Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 55 από 57: << < > >>

Ο Κύριος ΧολμςΟ Κύριος Χολμς
"Mr. Holmes"

Στη βρετανική επαρχία του 1947, ο 93χρονος Σέρλοκ Χολμς αρχίζει να έχει έντονα σημάδια απώλειας μνήμης. Ενώ πιάνει φιλία με έναν ανήλικο θαυμαστή του, γιο της οικονόμου του, προσπαθεί ταυτόχρονα να θυμηθεί και να διαλευκάνει μια άλυτη για 30 χρόνια υπόθεση.


Ευχήσου και Όλα ΓίνονταιΕυχήσου και Όλα Γίνονται
"Absolutely Anything"

Ο Νιλ Κλαρκ ήταν μέχρι χθες ένας απλός δάσκαλος αλλά ξαφνικά ανακαλύπτει ότι μυστηριώδεις εξωγήινοι του έχουν χαρίσει μαγικές δυνάμεις - με ένα νεύμα του χεριού του μπορεί να κάνει τα πάντα.


PridePride
"Pride"

Το 1984 ξέσπασε στη Νότια Ουαλία, η απεργία των ανθρακωρύχων ενάντια στα σκληρά μέτρα που είχε λάβει εναντίον τους η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Μια ομάδα Λονδρέζων ακτιβιστών που απαρτίζεται από ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες προσπάθησε τότε να συγκεντρώσει χρήματα για να υποστηρίξει τους ανθρακωρύχους και τις οικογένειές τους.


3 Γάμοι σ' ένα Μήνα3 Γάμοι σ' ένα Μήνα
"Tres bodas de más"

Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις που φτάνουν στα άκρα, ολοκληρωνούν την πιο εξωφρενικά αστεία ισπανική κωμωδία του καλοκαιριού!


Ο Άνδρας που Αγαπήθηκε ΠολύΟ Άνδρας που Αγαπήθηκε Πολύ
"L'homme qu'on aimait trop"

Το 1976 η νεαρή Ανιές λε Ρου επιστρέφει μετά το διαζύγιό της στη Νίκαια, όπου η μητέρα της διατηρεί ένα από τα καζίνο της περιοχής. 


Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;
"Papa ou maman"

Η Florence και ο Vincent είναι ένα επιτυχημένο ζευγάρι στις δουλειές τους, στο γάμο τους και με τα παιδιά τους. Τώρα πρέπει να επιτύχουν και στο διαζύγιό τους. Όταν όμως και οι δύο παίρνουν τη προαγωγή που πάντα ονειρεύονταν, η ζωή τους μετατρέπεται σε εφιάλτη.


Οικογενειακές ΑνισορροπίεςΟικογενειακές Ανισορροπίες
"Infinitely Polar Bear"

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία «Infinitely Polar Bear» αποτελεί μια αστεία, αλλά και συγκινητική σκιαγράφηση των απρόσμενων τρόπων με τους οποίους γονείς και παιδιά καταφέρνουν να συνυπάρξουν και πολλές φορές να "σώσουν" οι μεν τους δε. Οικογενειακή κομεντί σε σκηνοθεσία Μάγια Φορμπς, με τους Μαρκ Ράφαλο και Ζόε Σαλντάνα.


Fantastic FourFantastic Four

Τέσσερις από τους πιο διάσημους νεαρούς σταρ του Χόλιγουντ -ο Μάιλς Τέλερ, η Κέιτ Μάρα, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και ο Τζέιμι Μπελ- πρωταγωνιστούν στην πιο εντυπωσιακή και πολυαναμενόμενη περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού, που θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε για τους κινηματογραφικούς σούπερ ήρωες.


Μαζί σου κι ας ΠεθάνωΜαζί σου κι ας Πεθάνω
"The Little Death"

Η ερωτική ζωή τεσσάρων ζευγαριών αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της ψυχοσύνθεσης των δύο φύλων, οι οποίες βρίσκουν έδαφος να εκφραστούν μέσα από… τον σεξουαλικό φετιχισμό!


Επιτέλους Φτάσαμε ΣπίτιΕπιτέλους Φτάσαμε Σπίτι
"Home"

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι.


Το Μπλε ΔωμάτιοΤο Μπλε Δωμάτιο
"La chambre bleue"

Ένα εντυπωσιακό και ιμπρεσιονιστικό ρομαντικό θρίλερ που συμμετείχε στο Ένα Κάποιο Βλέμμα στο Φεστιβάλ Καννών 2014 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το Γαλλικό τύπο.


Η Μαφία Σκοτώνει Μόνο το ΚαλοκαίριΗ Μαφία Σκοτώνει Μόνο το Καλοκαίρι
"La mafia uccide solo d'estate"

Αυτή η τρυφερή και ταυτόχρονα αστεία ταινία μας διηγείται την ιστορία του Αρτούρο, ενός παιδιού που γεννήθηκε στο Παλέρμο την ημέρα που ο αρχηγός της Μαφίας ανέλαβε Δήμαρχος!

Η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς για την ευρωπαϊκή ακαδημία κινηματογράφου!


Ο ΑριστερόχειραςΟ Αριστερόχειρας
"Southpaw"

Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι «The Great» Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας ελαφριών βαρέων βαρών στο αμερικανικό πρωτάθλημα πυγμαχίας, χάρη κυρίως στην χαρακτηριστική επιθετική κίνηση ‘southpaw’, και μοιάζει να τα έχει όλα: μία εντυπωσιακή καριέρα, μια υπέροχη οικογένεια, και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής.


ΚατακούτελαΚατακούτελα
"Trainwreck"

Η γνωστή για το καυστικό της χιούμορ κωμικός Έιμι Σούμερ (Inside), υποδύεται μια δημοσιογράφο, που έχει πιάσει συναισθηματικά κι επαγγελματικά πάτο, μην έχοντας κανέναν και τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της.


Το Μικρό ΝησίΤο Μικρό Νησί
"La isla mínima"

Η καλύτερη Ισπανική ταινία της χρονιάς βραβευμένη με 10 βραβεία Γκόγια.

Σε μια ισπανική κωμόπολη του 1980 δύο αστυνομικοί προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση εξαφάνισης δύο νεαρών κοριτσιών. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, τα οποία θα γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνα από τις ιδεολογικές κι επαγγελματικές διαφορές μεταξύ τους.


Πως να Κάνετε Έρωτα σαν ΕγγλέζοςΠως να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος
"Some Kind Of Beautiful"

Στην σοφιστικέ και σέξι ρομαντική κομεντί "Πως να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος" ο Πιρς Μπρόσναν θα βρεθεί ανέμεσα στις εκρηκτικές Σάλμα Χάγιεκ και Τζέσικα Άλμπα.


Amy: Το Κορίτσι Πίσω από το ΌνομαAmy: Το Κορίτσι Πίσω από το Όνομα
"Amy"
Τέσσερα χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό μιας από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, η εκρηκτική προσωπικότητα και το ταλέντο της αγαπημένης μας Έιμι Ουάινχαουζ αναβιώνουν στο κινηματογραφικό πανί.

TED 2TED 2

Μια αυθεντική, καθαρόαιμη, κάφρικη κωμωδία σε σκηνοθεσία Σεθ ΜακΦάρλαντ, με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Αμάντα Σέιφριντ και Σεθ ΜακΦάρλαντ.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #4. THE UNIVERSAL STORY

Από την Πέμπτη, 9 Ιουλίου του 2015, στην υπέροχη ταράτσα του θερινού ΑΝΕΣΙΣ (Λ. Κηφισίας 34) δώδεκα αγαπημένες ταινίες του παρελθόντος και δύο πανελλήνιες πρεμιέρες. Στο τέταρτο ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Γιατί η ζωή συνεχίζεται. Και το σινεμά θα συνεχίσει να υπάρχει μαζί της. 

 


Οικογένεια ΜπελιέΟικογένεια Μπελιέ
"La famille Bélier"

Στην οικογένεια Μπελιέ όλοι είναι κουφοί, εκτός από την 16χρονη Πάολα, η οποία είναι απαραίτητη ως διερμηνέας για τους γονείς της σε καθημερινή βάση, κυρίως για την εκμετάλλευση του οικογενειακού κτήματος. 


Σχέση 5 με 7Σχέση 5 με 7
"5 to 7"

Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν (Αντόν Γιέλτσιν) σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα (Μπερενίς Μαρλό).


Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές ΠτήσειςΟ Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις
"Yellowbird"

Ένα ορφανό και φοβισμένο πουλί υπόσχεται στον βαριά τραυματισμένο αρχηγό ενός σμήνους αποδημητικών πτηνών να τα οδηγήσει από τη βόρεια Ευρώπη στην Αφρική.


ΤερατοκουτάκιαΤερατοκουτάκια
"The Boxtrolls"

Πεπεισμένοι πως τα Τερατοκουτάκια, τα ασχημούλικα και σκανδαλιάρικα πλάσματα που ζουν κάτω από τη γη, σκοτώνουν μωρά, οι κάτοικοι της πόλης τους αναθέτουν σε έναν ανελέητο Εξολοθρευτή να τα βγάλει οριστικά από τη μέση.


ΧορωδίαΧορωδία
"Boychoir"

Μεγαλώνοντας με την αλκοολική μητέρα του στο Τέξας, ο 11χρονος, προικισμένος φωνητικά Στετ θα βρεθεί σε ένα μουσικό σχολείο υψηλών απαιτήσεων στην ανατολική ακτή, αλλά η προβληματική συμπεριφορά του θα τον εμποδίσει να γίνει μέλος της διάσημης χορωδίας του Άντον Καρβέλ.


Slow WestSlow West

Ο Μάικλ Φασμπέντερ (Shame, X-men) πρωταγωνιστεί στην γούεστερν ταινία «Slow West» που εκτυλίσσεται, φυσικά, στην αμερικανική Δύση στα τέλη του 19ου αιώνα. Νέο αμερικάνικο γουέστερν σε σκηνοθεσία Τζον Μακλίν.



 Σελ. 55 από 57: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore