ελεύθερος ΣκοπευτήςΕλεύθερος Σκοπευτής
"American Sniper"

SpySpy

Οι Τζέισον Στέιθαμ και Τζουντ Λο είναι κατάσκοποι της CIA. Ανάμεσα τους όμως μπαίνει η Μελίσα ΜακΚάρθι. Αμερικάνικη κωμωδία σε σκηνοθεσία Πολ Φιγ.


EntourageEntourage

To “Entourage,” η πολυαναμενόμενη μεταφορά της βραβευμένης σειράς του HBO στη μεγάλη οθόνη ξανασυγκεντρώνει το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και Τζέρεμι Πίβεν.


Λύσσα ΚακιάΛύσσα Κακιά

Ο Νίκος Ζερβός αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της cult κουλτούρας της δεκαετίας του 80', διχάζοντας κοινό και κριτικούς. Ο «δράκουλας των Εξαρχείων» ας πούμε, είναι από τα έργα που μπορεί κάποιος να αγαπήσει, αλλά κάποιος άλλος να μισήσει.


Η Συνταγή της ΠωλέτΗ Συνταγή της Πωλέτ
"Paulette"

Ζώντας στα παρισινά προάστια, η Πολέτ γίνεται καθημερινά μάρτυρας της διακίνησης ναρκωτικών που ανθεί στην γειτονιά της.


Με Σειρά ΕξαφάνισηςΜε Σειρά Εξαφάνισης
"Kraftidioten"

Ο Νιλς, ένας φιλήσυχος εκχιονιστής που μόλις έχει ανακηρυχτεί Πολίτης της Χρονιάς σε μια απομακρυσμένη νορβηγική κωμόπολη, μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης.


Το Παιχνίδι της ΜίμησηςΤο Παιχνίδι της Μίμησης
"Imitation Game"

Η συγκλονιστική ζωή ενός επιστήμονα που βοήθησε αποτελεσματικά να κερδίσουν οι Σύμμαχοι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Jurassic WorldJurassic World

Ακολουθώντας τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το καινούργιο σίκουελ επιστρέφει στο ανακαινισμένο πάρκο Jurassic World και παρακολουθεί την «εξέγερση» των βελοσιραπτόρων, όταν μια φιλόδοξη ατραξιόν κι ένα επικίνδυνο πείραμα δεν έχουν την επιθυμητή κατάληξη. Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου, με τον Κρις Πρατ.


IDAIDA
"Ida"

Το 1962 η νεαρή δόκιμη μοναχή Άννα συναντά λίγο προτού δώσει τους όρκους της τη μόνη ζωντανή συγγενή της, την αδελφή της μητέρας της Βάντα.


Η ΤαπείνωσηΗ Ταπείνωση
"The Humbling"

Ένας 67χρονος θεατρικός ηθοποιός αντιμετωπίζει μια ισχυρή καλλιτεχνική και υπαρξιακή κρίση.


Νυχτερινός ΑνταποκριτήςΝυχτερινός Ανταποκριτής
"Nightcrawler"

Απελπισμένος μικροαπατεώνας, ο Λου Μπλουμ γίνεται μάρτυς ενός αυτοκινητικού ατυχήματος και ανακαλύπτει το μαγικό κόσμο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.


Μπομπ ΣφουγγαράκηςΜπομπ Σφουγγαράκης
"The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water"

Κινούμενα Σχέδια. Προβάλλεται μεταγλωτισμένο


Η Θεωρία των ΠάντωνΗ Θεωρία των Πάντων
"The Theory of Everything"

Η εκπληκτική ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα μυαλά που γνώρισε η ανθρωπότητα, του Στίβεν Χόκινγκ


Fast & Furious 7: Μαχητές των δρόμωνFast & Furious 7: Μαχητές των δρόμων
"Fast & Furious 7"

Ο Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. 


Mad Max: Ο Δρόμος της ΌργηςMad Max: Ο Δρόμος της Όργης
"Mad Max: Fury Road"

Η ταινία «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Τζόρτζ Μίλερ, με τους Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν.


Ραντεβού στο ΣινεμάΡαντεβού στο Σινεμά
"The smallest Show on Earth"

Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Matt και η Jean δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους όταν ένας μακρινός θείος τους αφήνει όλη την περιουσία του.


Μην Ενοχλείτε, ΠαρακαλώΜην Ενοχλείτε, Παρακαλώ
"Une heure de tranquillité"

Ο πολυβραβευμένος Πατρίς Λεκόντ, ο βιρτουόζος Γάλλος που σκηνοθέτησε τον αριστουργηματικό «Εραστή της Κομμώτριας», επιστρέφει με μια κωμωδία που έχει για πρωταγωνιστή της τον απίθανο Κριστιάν Κλαβιέ που ερμηνεύει τον Μισέλ, έναν εραστή της τζαζ μουσικής που μόλις ξετρύπωσε ένα σπάνιο άλμπουμ το οποίο εύχεται να ακούσει ήσυχα στο σαλόνι του. 


San Andreas: Επικίνδυνο ΡήγμαSan Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα
"San Andreas"

Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Μπράντ Πέιτον, με τους Ντουέιν Τζόνσον, Κάρλα Κουτζίνο, Πολ Τζιαμάτι.


Οι Πιγκουίνοι της ΜαδαγασκάρηςΟι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης
"Penguins of Madagascar"

Κινούμενα Σχέδια. Προβάλλεται μεταγλωτισμένο


Η Χώρα του ΑύριοΗ Χώρα του Αύριο
"Tomorrowland"

Ο σεναριογράφος του τηλεοπτικού «Lost» Ντέιμον Λίντελοφ υπογράφει τη νέα περιπέτεια φαντασίας της Disney. Τα παιχνίδια της μοίρας φέρνουν μια έφηβη με οξεία επιστημονική περιέργεια και έναν εφευρέτη μπροστά στην πρόκληση της ζωής τους. Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Μπραντ Μπέρντ, με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Χιού Λάρι.


TangerinesTangerines
"Mandariinid"

Κοινωνικό δράμα Εσθονικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Ζάζα Ουρουσάντζε, υποψήφιο για Όσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας 2015.


Ιστορίες για ΑγρίουςΙστορίες για Αγρίους
"Relatos Salvajes"

Ξεκαρδιστική κωμωδία σε παραγωγή Πέδρο Αλμοδόβαρρ


Χαμένος ΠαράδεισοςΧαμένος Παράδεισος
"Escobar: Paradise Lost"

Στην Κολομβία της δεκαετίας του 80, ένας νεαρός σέρφερ γνωρίζει το κορίτσι των ονείρων του. Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Αντρέα Ντι Στέφανο, με τους Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Τζος Χάτσερσον.


Οι ΥπερέξιΟι Υπερέξι
"Big Hero 6"

Ο Χίρο Χαμάντα, ένας έφηβος με επιστημονικό ταλέντο, γίνεται φίλος με το στρουμπουλό ρομπότ Μπέιμαξ και μαζί με τέσσερις φίλους του συγκροτούν μια ανορθόδοξη ομάδα hi tech υπερηρώων που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μασκοφόρο εγκέφαλο του κακού.



 Σελ. 56 από 56: << <

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore