Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 21 από 56: << < > >>

ΦαιδώραΦαιδώρα
"Fedora"

Μια διάσημη ντίβα του Χόλιγουντ, αποσυρμένη χρόνια από τα φώτα της διασημότητας, αυτοκτονεί στο Παρίσι. Ένας παραγωγός που παρακολουθεί την κηδεία της θυμάται την πρόσφατη συνάντησή τους στην Κέρκυρα και βρίσκεται μπροστά στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου κινηματογραφικού μυστικού.


Αντίο, ΗλίθιοιΑντίο, Ηλίθιοι
"Adieu les cons"

Μια κομμώτρια η οποία μαθαίνει πως έχει λίγους μήνες ζωής επιστρατεύει κάθε θεμιτό κι αθέμιτο τρόπο για να βρει το παιδί της, το οποίο εγκατέλειψε νεογέννητο πριν από 30 χρόνια. Ένας καταζητούμενος δημόσιος υπάλληλος κι ένας τυφλός αρχειοθέτης σπεύδουν προς βοήθειά της.


Η τροτέζαΗ τροτέζα
"Irma la Douce"

Ο Νέστορ είναι ένας νεαρός αστυνομικός με πολύ περίπλοκη ερωτική ζωή. Δουλεύει ως επιχειρηματικός σύμβουλος της Ίρμα Λα Ντους, μιας περήφανης και δημοφιλούς κυρίας του δρόμου, με την οποία ο καημένος ο Νέστορ ερωτεύεται παράφορα.


ΕγκλωβισμένοςΕγκλωβισμένος
"Eynayim Sheli"

Ο Ράσι υπηρετεί στην αστυνομία εδώ και 16 χρόνια. Πριν από δύο χρόνια, παντρεύτηκε την Avigail, μια διαζευγμένη μητέρα με μια νεαρή κόρη. Ο σκληρός χαρακτήρας του Rashi συγκρούεται με την προκλητική φύση της κόρη της. 


Ενας ΘρίαμβοςΕνας Θρίαμβος
"Un triomphe"

H ταινία του Εμανουέλ Κουρκόλ που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας και βγήκε στις γαλλικές αίθουσες σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.


Πολίτικη ΚουζίναΠολίτικη Κουζίνα
"Politiki Kouzina"

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως κέντρο τη ζωή του Φάνη Ιακωβίδη. Από τα παιδικά χρόνια στην εφηβεία και από εκεί στην γοητευτική ηλικία του σαραντάρη καθηγητή αστροφυσικής, του οποίου οι δύο παιδικοί έρωτες δεν έσβησαν ποτέ.


Two-Lane BlacktopTwo-Lane Blacktop
"Two-Lane Blacktop"

Ο Driver και ο Mechanic είναι δύο ψυχωτικοί με τα αυτοκίνητα. Οδηγούν μια πειραγμένη Chevrolet του 55 και διασχίζουν τις νοτιοδυτικές πολιτείες ψάχνοντας άλλους οδηγούς πρόθυμους να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό ταχύτητας. 


Το Μικρό ΨάριΤο Μικρό Ψάρι
"The Little Fish"

Ο Στράτος δουλεύει νυχτερινός σε ένα αρτοποιείο, ενώ παράλληλα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Με τα λεφτά οργανώνει την απόδραση του Λεωνίδα από τη φυλακή, θέλοντας να ξοφλήσει το χρέος του προς τον άνθρωπο στον οποίο χρωστά τη ζωή του. 


Η Νύχτα των ΒρικολάκωνΗ Νύχτα των Βρικολάκων
"The Fearless Vampire Killers"
Σε ένα ορεινό χωριό των Καρπαθίων δύο γκαφατζήδες βαμπιροκυνηγοί, ο καθηγητής Αμπρόνσιους και ο αφελής βοηθός του Άλφρεντ, έρχονται αντιμέτωποι με τον παντοδύναμο βρικόλακα κόμη Κρόλοκ.

Η ΑκρόασηΗ Ακρόαση
"The Audition"
Η Άννα Μπρόνσκι είναι δασκάλα βιολιού σε ένα μουσικό γυμνάσιο. Παρά την αντίθεση όλων των άλλων δασκάλων, η Άννα αναλαμβάνει την εισαγωγή ενός μαθητή, του Αλέξανδρου, στον οποίο και εντοπίζει ένα αξιοσημείωτο ταλέντο.

Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: No Time To DieΤζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: No Time To Die
"No Time To Die"

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. 


Μπίλι, ο ΨεύτηςΜπίλι, ο Ψεύτης
"Billy Liar"

O Billy είναι ένας νεαρός που συνεχώς δραπετεύει από την ζωή προς το όνειρο. O Schlesinger τοποθετεί τον Billy σ' ένα πολύ συγκεκριμένο ρεαλιστικό κοινωνικό περιβάλλον. 


Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ΗμέρεςΟ Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες
"Around the World in 80 Days"

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν

Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Μία μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα την ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες.


ΕξκάλιμπερΕξκάλιμπερ
"Excalibur"

Ο νεαρός Αρθούρος καταφέρνει να τραβήξει από την πέτρα το θρυλικό σπαθί Εξκάλιμπερ και ανακηρύσσεται βασιλιάς της Αγγλίας.


Νύχτες Πρεμιέρας - 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της ΑθήναςΝύχτες Πρεμιέρας - 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας
"27th Athens International Film Festival"

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, πλησιάζει!


Μπλε ΒάλτοςΜπλε Βάλτος
"Blue Bayou"

To δράμα του Τζάστιν Τσονγκ με τον ίδιο και την Αλίσια Βικάντερ. Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών 2021.


Cry MachoCry Macho
"Cry Macho"

Η ταινία «Cry Macho» αφηγείται την ιστορία ενός πάλαι ποτέ θρυλικού σταρ του ροντέο, ο οποίος, γερασμένος πια, εκτρέφει άλογα. Το παλιό αφεντικό του τού ζητάει μία τελευταία χάρη: να διασχίσει τα σύνορα με το Μεξικό και να μεταφέρει παράνομα τον μικρό του γιο στο Τέξας και την μητέρα του.


Δρόμος από ΠάγοΔρόμος από Πάγο
"The Ice Road"

Μετά την κατάρρευση ενός απομακρυσμένου ορυχείου διαμαντιών στον βόρειο Καναδά, ένας οδηγός πρέπει να οδηγήσει μια αποστολή διάσωσης πάνω από έναν παγωμένο ωκεανό για να σώσει τους παγιδευμένους ανθρακωρύχους.


Το Ταξίδι του ΆσκαυλουΤο Ταξίδι του Άσκαυλου
"The journey of Askavlos"

Ένα ταξίδι στο Αιγαίο πέλαγος, κατά το οποίο ο άσκαυλος, η αρχαία ελληνική γκάιντα αναβιώνει στα χέρια μουσικών που κρατούν ζωντανή μια αρχαία παράδοση. Το όργανο βρίσκει αργά αλλά σίγουρα τον δρόμο του προς την πόλη, όπου οι σύγχρονοι μουσικοί το φέρνουν στη σύγχρονη μουσική σκηνή.


Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (από 20/9 μέχρι 30/9) - ΚήποςΔιαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (από 20/9 μέχρι 30/9) - Κήπος
"Theater Festival - Kipos"

Δήμος Μασχάτου-Ταύρου | Πενυματικό Κέντρο
Δημοτική Ενότητα Μοσχάτου
Είσοδος Ελεύθερη
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο 210 3466785 τις ημέρες των παραστάσεων από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.


Πριν Την ΕπανάστασηΠριν Την Επανάσταση
"Prima della rivoluzione"
Ένας 20χρονος κομμουνιστής φοιτητής από την Πάρμα, με αστική καταγωγή, ο Φαμπρίτσιο, αμφιταλαντεύεται μεταξύ της μαρξιστικής του ιδεολογίας και της επιβεβλημένης ενσωμάτωσης στο σύστημα, αλλά και μεταξύ καρδιάς και λογικής καθώς διατηρεί ερωτική σχέση με την νεαρή θεία του.

Στο στόμα της τρέλαςΣτο στόμα της τρέλας
"In the Mouth of Madness"

Ο Σάτερ Κέιν, διάσημος συγγραφέας ιστοριών τρόμου, εξαφανίζεται μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου, που είχε ασκήσει «περίεργη» επίδραση σε μερικούς από τους αναγνώστες του. 


Ο Πράσινος ΙππότηςΟ Πράσινος Ιππότης
"The Green Knight"

Βασισμένο σε έναν μύθο του 14ου αιώνα, το «The Green Knight» αφηγείται την ιστορία του Σερ Γκάουεν, ανιψιού του Βασιλιά Αρθούρου ο οποίος είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον Πράσινο Ιππότη, ένα τεράστιο πλάσμα με πράσινο δέρμα που δοκιμάζει την δύναμη και την αποφασιστικότητα των γενναίων ανδρών.


ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ by Βίκος Cola: «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ»ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ by Βίκος Cola: «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ»
"Again on September 10"

Με το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ», αποχαιρετάμε το (εορταστικό για εμάς) κινηματογραφικό καλοκαίρι του 2021 όπως του αξίζει. Με ταινιάρες που θα θυμίζουν πάντοτε τα πλούσια συναισθήματα που μας συνόδευσαν κάτω από τον αττικό ουρανό, μπροστά από μια μεγάλη οθόνη, εδώ και τόσες δεκαετίες. Από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, σας περιμένω να βιώσουμε (ξανά) μαζί αυτή τη γιορτή, εκεί έξω.


Βασιλιάς ΟΤΤΟΒασιλιάς ΟΤΤΟ
"King Otto"

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.



 Σελ. 21 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore