Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 29 από 56: << < > >>

Οροσειρά των ΟνείρωνΟροσειρά των Ονείρων
"La cordillère des songes"

Μετά τα «Νοσταλγώντας το Φως» και το «Μαργαριταρένιο Κουμπί», ο σπουδαίος Χιλιανός σκηνοθέτης ολοκληρώνει την τριλογία της ιστορικής μνήμης με τη νέα του ταινία «Οροσειρά των Ονείρων».


Η Αόρατη Ζωή της Ευρυδίκης ΓκουσμάοΗ Αόρατη Ζωή της Ευρυδίκης Γκουσμάο
"A Vida Invisível"

Δυο αδελφές που μεγαλώνουν μαζί στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα χωριστούν στο τέλος της εφηβείας τους και θα περάσουν μια ζωή αναζητώντας η μια την άλλη.


Οι Άγνωστοι ΑθηναίοιΟι Άγνωστοι Αθηναίοι
"The Unknown Athenians"

«Οι Άγνωστοι Αθηναίοι» είναι ένα συγκινητικό ταξίδι στις διαδρομές ανθρώπων και ζώων και ταυτόχρονα ένα ολοζώντανο, απρόβλεπτο πορτραίτο που αποκαλύπτει την καρδιά της αυθεντικής Αθήνας, μιας Αθήνας που συνεχώς παίρνει νέα μορφή.


Νοσταλγώντας το ΦωςΝοσταλγώντας το Φως
"Nostalgia de la Luz"

Στην έρημο Ατακάμα της Χιλής, επιστήμονες αναζητούν απαντήσεις για τις καταβολές της ζωής. Κάπου κοντά, γυναίκες αναζητούν μέλη των σωμάτων των αγαπημένων τους που πέθαναν άταφοι κατά την περίοδο της δικτατορίας του Πινοσέτ.


PariPari
"Pari"

Στο κέντρο του «Pari» βρίσκεται η Παρί, μια γυναίκα από το Ιράν που φτάνει μαζί με τον μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα της στην Αθήνα προκειμένου να αναζητήσουν το γιο τους που έχει μετακομίσει στην πόλη δύο χρόνια πριν, αλλά τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.


Ένα Περιστέρι Έκατσε σε ένα Κλαδί, Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή τουΈνα Περιστέρι Έκατσε σε ένα Κλαδί, Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή του
"En duva satt på en gren och funderade på tillvaron"

Δύο πλανόδιοι πωλητές αστείων παιχνιδιών και τρικ περιφέρονται σε μια «ανορθόδοξη» πραγματικότητα, στην οποία κανείς δεν μοιάζει να εκτιμά τη συνεισφορά τους στη συλλογική διασκέδαση.


Special ScreeningsSpecial Screenings
"Special Screenings B"

Special Screenings στο Cinema ''Απόλλων'' από Πέμπτη 24/10 έως Τετάρτη 30/10.


Το Μαργαριταρένιο ΚουμπίΤο Μαργαριταρένιο Κουμπί
"The Pearl Button"

Δύο κουμπιά στον πάτο του ωκεανού συνδέουν το σύμπαν, τον πλανήτη μας και την ανθρώπινη μνήμη, μέσα από την ιστορία των αυτόχθονων ιθαγενών της Παταγονίας, των πρώτων Βρετανών αποίκων της Χιλής και των πολιτικών κρατουμένων της χούντας του Πινοσέτ.


Η Ομορφιά της ΎπαρξηςΗ Ομορφιά της Ύπαρξης
"Om det oändliga"

Μια συρραφή αυτοτελών ιστοριών σε διαφορετικές εποχές με κοινή θεματική τη θνητότητα.


Ο ΑνίκητοςΟ Ανίκητος
"Aparajito"

Ο Απού είναι τώρα 10 ετών όταν πεθαίνει ο πατέρας του. Μαζί με την μητέρα και την θεία του, μετακομίζουν σε ένα μικρό χωριό και προσπαθούν να επιβιώσουν με τα ελάχιστα εφόδια που διαθέτουν.


Το Τραγούδι του ΔρόμουΤο Τραγούδι του Δρόμου
"Pather Panchali"

Η ζωή του μικρού Άπου, γιου ενός φτωχού αγρότη, σε ένα χωριό των Ινδιών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.


26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας
"Athens International Film Festival"

Οι φετινές Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθούν για πρώτη φορά μόνο σε θερινούς κινηματογράφους!


Οι Ζωές που δεν EζησαΟι Ζωές που δεν Eζησα
"The Roads Not Taken"

Ο Λίο είναι ένας 55χρονος συγγραφέας χτυπημένος από πρόωρη άνοια. Η εκφύλιση του εγκεφάλου εχει οδηγήσει στη διάλυση της ζωής – και του ίδιου και της Μόλι, της 25χρονης κόρης του που τον φροντίζει. 


ΣαμπρίναΣαμπρίνα
"Sabrina"

Δύο αδέλφια, ο Λάινους (Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ) και ο Ντέιβιντ Λάραμπι (Γουίλιαμ Χόλντεν), κληρονομούν την τεράστια περιουσία του πατέρα τους. Ο πιο σοβαρός, ο Λάινους, αφοσιώνεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ο Ντέιβιντ ενδιαφέρεται μόνο για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις όμορφες γυναίκες.


Πόλεμος στο ΣπίτιΠόλεμος στο Σπίτι
"The War with Grandpa"

Αναστατωμένος που πρέπει να μοιραστεί το δωμάτιο που αγαπά με τον παππού του, ο Πήτερ αποφασίζει να κηρύξει πόλεμο στην προσπάθειά του να το πάρει πίσω.


PerformancePerformance
"Performance"

Από την τριπαρισμένη μπαρόκ ατμόσφαιρα που αναδύει κάθε πλάνο και τις διαβόητες ερωτικές περιπτύξεις που στήνει ο Μικ Τζάγκερ μέχρι την ειλικρινή τοποθέτησή της απέναντι στα ζητήματα του σεξ, των καταχρήσεων και της βίας, η «Performance» πετυχαίνει να επαληθεύσει τη φήμη της ανήθικης και παρακμιακής ταινίας που της είχαν αποδόσει οι πιο συντηρητικοί κριτικοί, τον καιρό που κυκλοφορούσε στις αίθουσες.


ΑλυτηΑλυτη
"Entwined"

Ο Πάνος, γιατρός, μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί ερωτεύεται μια ευπαθή κοπέλα, η οποία ζει απομονωμένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της, διότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.


Scooby-Doo! (σε ελληνική μεταγλώττιση)Scooby-Doo! (σε ελληνική μεταγλώττιση)
"Scoob"

H ταινία "Scooby Doo!" αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc.


Η Ιουλιέτα των ΠνευμάτωνΗ Ιουλιέτα των Πνευμάτων
"Giulietta Degli Spiriti"

Η Ιουλιέτα, μια κυρία της ανώτερης αστικής τάξης, περνά το καλοκαίρι στην όμορφη βίλα της. Για την επέτειο του γάμου της με τον Τζιόρτζιο, έναν άνθρωπο των δημοσίων σχέσεων, αποφασίζει να οργανώσει μια γιορτή. 


Greenland: Το Τελευταίο ΚαταφύγιοGreenland: Το Τελευταίο Καταφύγιο
"Greenland"

Eνας κομήτης απειλεί τη Γη με αφανισμό. Ο Tζον θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει τη γυναίκα και το μικρό του γιο και να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα ασφαλές καταφύγιο.


Special ScreeningsSpecial Screenings
"Special Screenings"

Special Screenings στον κινηματογράφο Απόλλων (Θεσσαλονίκη), Πέμπτη 17/9 έως Κυριακή 20/09 και Τρίτη 22/09.


TenetTenet
"Tenet"

Mια επική περιπέτεια στον κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπείας με ένα λαμπρό καστ που περιλαμβάνει τους Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μάικλ Κέιν, Αρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κένεθ Μπράνα, Κλεμένς Πόεσι και Ντίμπλ Καπαντία.


Mulan (στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους)Mulan (στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους)
"Mulan (with greek subs)"

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της.


Η ΓκαρσονιέραΗ Γκαρσονιέρα
"The Apartment"
Ο Τζακ Λέμον υποδύεται τον Κ.Κ. Μπάξτερ, έναν μοναχικό χαμηλόμισθο υπάλληλο μιας ασφαλιστικής εταιρίας στη Νέα Υόρκη. Προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδό του στην εταιρία προσφέρει εναλλάξ κάποια απογεύματα τη γκαρσονιέρα όπου διαμένει, σε τέσσερις διαφορετικούς διευθυντές τμημάτων της εταιρίας για να στεγάσουν τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις.

Το ΨωνιστήριΤο Ψωνιστήρι
"Cruising"

Κάπου μεταξύ των κραυγών που το στιγμάτισαν ως ομοφοβικό, το «Ψωνιστήρι» βλέπεται πια ως μια αυθεντική μαρτυρία για την προ-AIDS γκέι κουλτούρα της Νέας Υόρκης, αλλά και ως ένα καθηλωτικό θρίλερ που αρνείται μέχρι τέλους οποιαδήποτε καθησυχαστική λύση.



 Σελ. 29 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore