Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 20 από 56: << < > >>

Οι Γείτονες Από ΠάνωΟι Γείτονες Από Πάνω
"Sentimental"

Ο Χούλιο και η Άνα είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια. Το πάθος έχει φύγει από το γάμο τους και οι καθημερινοί τους καυγάδες έχουν γίνει πλέον συνήθεια.


Πύρινη ΟργήΠύρινη Οργή
"Firestarter"

Ένα κορίτσι με υπερφυσικές πυροκινητικές δυνάμεις προσπαθεί να μάθει πώς τις απέκτησε, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να υπερασπιστεί την οικογένεια και τον εαυτό της από εκείνους που θέλουν να τη συλλάβουν και να την ελέγξουν.

 

Δικός τηςΔικός της
"Her"
Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον στο Λος Άντζελες, ζει ο Θέοντορ Τουόμπλι, ένας μοναχικός κι ιδιαίτερος άνδρας που βγάζει τα προς το ζην γράφοντας προσωπικά γράμματα για λογαριασμό άλλων.

ManhattanManhattan
"Manhattan"

Ο Ισαάκ Ντέιβις είναι ένας χωρισμένος σεναριογράφος τηλεοπτικών σόου, που ζει στο Μανχάταν και είναι μάλλον δυσαρεστημένος με τη δουλειά του. Η πρώην γυναίκα του τον εγκατέλειψε για να ζήσει με μια άλλη γυναίκα και γράφει ένα βιβλίο για τη σχέση της με τον Ισαάκ.


Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα ΕποχήΟ Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή
"Downton Abbey: A New Era"

Βρισκόμαστε στο 1928 και η οικογένεια του Downton μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, είναι παρόντες στο γάμο του Τομ Μπράνσον με την Λούσι Σμίθ. Οι ανακατατάξεις είναι πολλές. 


Ο Άνθρωπος από τον ΒορράΟ Άνθρωπος από τον Βορρά
"The Northman"

Πρόκειται για μια στιβαρή, απόκοσμη, περιπέτεια εκδίκησης για τον λόγο τιμής, την ανδρεία στο πεδίο μάχης και τις ιερές δοξασίες μιας άλλης εποχής που έδιναν σθένος και κουράγιο στους έκπτωτους της μοίρας οι οποίοι μετατρέπονταν σε ατρόμητους και ταγμένους πολεμιστές. Σε αυτή τη διαχρονική ιστορία, ένας περιφρονημένος ήρωας, δίχως πατέρα και μέντορα, θα ανακτήσει την τιμή του απέναντι σε αυτούς που ατίμασαν τις ρίζες του.


Πίτσα ΓλυκόριζαΠίτσα Γλυκόριζα
"Licorice Pizza"

H ιστορία της Αλάνα και του Γκάρι, δύο έφηβων παιδιών που μεγαλώνουν και ερωτεύονται με φόντο του Σαν Φέρναντο Βάλεϊ των ‘70s.


AntlersAntlers
"Antlers"
Σε μια μικρή πόλη του Όρεγκον, μια δασκάλα και ο αδερφός της, ο τοπικός σερίφης, ανακαλύπτουν πως ένας νεαρός μαθητής κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό με τρομακτικές συνέπειες.

EternalsEternals
"Eternals"

Οι Eternals είναι μια ομάδα αθάνατων εξωγήινων ηρώων που ζουν κρυφά στη Γη επί 7.000 χρόνια. Έφτασε όμως εκείνη η ώρα που αναγκάζονται να επανενωθούν και να αποκαλυφθούν, μια και η εμφάνιση των αιώνιων εχθρών τους, των Deviants, είναι γεγονός, και απειλεί όλη την ανθρωπότητα.


Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το 'σκασεΠίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το 'σκασε
"Peter Rabbit 2: The Runaway"
Στη συνέχεια του "Πίτερ Ράμπιτ", ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, ο Thomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος.

Πρόσωπο με ΠρόσωποΠρόσωπο με Πρόσωπο
"Ansikte mot ansikte"
Μια ψυχίατρος καλείται να διαχειριστεί μια αιφνίδια νευρική κρίση που την φέρνει στα άκρα, όταν ο σύζυγος και η κόρη της λείπουν στο εξωτερικό.

Κραυγές και ΨίθυροιΚραυγές και Ψίθυροι
"Viskningar och rop"

Η Κάριν και η Μαρία εγκαθίστανται στο σπίτι της αδελφής τους Άγκνες η οποία πάσχει από καρκίνο. Ενώ προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, έρχονται στην επιφάνεια θραύσματα του παρελθόντος, που αποκαλύπτουν ότι οι ζωές τους είναι γεμάτες ψέματα, συμβιβασμούς και απαγορευμένους έρωτες. Μοναξιά, ενοχές και ζήλια δηλητηριάζουν τις σχέσεις τους, εμποδίζοντάς τις να πλησιάσουν η μια την άλλη.


Η Λεωφόρος της ΔύσηςΗ Λεωφόρος της Δύσης
"Sunset Boulevard"
Μια ξεπεσμένη σταρ από την εποχή του βωβού κινηματογράφου προσλαμβάνει έναν άφραγκο σεναριογράφο για να γράψει το σενάριο μιας ταινίας με την οποία ελπίζει ότι θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Η Οικογένεια Άνταμς 2Η Οικογένεια Άνταμς 2
"The Addams Family 2"

Τα απίθανα μέλη της οικογένειας Άνταμς θα επισκεφτούν πολλά μέρη της Αμερικής. Φυσικά θα κάνουν παντού την παρουσία τους αισθητή, και θα αφήσουν σε κάθε στάση το ξεχωριστό τους αποτύπωμα.


Η Νύχτα με τις Μάσκες 2Η Νύχτα με τις Μάσκες 2
"Halloween Kills"

Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι, η κόρη της, Κάρεν, και η εγγονή της, Άλισον, άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα, πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της.


Και οι Δήμιοι Πεθαίνουν!Και οι Δήμιοι Πεθαίνουν!
"Hangmen Also Die!"
Ταινία βασισμένη στο πραγματικό γεγονός της δολοφονίας του Ναζί Ράινχαρντ Χάιντριχ, σύμβολο της αγριότητας του Γ Ράιχ, από Τσέχους αντάρτες και τις μετέπειτα έρευνες που ακολούθησαν για την ανεύρεση του δολοφόνου.

Η Δική μας ΝύχταΗ Δική μας Νύχτα
"Mauvais Sang"
Δύο κακοποιοί ετοιμάζουν ένα μεγάλο κόλπο κι επιστρατεύουν γι’ αυτό τον γιο ενός πρώην συνεργάτη τους. Έχοντας μόλις χωρίσει από τη φίλη του, ο τελευταίος γνωρίζει τη νεαρή ερωμένη του αρχικακοποιού και την ερωτεύεται.

Venom 2Venom 2
"Venom: Let There Be Carnage"

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που άλλαξε για πάντα η ζωή του δημοσιογράφου Έντι Μπροκ, και ακόμα παλεύει να προσαρμοστεί ως συμβιωτής της εξωγήινης υπερδύναμης με το όνομα Venom.


Η ΕπαφήΗ Επαφή
"Beröringen"

Μια Σουηδέζα νοικοκυρά, μητέρα δυο παιδιών και παντρεμένη 15 χρόνια με ένα γιατρό, θα ερωτευτεί έναν Αμερικανοεβραίο αρχαιολόγο, επιζώντα του Ολοκαυτώματος. Αναζητώντας το πάθος που λείπει από το γάμο της, θα παγιδευτεί σε μια αδιέξοδη παράλληλη σχέση.


Φθινοπωρινή ΣονάταΦθινοπωρινή Σονάτα
"Höstsonaten"

Η Σαρλότ, μια πιανίστρια διεθνούς φήμης συναντά έπειτα από επτά χρόνια την κόρη της Εύα (η οποία ζει με τον πάστορα σύζυγό της Βίκτωρα), αναζητώντας επιβεβαίωση και συναισθηματική κάλυψη από το ταπεινωμένο κορίτσι.


Ευρώπη '51Ευρώπη '51
"Europa '51"
Μετά το θάνατο του μικρού γιου της, η Ιρένε Τζέραρντ, σύζυγος Αμερικανού επιχειρηματία στη Ρώμη, κυριεύεται από τύψεις και αφιερώνεται στον αγώνα ανακούφισης των φτωχών. Αυτό όμως την αποξενώνει από τους δικούς της, οι οποίοι έχουν να σκεφτούν το κοινωνικό κόστος.

Ο Λαβύρινθος Του ΠάναΟ Λαβύρινθος Του Πάνα
"El laberinto del fauno"

Ισπανία, 1944: το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου. Η Κάρμεν, που πρόσφατα ξαναπαντρεύτηκε, μετακομίζει με την κόρη της Οφηλία, στο σπίτι του καινούριου της συζύγου Βιντάλ, λοχαγό στον στρατό του δικτάτορα Φράνκο. Μην μπορώντας να αντέξει εύκολα την καινούρια της ζωή, το νεαρό κορίτσι ψάχνει να βρει καταφύγιο σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, που ανακαλύπτει στο νέο της σπίτι. 


ΚοντορίτοΚοντορίτο
"Condorito: The Movie"

Ο Κοντορίτο ξεκινάει μία ξεκαρδιστική περιπέτεια για να σώσει τον πλανήτη καθώς και τους αγαπημένους από έναν μοχθηρό εξωγήινο.


Η Τελευταία ΜονομαχίαΗ Τελευταία Μονομαχία
"The Last Duel"

Το ιστορικό αυτό έπος διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και πραγματεύεται την καθεστηκυία εξουσία των ανδρών, τις αδυναμίες της δικαιοσύνης και τη δύναμη και το σθένος μιας γυναίκας που είναι πρόθυμη να υπερασπιστεί ολομόναχη την αλήθεια.


DuneDune
"Dune "

Ο Πολ Ατρείδης (Τιμοτέ Σαλαμέ), ο χαρισματικός διάδοχος του Οίκου των Ατρειδών, καλείται να υπηρετήσει το ασύλληπτο πεπρωμένο του και να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του διαστήματος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του.



 Σελ. 20 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore