Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 26 από 56: << < > >>

Παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης ΛαζαρίδουΠαρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Λαζαρίδου

Τη Δευτέρα στις 7.00 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Λαζαρίδου ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΗ.


Poetry Slam Gr - Τουρνουά Ποίησης ΣλαμPoetry Slam Gr - Τουρνουά Ποίησης Σλαμ

Ελάτε όλοι να πρωθήσουμε και να καθιερώσουμε την προφορική ποίηση στην Ελλάδα!


Οι Κρουντς 2: Νέα εποχή (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Οι Κρουντς 2: Νέα εποχή (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"The Croods: A New Age"

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια.


Μαχητές των Δρόμων 9Μαχητές των Δρόμων 9
"F9"

Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους.


Ερωτική ΕπιθυμίαΕρωτική Επιθυμία
"In the Mood for Love"

Ο αρχισυντάκτης μιας εφημερίδας, μετακομίζει με τη σύζυγό του σ’ ένα καινούργιο σπίτι. Εκεί γνωρίζεται με την όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, σύζυγο ενός εμπορικού αντιπροσώπου, ο οποίος βρίσκεται συνήθως σε επαγγελματικό ταξίδι.


Οι ΔιαρρήκτεςΟι Διαρρήκτες
"Way Down"

Ο Thom, ένας μεγαλοφυής πτυχιούχος μηχανικού ενδιαφέρεται για το χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας Ισπανίας Το κτίριο της Τράπεζας είναι άνω των 100 ετών, χωρίς διαθέσιμα σχεδιαγράμματα κτιρίων και ένα σύστημα ασφαλείας που περιλαμβάνει έναν υπόγειο ποταμό που θα πλημμυρίσει το ασφαλές δωμάτιο εάν παραβιαστούν τα τείχη τους.


23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το 23o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είναι και του λιμανιού και του σαλονιού: Βλέπουμε 92 ταινίες στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και σε επτά ακόμα θερινούς κινηματογράφους της πόλης και 142 ταινίες από το σπίτι μας, το σαλόνι μας, σε όλη την Ελλάδα.


Μπομπ, ο ΧαρτοπαίκτηςΜπομπ, ο Χαρτοπαίκτης
"Bob le Flambeur"

Ο Μπομπ, ένας γοητευτικός πρώην κακοποιός, παθιασμένος με τον τζόγο αλλά και τις γυναίκες, σχεδιάζει το τελευταίο και μεγαλύτερο κόλπο της ζωής του: μια ληστεία στο καζίνο της Ντοβίλ. Αναζητά τους κατάλληλους συνεργάτες, ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε όπως ακριβώς περιμένει.


Αμερικάνικη ΠροδοσίαΑμερικάνικη Προδοσία
"American Traitor: The Trial of Axis Sally"

Στη σκιά του πολέμου, η φωνή της ήταν ένα πανίσχυρο όπλο.


Borderline FestivalBorderline Festival

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ BORDERLINE ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.


Μπλε Βελούδο (1986– Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Μπλε Βελούδο (1986– Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Blue Velvet"

Ο νεαρός Τζέφρι έχει μόλις επιστρέψει σε μια συνηθισμένη ήσυχη πόλη της αμερικανικής επαρχίας για να επισκεφθεί τον άρρωστο πατέρα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμένο ανθρώπινο αυτί σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι του.


Έκπτωτοι Άγγελοι (Fallen Angels)Έκπτωτοι Άγγελοι (Fallen Angels)
"Do Lok Tin Si"

Οι «Έκπτωτοι Άγγελοι» συνοδεύονταν για χρόνια με τη φήμη πως ήταν το απομεινάρι του «Chungking Express», μιας ταινίας της οποίας η επιτυχία εξέπληξε πρώτο απ’ όλους τον δημιουργό της.


Οι Καλοί Πεθαίνουν ΝέοιΟι Καλοί Πεθαίνουν Νέοι
"The Good Die Young"

Τρεις καλοί άντρες, ένας καταρρακωμένος μποξέρ, ένας Αμερικανός βετεράνος που προσπαθεί να ξανακερδίσει την δυνάστρια μητέρα του και ένας σμηνίας που έχει παντρευθεί μια άπιστη ηθοποιό, διαφθείρονται από έναν κατ' επίφαση τζέντλεμαν, ανήθικο κατά τα άλλα.


Ευτυχισμένοι Μαζί (Happy Together)Ευτυχισμένοι Μαζί (Happy Together)
"Chun gwong cha sit"

Ο Γουόνγκ Καρ Γουάι, σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ούτως ή άλλως σπουδαίας φιλμογραφίας του, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες το 1997, μας ταξιδεύει σε μια συναισθηματική και αισθητική οδύσσεια, μια χαρτογράφηση της ερωτικής και σαρκικής επιθυμίας σε όλα τα ευγενή και ποταπά ύψη και βάθη.


Το ΜίσοςΤο Μίσος
"La Haine"

Σε μια φτωχογειτονιά της Γαλλίας ξεσπάει ακόμα μια ταραχή. Ο νεαρός Αμπντέλ κακοποιείται από αστυνομικούς και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ένας φίλος του βρίσκει το όπλο που χάνει ένας από τους αστυνομικούς και ορκίζεται πως αν ο Αμπντέλ πάθει το χειρότερο θα δολοφονήσει έναν αστυνομικό.


Chungking ExpressChungking Express
"Chungking Express"
Μια ταινία σε δύο μέρη και πολλούς έρωτες. Ο κόσμος του Γουόνγκ Καρ Γουάι έρχεται αποκατεστημένος στο Cinobo καθώς επισκεπτόμαστε ξανά τα Chungking Mansions του Χονγκ Κονγκ.

Υποσχόμενη Νέα ΓυναίκαΥποσχόμενη Νέα Γυναίκα
"Promising Young Woman"

Όλοι πίστευαν ότι η Κέισι ήταν μία υποσχόμενη νέα γυναίκα…μέχρι που ένα μυστηριώδες γεγονός άλλαξε τελείως το μέλλον της. 


ΜήλαΜήλα
"Apples"

Μια αναπάντεχη επιδημία που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη να ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με καθημερινές αποστολές. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Άρης βγάζει μια φωτογραφία Polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις, θα συναντήσει την Άννα – μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα.


Κυνηγώντας τον Δολοφόνο μουΚυνηγώντας τον Δολοφόνο μου
"D.O.A."

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ανακαλύπτει ότι τον έχουν δηλητηριάσει και ότι του απομένουν λίγες ώρες ζωής. Πρέπει να μάθει ποιος. Πρέπει να μάθει γιατί. Πρέπει να μάθει τώρα. Σε 24 ώρες θα είναι νεκρός και ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που τον δηλητηρίασε...


ΣουπερνόβαΣουπερνόβα
"Supernova"

Ο μυθιστοριογράφος Τάσκερ και ο μουσικός Σαμ ταξιδεύουν με το τροχόσπιτό τους στον αγγλικό Βορρά. Θα επισκεφθούν οικογένεια και φίλους, αλλά η πραγματική αφορμή αυτής της εκδρομής έχει να κάνει με την αποδοχή μιας επώδυνης διάγνωσης: ο Τάσκερ βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της άνοιας.


Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)
"Raya and the Last Dragon"

Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων Drunn, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα.


Ο Ροζ Πάνθηρας (1963 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Ροζ Πάνθηρας (1963 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"The Pink Panther"

Η πριγκίπισσα Ντάλα παίρνει ως δώρο από τον πατέρα της το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου, τον «Ροζ Πάνθηρα». Πολλά χρόνια αργότερα, πηγαίνει σε ένα ιταλικό χειμερινό θέρετρο στην Cortina d' Ampezzo, όπου γοητεύεται από τον διάσημο Άγγλο playboy σερ Τσαρλς Λίτον.


Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μουΑυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου
"Those Who wish me Dead"

Η Χάνα (Αντζελίνα Τζολί), μία αλεξιπτωτίστρια δασοπυροσβέστρια, προσπαθεί να ξεπεράσει τις τρεις ζωές που δεν κατάφερε να σώσει από τη φωτιά και βρίσκει παρηγοριά στον πόνο που η ίδια προκαλεί στον εαυτό της.  Όταν, όμως, εμφανίζεται ξαφνικά ο Κόλιν (Φιν Λιτλ), ένας νευρικός έφηβος μέσα στα αίματα, πρέπει να διασχίσει μαζί του χιλιόμετρα στο πυκνό δάσος.


Μόνο Αυτοί Είδαν το ΔολοφόνοΜόνο Αυτοί Είδαν το Δολοφόνο
"Seules les Bêtes"

Oταν πρωτογνωρίζουμε τη νοσοκόμα Αλίς και τον κάπως ανιαρό αγρότη σύζυγό της, Μισέλ, μοιάζουν σαν ένα οποιοδήποτε μεσήλικο ζευγάρι παγιδευμένο σε έναν βαρετό και αδιέξοδο γάμο. Η Αλίς διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τον Ζοζέφ, έναν από τους ασθενείς της, ενώ ο Μισέλ κλείνεται για ώρες στο γραφείο του, υποτίθεται για να χειριστεί τις υποθέσεις της φάρμας τους.


Τομ & ΤζέρυΤομ & Τζέρυ
"Tom & Jerry"

Μία από τις πιο απολαυστικές έχθρες στην ιστορία αναζωπυρώνεται όταν ο Τζέρι μετακομίζει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης λίγο πριν «τον γάμο του αιώνα», αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια εκδήλωσης, την Κέιλα (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), να προσλάβει τον Τομ για να τον ξεφορτωθεί.



 Σελ. 26 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore