Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 1 από 56: > >>

A Christmas CarolA Christmas Carol
"A Christmas Carol"

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο μεγαλύτερος τσιγκούνης του Λονδίνου, θα δεχτεί την παραμονή των Χριστουγέννων την επίσκεψη τριών πνευμάτων, τα οποία θα τον πάρουν μαζί τους σ' ένα ταξίδι στο χρόνο και θα του αλλάξουν τη ζωή.


Το Μαγαζί Της ΓωνίαςΤο Μαγαζί Της Γωνίας
"The Shop Around the Corner"

Στην Βουδαπέστη, στο κατάστημα με είδη δώρων που ανήκει στον Ούγκο Μάτουσεκ, εργάζεται ο εργένης Αλφρέντ Κράλικ, ένας πολύ καλός και έμπειρος πωλητής. Κάποια μέρα έρχεται και ζητά εργασία από τον Μάτουσεκ η Κλάρα Νόβακ.


The MarvelsThe Marvels
"The Marvels"

Σε μια σκουληκότρυπα που συνδέεται μ’ έναν επαναστάτη Κρι, οι δυνάμεις της Κάρολ Ντάνβερς, ή αλλιώς Κάπτεν Μάρβελ μπερδεύονται με της σούπερ φαν του Τζέρσεϊ Σίτι Καμάλα Καν ή αλλιώς κυρίας Μάρβελ, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Κάρολ, που τώρα είναι η αστροναύτης Κάπτεν Μόνικα Ραμπό. Μαζί, θα ενωθούν για να σώσουν το σύμπαν ως "The Marvels".


How to Have SexHow to Have Sex
"How to Have Sex"

Τρεις βρετανίδες έφηβες πηγαίνουν διακοπές στα Μάλια σε μια μορφή τελετουργίας – για να πιουν χωρίς έλεγχο, να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης, να κάνουν όσο σεξ θέλουν. Αυτό θα πρέπει να είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους. Θα είναι;


The KillerThe Killer
"The Killer"

Μετά από μία παραλίγο επιτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, ένας εκτελεστής πολέμα τα αφεντικά του και τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό. Η νέα ταινία του Ντείβιντ Φίντσερ (The Social Network, Gone Girl, Zodiac, Seven). 


Η Κόρη του Βασιλιά του ΒάλτουΗ Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου
"The Marsh King's Daughter"

Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της.


Οι Παράξενοι Δρόμοι της ΖωήςΟι Παράξενοι Δρόμοι της Ζωής
"Extraña forma de vida"

Μετά από 25 χρόνια, ο Σίλβα αγροκτήμονας, με τη φάρμα του στην άλλη άκρη της ερήμου, τη διασχίζει για να επισκεφτεί τον παλιό του γνώριμο και σερίφη πια Τζέικ. Αλλά μετά από ένα βράδυ, κατά το οποίο γιορτάζουν την αντάμωσή τους, η αποκάλυψη ότι οι δύο άνδρες σχετίζονται με ένα έγκλημα που διαπράχθηκε πρόσφατα στην πόλη η συνάντησή τους παίρνει μια άλλη, πιο σκοτεινή μορφή από εκείνη μιας ευχάριστης αναπόλησης του περασμένων καιρών.


Στο Γραφείο ΚαθηγητώνΣτο Γραφείο Καθηγητών
"Das Lehrerzimmer"

Μια αφοσιωμένη, ιδεαλίστρια δασκάλα ξεκινά την πρώτη της δουλειά σε ένα σχολείο. Όταν ένας από τους μαθητές της είναι ύποπτος για μια σειρά από κλοπές, αποφασίζει να διαλευκάνει μόνη της το θέμα.


Πέντε Νύχτες στου ΦρέντιΠέντε Νύχτες στου Φρέντι
"Five Nights at Freddy's"

Eνας ταλαιπωρημένος νυχτοφύλακας ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε. 


Ένα Καινούργιο ΑύριοΈνα Καινούργιο Αύριο
"Il sol dell'avvenire"

Ο Τζιοβάνι, ένας διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας, πολιτικού περιεχομένου ταινίας του. Παράλληλα, ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση, ο συμπαραγωγός του είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και η ταινία κινδυνεύει να ακυρωθεί ενώ η ταχέως μεταβαλλόμενη κινηματογραφική βιομηχανία δεν του επιτρέπει να υπηρετήσει το σινεμά όπως ξέρει και θέλει εκείνος! 


Περασμένες ΖωέςΠερασμένες Ζωές
"Past Lives"

Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.


Σκύλος που ΓαβγίζειΣκύλος που Γαβγίζει
"Barking Dogs Never Bite"

Σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών, ένας άνεργος καθηγητής αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσει το εκνευριστικό γάβγισμα του σκύλου τού γείτονα, πυροδοτώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις που σύντομα βγαίνουν εκτός ελέγχου.


Οργισμένο ΕίδωλοΟργισμένο Είδωλο
"Raging Bull"

Η συναισθηματικά αυτοκαταστροφική πορεία της ζωής ενός πυγμάχου, του Τζέικ Λα Μότα, τον οποίο η βία και ο θυμός οδηγούν στην κορυφή μέσα στο ρινγκ αλλά καταστρέφουν τη ζωή του έξω από αυτό.


Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου ΦεγγαριούΟι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού
"Killers of the Flower Moon"

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.


Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία (Μεταγλωττισμένο)Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία (Μεταγλωττισμένο)
"PAW Patrol: The Mighty Movie"

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! 


ΚολαστήριοΚολαστήριο
"Kárhozat"

O Kάρερ, ένας μοναχικός μεσήλικας άντρας, παρατηρεί απ' το παράθυρό του τα εναέρια βαγονέτα του γειτονικού ορυχείου καθώς καταπίνονται ένα-ένα από την ομίχλη. Tο άυλο, βιομηχανικό τοπίο της περιοχής αγγίζει τα όρια του απίθανου, του φανταστικού. H ιστορία θα εκτυλιχθεί κάτω απ' το πρίσμα αυτού του αρχικού μελαγχολικού και ανεξίτηλου βλέμματος.


Ξενοδοχείο Grand BudapestΞενοδοχείο Grand Budapest
"The Grand Budapest Hotel"

Οι περιπέτειες του Γκούσταβ Χ, ενός θρυλικού θυρωρού ο οποίος ανάμεσα στους πολέμους εργάζεται σε ένα διάσημο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο μαζί με τον Ζίρο Μουσταφά, έναν αφοσιωμένο νεαρό που δουλεύει στο λόμπι και καταφέρνει να γίνει ο πιο πιστός του φίλος. Η κωμική περιπέτεια περιλαμβάνει την κλοπή και την ανάκτηση ενός ανεκτίμητου αναγεννησιακού έργου τέχνης και ένα απίστευτο μπλέξιμο πάνω από μια αμύθητη οικογενειακή περιουσία – όλα αυτά στο υπόβαθρο μιας ηπείρου, όπου όλα αλλάζουν ξαφνικά και δραματικά.


Η Πηγή των ΠαρθένωνΗ Πηγή των Παρθένων
"Jungfrukällan"

Στην επαρχιακή Σουηδία του 14ου αιώνα, η μοναχοκόρη μιας οικογένειας χωρικών βιάζεται και δολοφονείται από δύο γιδοβοσκούς. Μαζί με τον μικρό τους αδελφό αυτοί θα καταφύγουν το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας της κοπέλας, η μάνα της οποίας θα αναγνωρίσει το ματωμένο φόρεμά


SIBiLIMA: Silent films with strings (Προβολές με ζωντανή μουσική)SIBiLIMA: Silent films with strings (Προβολές με ζωντανή μουσική)
"SIBiLIMA"
Κλείσιμο season θερινών κινηματογράφων στο θερινό κινηματογράφο Ηλέκτρα

Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Εναντίον ΧρυσοδάκτυλουΤζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Εναντίον Χρυσοδάκτυλου
"Goldfinger"

Ο μεγιστάνας Όρικ Γκόλντφινγκερ επιδιώκει να κάνει τα αποθέματα χρυσού των ΗΠΑ ραδιενεργά για 58 χρόνια με τη χρήση μιας πυρηνικής μηχανής, με σκοπό την αύξηση της αξίας του δικού του χρυσού.


Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές (Επανέκδοση)Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές (Επανέκδοση)
"Murder on the Orient Express"

Ο διάσημος Βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με το Οριάν Εξπρές, αλλά εξαιτίας μιας τρομερής χιονοθύελλας, το τρένο σταματά στα μισά της διαδρομής Κωνσταντινούπολη-Παρίσι. 


The Boy (Συναυλία)The Boy (Συναυλία)
"The Boy"

O The Boy στον Κινηματογράφο Ηλέκτρα 13 και 14 Οκτωβρίου.
Προπώληση: https://www.more.com/music/the-boy-synaulia-ston-kinimatografo-ilektra/


Ο Εξορκιστής: ΠιστόςΟ Εξορκιστής: Πιστός
"The Exorcist: Believer"

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.


ShaydaShayda
"Shayda"

Μιας Ιρανή μετανάστρια, η Σάιντα, κρύβεται με την κορούλα της σε μια δομή φιλοξενίας γυναικών στην Αυστραλία, προκειμένου να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της σύζυγο. Η θέση της είναι δύσκολη: Αν γυρίσει στην πατρίδα της, θα χάσει την κηδεμονία του παιδιού της. Αν μείνει στην Αυστραλία, ο άντρας της δεν πρέπει να μάθει για το κρησφύγετό της έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της για διαζύγιο.


PlayTimePlayTime
"PlayTime"

Με κίνητρο μια συνάντηση με κάποιον Αμερικανό αξιωματούχο, ο αγαπητός κύριος Ιλό, συντροφιά με το καπέλο και την ομπρέλα του, περιπλανιέται στον πολύβουο λαβύρινθο του Παρισιού, προκαλώντας, άθελά του, το γνωστό, χαρακτηριστικό χάος... Η ευρωπαϊκή μητρόπολη σφύζει από ζωή, οι τουρίστες έχουν κάνει κανονική επιδρομή, η «μοντέρνα» αρχιτεκτονική του τέλους της δεκαετίας του '60 αναπτύσσεται απειλητικά και τα νέα τεχνολογικά μέσα και gadgets δεν μπορούν παρά να μπερδέψουν και να τρομάξουν τον καλοπροαίρετο, απλοϊκό, στρουμπουλό κύριο. Στα μάτια και στα χέρια του, η αφιλόξενη, ανταγωνιστική, υπερσύγχρονη πόλη και οι αγχωμένοι κάτοικοί της αποκτούν ξανά κάτι από την παιδικότητα, τη σκανταλιάρικη γλύκα της πιο καλής μας διάθεσης, την πιο ηλιόλουστη μέρα της ζωής μας. ...Μήπως και στην πραγματικότητα θα έπρεπε να παραδειγματιστούμε από τον κύριο Ιλό;



 Σελ. 1 από 56: > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore