Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 27 από 56: << < > >>

Διψασμένος για ηδονήΔιψασμένος για ηδονή
"In a Lonely Place"

Ο πάλαι ποτέ σπουδαίος σεναριογράφος Ντίξον Στιλ, γνωστός για τον έντονο και αντικοινωνικό χαρακτήρα του, έχει αναλάβει μια αφόρητα βαρετή για εκείνον δουλειά: Να διασκευάσει για το σινεμά, ένα φτηνιάρικο μπεστ-σέλερ.


ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι
"Shorta"

Δύο ανυποψίαστοι Αμερικάνοι, ο Τζέρι Σο (Σάια ΛαΜπεφ), ένας αργόσχολος νέος και η Ρέιτσελ Χόλομαν (Μισέλ Μόναχαν), μια ανύπαντρη μητέρα, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στα δίχτυα μιας απίστευτης συνομωσίας, με βασικό τους εχθρό το χρόνο...


Ζούσε τη Ζωή τηςΖούσε τη Ζωή της
"Vivre sa vie: film en douze tableaux"

Δώδεκα επεισόδια από τη ζωή της Νανά, κακοπληρωμένης πωλήτριας σε δισκάδικο, η οποία γίνεται πόρνη.


7 ΛΕΠΤΑ ΨΥΧΗΣ7 ΛΕΠΤΑ ΨΥΧΗΣ
"7 Minutes Soul"

Ο Σπύρος Λούης βγήκε νικητής του πρώτου επίσημου αγώνα Μαραθωνίου, αφήνοντας τους πάντες άφωνους και προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού, εντός και εκτός Ελλάδας. Πώς όμως ένας άσημος νερουλάς από το Μαρούσι, που δεν είχε ποτέ ξανά συμμετάσχει σε κάποιον αθλητικό αγώνα, πέτυχε ένα τέτοιο ασύλληπτο ρεκόρ;


Ο ΡάφτηςΟ Ράφτης
"Tailor"

Μια αργοπορημένη ενηλικίωση ενός εκκεντρικού και λίγο αλαφροΐσκιωτου Ράφτη που ζει απομονωμένος στο μικρόκοσμο του οικογενειακού ραφτάδικου.


Ένα Ήσυχο Μέρος 2Ένα Ήσυχο Μέρος 2
"A Quiet Place Part II"

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί.


Η Ωραία της ΗμέραςΗ Ωραία της Ημέρας
"Belle de jour"

Η Σεβερίν Σεριζύ, μια νεαρή κοπέλα της αστικής τάξης η οποία αν και αγαπά τον άντρα της αδυνατεί να ικανοποιηθεί σεξουαλικά μαζί του. Πολύ συχνά καταφεύγει στις σαδομαζοχιστικές φαντασιώσεις της και τελικά θα οδηγηθεί σε ένα πορνείο πολυτελείας όπου εργάζεται καθημερινά για τρεις ώρες.


Poisonous RosesPoisonous Roses
"ورد مسموم"

Σε μια φτωχή γειτονιά του Καΐρου, η Tahyea προσκολλάται απεγνωσμένα στον αδερφό της, τον Saqr, του οποίου το μόνο όνειρο είναι να ξεφύγει.


ΠρόστιμοΠρόστιμο
"Amercement"

Ο Βαγγέλης βγάζει τα προς το ζην πουλώντας κάνναβη. Προσπαθεί να πιάσει μια μόνιμη δουλειά, όμως το στιγματισμένο ποινικό του μητρώο δεν το επιτρέπει. Όταν οι γείτονές του απειλούν να τον καταδώσουν στην αστυνομία, ο Βαγγέλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του και να καταφύγει στο σπίτι της αδελφής του. Εκεί θα γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της, τον Πέτρο.


Έντιμος ΚλέφτηςΈντιμος Κλέφτης
"Honest Thief"

Τον αποκαλούν ληστή In and Out, επειδή ο Tom Carter (Liam Neeson) έχει πολύ προσεκτικά κλέψει 9 εκατομμύρια δολάρια από τράπεζες μικρών πόλεων, ενώ παράλληλα κατάφερε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του. Καθώς ερωτεύεται την Annie (Kate Walsh), ο Tom αποφασίζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω του το εγκληματικό του παρελθόν και ζώντας μια τίμια ζωή. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι δύο αστυνομικοί που τον αναζητούν είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, ρίχνεται στη μάχη εναντίον τους για να καθαρίσει το όνομά του.


Soul (Μεταγλωττισμένο)Soul (Μεταγλωττισμένο)
"Soul"

Η ιστορία ακολουθεί τον Joe Gardner, έναν καθηγητή μουσικής στο γυμνάσιο και λάτρη της jazz, που θα έχει την ευκαιρία να παίξει μουσική σε ένα υψηλό προφίλ jazz club. Όμως, λίγο πριν ο Joe καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρό του πεθαίνει και ξαφνικά βρίσκεται στο 'You Seminar', ένα φανταστικό μέρος που θα τον αναγκάσει να σκεφτεί ξανά το τι ακριβώς σημαίνει να διαθέτεις ψυχή.


Ένας Χρόνος στη Νέα ΥόρκηΈνας Χρόνος στη Νέα Υόρκη
"My Salinger Year"

Η Τζοάνα είναι νέα και ονειρεύεται να γίνει ποιήτρια. Αμέσως μετά την αποφοίτηση της, ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για να δουλέψει σε έναν εκδοτικό Οίκο. Εκεί θα έρθει σε επαφή με μοναδικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Τζ. Ντ. Σάλιντζερ.


Για τη Μικρή ΣάμαΓια τη Μικρή Σάμα
"For Sama"

Ένα έντονο και επικό ταξίδι στην γυναικεία εμπειρία του πολέμου. Μια επιστολή αγάπης από μια νεαρή μητέρα προς την κόρη της.


Η Χώρα των ΝομάδωνΗ Χώρα των Νομάδων
"Nomadland"

Μετά την οικονομική κατάρρευση μιας εταιρικής πόλης στην αγροτική Νεβάδα, η Fern συσκευάζει το φορτηγό της και ξεκινάει στο δρόμο για να εξερευνήσει μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία ως σύγχρονος νομάδας.


Soul (Με Υπότιτλους)Soul (Με Υπότιτλους)
"Soul"

Η ιστορία ακολουθεί τον Joe Gardner, έναν καθηγητή μουσικής στο γυμνάσιο και λάτρη της jazz, που θα έχει την ευκαιρία να παίξει μουσική σε ένα υψηλό προφίλ jazz club. Όμως, λίγο πριν ο Joe καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρό του πεθαίνει και ξαφνικά βρίσκεται στο 'You Seminar', ένα φανταστικό μέρος που θα τον αναγκάσει να σκεφτεί ξανά το τι ακριβώς σημαίνει να διαθέτεις ψυχή.


Έξι λεπτά πρίν τα ΜεσάνυχταΈξι λεπτά πρίν τα Μεσάνυχτα
"Six Minutes to Midnight"

Ηνωμένο Βασίλειο, 15 Αυγούστου 1939: 17 ημέρες πριν από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας δάσκαλος Αγγλικών εξαφανίστηκε από το οικοτροφείο που δίδασκε σε 20 Γερμανίδες έφηβες που οι οικογένειες τους της έστειλαν για να μάθουν τη γλώσσα και να γίνουν πρεσβευτές για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Πράκτορας Μίλερ παίρνει τη δουλειά του και 6 ημέρες αργότερα, προσπαθεί κρυφά να ανακαλύψει τι του συνέβη.


Wonder Woman 1984Wonder Woman 1984
"Wonder Woman 1984"

Βρισκόμαστε στο έτος 1984, όπου η Diana Prince aka Wonder Woman, πολεμάει το έγκλημα μέσα από τις σκιές και εργάζεται ως ανθρωπολόγος στο Smithsonian της Washington.


Οι ΜάγισσεςΟι Μάγισσες
"Roald Dahl's The Witches"

Η ταινία είναι βασισμένη στο κλασικό βιβλίο του 1983 του Roald Dahl «The Witches», η ταινία εξιστορεί την τρομακτική, αστεία και φανταστική ιστορία ενός επτάχρονου αγοριού που έχει υπάρξει μαζί με μερικές πραγματικές μάγισσες!


Υπόθεση ΚολλίνιΥπόθεση Κολλίνι
"The Collini Case"
Ένας νεαρός δικηγόρος σκοντάφτει σε μια τεράστια συνωμοσία, ενώ ερευνά μια βίαιη υπόθεση δολοφονίας.

Ο Μυστικός Κήπος (μεταγλωτισμένο)Ο Μυστικός Κήπος (μεταγλωτισμένο)
"The Secret Garden - dubbed"

Η Μαίρη είναι ένα δεκάχρονο ζωηρό κορίτσι που ζει στην Ινδία με τους ευκατάστατους γονείς της. Όταν αυτοί πεθαίνουν αιφνιδίως αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει με τον θείο της και την αυστηρή οικονόμο του. Εκεί μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει εξερευνά την έπαυλη και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.


Θα 'ρθει η ΦωτιάΘα 'ρθει η Φωτιά
"Fire Will Come"

O Aμαντόρ αποφυλακίζεται κι επιστρέφει στο μικρό φτωχικό χωριό του σε μια ορεινή περιοχή της Γαλλικίας. Οι κάτοικοι είναι κτηνοτρόφοι, όπως και η ηλικιωμένη μητέρα του, αλλά οι παιδικοί του φίλοι και γείτονες προσπαθούν να πιάσουν την καλή κατασκευάζοντας τα ερειπωμένα σπίτια του χωριού για να προσελκύσουν τουρίστες.


Η ΦωλιάΗ Φωλιά
"The Nest"

Λονδίνο, δεκαετία 80. Η οικονομική ανάπτυξη προσελκύει νέους επιχειρηματίες, όπως τον Ρόρι, ο οποίος μετακομίζει από την Νέα Υόρκη με την οικογένειά του με φιλοδοξίες. Ομως η σύζυγός του η Αλιστον δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις αλλαγές και τη νέα τους ζωή.


Ο Μυστικός Κήπος (με υπότιτλους)Ο Μυστικός Κήπος (με υπότιτλους)
"The Secret Garden - with subs"

Η Μαίρη είναι ένα δεκάχρονο ζωηρό κορίτσι που ζει στην Ινδία με τους ευκατάστατους γονείς της. Όταν αυτοί πεθαίνουν αιφνιδίως αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει με τον θείο της και την αυστηρή οικονόμο του. Εκεί μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει εξερευνά την έπαυλη και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.


Το Μυστικό ΜαςΤο Μυστικό Μας
"The Secrets We Keep"

Αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μια γυναίκα στις ΗΠΑ αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή, μετακομίζοντας στα προάστια μαζί με το σύζυγό της. Εκείνο όμως που δεν περίμενε με τίποτα ήταν να έρθει αντιμέτωπη ξανά με ένα εφιάλτη από το παρελθόν, εξαιτίας μιας οικογένειας που μετακομίζει στο γειτονικό σπίτι.


Ο Παράδεισος Έπεσε στη ΓηΟ Παράδεισος Έπεσε στη Γη
"It Must Be Heaven"

Στη νέα ταινία του, ο ίδιος ο Ελία Σουλεϊμάν εγκαταλείπει την Παλαιστίνη σε αναζήτηση εναλλακτικής πατρίδας. Σύντομα ανακαλύπτει όμως, ότι η Παλαιστίνη τον ακολουθεί όπου κι αν πάει.



 Σελ. 27 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore