Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 28 από 56: << < > >>

Ο Μυστικός Κήπος (με υπότιτλους)Ο Μυστικός Κήπος (με υπότιτλους)
"The Secret Garden - with subs"

Η Μαίρη είναι ένα δεκάχρονο ζωηρό κορίτσι που ζει στην Ινδία με τους ευκατάστατους γονείς της. Όταν αυτοί πεθαίνουν αιφνιδίως αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει με τον θείο της και την αυστηρή οικονόμο του. Εκεί μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει εξερευνά την έπαυλη και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.


Ο Βασιλιάς ΓάιδαροςΟ Βασιλιάς Γάιδαρος
"The Donkey King"

Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού.


Yakari: Η ΤαινίαYakari: Η Ταινία
"Yakari, le film"

Ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο.


Έκρηξη ΘυμούΈκρηξη Θυμού
"Unhinged"

Όταν μια μητέρα πατάει την κόρνα της την λάθος στιγμή σε ένα φανάρι θα ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η οργή ενός ανθρώπου (Κρόου) που νιώθει αόρατος και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στην κοινωνία χρησιμοποιώντας την ίδια για παράδειγμα.


Η ΕκλεκτήΗ Εκλεκτή
"Antebellum"
Η πετυχημένη συγγραφέας Veronica Henley βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μία τρομαχτική πραγματικότητα, η οποία την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον πριν να είναι αργά.

Special ScreeningsSpecial Screenings
"Special Screenings E"

Special Screenings στο Cinema ''Απόλλων'' από Πέμπτη 15/10 έως Τετάρτη 21/10.


Δε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος, Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ ΣοβαρόΔε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος, Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ Σοβαρό
"Not to Be Unpleasant, But We Need to Have a Serious Talk"

Ο Αρης είναι ένα πετυχημένο στέλεχος μίας μεγάλης εταιρίας. Η ζωή του θα αλλάξει για τα καλά όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού, ο οποίος είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. Ο Αρης όμως είναι και η μοναδική ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου. Αρκεί να βρει ποια από τις πρώην συντρόφους του του μετέδωσε τον ιό αρχικά.


Το Γεράκι του ΦυστικοβούτυρουΤο Γεράκι του Φυστικοβούτυρου
"The Peanut Butter Falcon"

O Τάιλερ έχει παραιτηθεί από τη ζωή μετά τον χαμό του αδελφού του και έχει καταλήξει να κλέβει την ψαριά άλλων για να επιβιώσει. O Ζακ, ένας νεαρός με σύνδρομο Down, ονειρεύεται μια καριέρα παλαιστή. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν δύο ψαράδες καταδιώκουν τον Τάιλερ, ενώ ο Ζακ δραπετεύει από το ίδρυμα στο οποίο φιλοξενείται για να βρει τη σχολή πάλης του ινδάλματος του.


Αντρέι Ταρκόφσκι. Σινεμά σαν ΠροσευχήΑντρέι Ταρκόφσκι. Σινεμά σαν Προσευχή
"Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer"

Eνα ντοκιμαντέρ για έναν θρυλικό σκηνοθέτη, έναν μεγάλο καλλιτέχνη, έναν μεγάλο άνθρωπο, έναν μέντορα στη ζωή - με την υπογραφή του γιου του.


ΑκαταμάχητοςΑκαταμάχητος
"Irresistible"

Ένας έμπειρος οργανωτής πολιτικής επικοινωνιακής στρατηγικής των Δημοκρατικών πείθει έναν βετεράνο του στρατού να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος σε μια συντηρητική αγροτική κωμόπολη του Γουισκόνσιν.


Το ΚυνήγιΤο Κυνήγι
"The Hunt"

Δώδεκα ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο. Δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, ούτε πώς έφτασαν εκεί. Δεν γνωρίζουν ότι τους έχουν επιλέξει… για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό… Το Κυνήγι.


Special ScreeningsSpecial Screenings
"Special Screenings D"

Special Screenings στο Cinema ''Απόλλων'' από Πέμπτη 08/10 έως Τετάρτη 14/10.


Τα Χελιδόνια της ΚαμπούλΤα Χελιδόνια της Καμπούλ
"The Swallows of Kabul"

Καλοκαίρι του 1998 στην Καμπούλ υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν. Η Ζουνάιρα και ο Μόσεν είναι νέοι και ερωτευμένοι. Παρά την καθημερινή βία και τη δυστυχία, ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον. Μια μέρα, μια ανόητη χειρονομία κάνει τη ζωή τους να πάρει μια αμετάκλητη στροφή και όλα θα αλλάξουν.


Οι προβολές της Δευτέρας 30/8/2021 στο σινεμά ΦΛΕΡΥ και της Τετάρτης 1/9/2021 στο σινεμά Αλεξάνδρα είναι με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ.


ΓιοσέπΓιοσέπ
"Josep"

1939. Ο Ισπανικός εμφύλιος ολοκληρώνεται και 50.000 ηττημένοι των δημοκρατικών δυνάμεων στοιβάζονται και κακοποιούνται σε γαλλικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σε αυτή την αντίξοη συγκυρία, μια φιλία ανθίζει αναπάντεχα μεταξύ ενός Γάλλου φρουρού και του Γιοσέπ, ενός Καταλανού αιχμαλώτου ο οποίος, μέσα από τα σκίτσα του, αποτυπώνει τα όσα φρικιαστικά συμβαίνουν εκεί.


Το Κλαμπ των ΧωρισμένωνΤο Κλαμπ των Χωρισμένων
"Divorce Club"

Κεντρικός ήρωας είναι ο Μπεν, ο άνδρας που, μετά από πέντε χρόνια ευτυχισμένου, θαρρεί, γάμου, βλέπει (και ακούει, αυτός κι άλλοι πενήντα καλεσμένοι μιας επαγγελματικής εκδήλωσης), τη γυναίκα του να τον εγκαταλείπει για τον διευθυντή της. Συντετριμμένος, βρίσκει παρηγοριά στον παλιόφιλο Πατρίκ.


Οι Δολοφόνοι του ΓκόγιαΟι Δολοφόνοι του Γκόγια
"The Goya Murders"

Ένας μυστηριώδης κατά συρροή δολοφόνος κάνει την εμφάνισή του και τρομοκρατεί τους πλούσιους κατοίκους γνωστής συνοικίας της Μαδρίτης, βάζοντας στόχο πλούσιους συλλέκτες τέχνης και αντικών.


Οι 3 Πύλες της ΚολάσεωςΟι 3 Πύλες της Κολάσεως
"Inferno"

Ένας νεαρός φοιτητής επισκέπτεται την αδελφή του στην Ρώμη το διαμέρισμα της οποίας είναι σημείο συγκέντρωσης παράξενων δυνάμεων.


Ο ΠροδότηςΟ Προδότης
"Il traditore"

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες της σισιλιάνικης Κόζα Νόστρα για τον έλεγχο του εμπορίου ηρωίνης. Στριμωγμένος, ο «νονός» Τομάζο Μπουσέτα αποφασίζει να συνεργαστεί με το νόμο.


Η Δίκη των 7 του ΣικάγοΗ Δίκη των 7 του Σικάγο
"The Trial of the Chicago 7"

Το 1969, επτά άτομα βρέθηκαν στο δικαστήριο κατηγορούμενοι για συνωμοσία και υποκίνηση σε ταραχές λόγω των συνεχιζόμενων αντιπολεμικών διαμαρτυριών τους σχετικά με το Βιετνάμ, που κορυφώθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος των Δημοκρατικών, ένα χρόνο πριν στο Σικάγο. Η δίκη τους ήταν το καυτό θέμα της εποχής που αντικατόπτριζε μια γενικευμένη περίοδο πόλωσης εξαιτίας (και) του επίμαχου πολέμου.


Special ScreeningsSpecial Screenings
"Special Screenings C"

Special Screenings στο Cinema ''Απόλλων'' από Πέμπτη 01/10 έως Τετάρτη 07/10.


Ραντεβού στο Belle ÉpoqueΡαντεβού στο Belle Époque
"La Belle Époque"

Η ήσυχη ζωή του 60άρη Βικτόρ ανατρέπεται τη μέρα που ο νεαρός Αντουάν τού προσφέρει μια μοναδική, πρωτοποριακή μορφή ψυχαγωγίας. Χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό θεατρικών τεχνασμάτων και ιστορικής αναπαράστασης, η εταιρεία του Αντουάν χαρίζει την ευκαιρία στους πελάτες της να επιστρέψουν σε όποια χρονική περίοδο επιλέξουν. 


Ο Κόσμος του ΑπούΟ Κόσμος του Απού
"Apur Sansar"

H 3η ταινία της Τριλογίας. Ο Απού έχει τελειώσει με τις σπουδές του και τώρα είναι άνεργος κι ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας σαν τον πατέρα του.


Στρόμπολι, Γη του ΘεούΣτρόμπολι, Γη του Θεού
"Stromboli, Terra di Dio"

Μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, η Καρίν, μια νεαρή Λιθουανή, βρίσκεται κλεισμένη σ’ ένα στρατόπεδο προσφύγων. Μην έχοντας άλλο τρόπο διαφυγής, αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντόνιο, ενός νεαρού φύλακα του στρατοπέδου και τον ακολουθεί στον τόπο καταγωγής του, το νησί Στρόμπολι.


ΘεώρημαΘεώρημα
"Teorema"
Ένας άγνωστος επισκέπτεται μια εύπορη οικογένεια. Διαδοχικά θα αποπλανήσει την καμαριέρα, το γιο, τη μητέρα, την κόρη και τελικά τον πατέρα. Αφού φύγει, κανείς τους δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του όπως πριν.

Σιγή ΙχθύοςΣιγή Ιχθύος
"Silent Fish"

Παρά τον στόχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μπει τέλος στην υπεραλίευση μέχρι το 2020, η Μεσόγειος παραμένει στην εποχή της κλιματικής αλλαγής η πιο υπεραλιευμένη θάλασσα παγκοσμίως, με τις ψαριές να φτωχαίνουν διαρκώς.



 Σελ. 28 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore