Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 25 από 56: << < > >>

Η ΟμολογίαΗ Ομολογία
"L'Aveu"

Ένας αξιωματούχος στην Ανατολική Ευρώπη συλλαμβάνεται από το κομμουνιστικό καθεστώς και, ύστερα από βασανισμούς και σκληρές ανακρίσεις, οδηγείται σε μια στημένη δίκη από τους σταλινικούς.


Ο κήπος των Φίντζι - ΚοντίνιΟ κήπος των Φίντζι - Κοντίνι
"Il giardino dei Finzi Contini"
Οι κοινωνικές ανακατατάξεις που έφερε ο πόλεμος κι ο ναζισμός στις αριστοκρατικές οικογένειες στην Ιταλία, δοσμένες μέσα από μιά πλούσια εβραική οικογένεια.

ΛούκαΛούκα
"Luca"

Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται επίσης και το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.


Double Bill: Οι δύο καλύτερες ταινίες του 21ου αι.: Ερωτική Επιθυμία (Ψηφιακή Επανέκδοση 4Κ) - Mulholland Drive (Επετειακή Επανέκδοση 4Κ)Double Bill: Οι δύο καλύτερες ταινίες του 21ου αι.: Ερωτική Επιθυμία (Ψηφιακή Επανέκδοση 4Κ) - Mulholland Drive (Επετειακή Επανέκδοση 4Κ)
"Double Bill"

με ένα εισιτήριο 8 ευρώ, 16-17 και 18 Ιουλίου. αποκλειστικά στο ΕΚΡΑΝ.


Ένας ΓιοςΈνας Γιος
"A Son"
Μια οικογένεια πέφτει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Ο 11χρονος Αζίζ τραυματίζεται σοβαρά και οι γονείς κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να βρουν δωρητή για μεταμόσχευση, καθώς ένα οικογενειακό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια.

Οδός Μαλχόλαντ (2001 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Οδός Μαλχόλαντ (2001 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Mulholland Drive"

Η Οδός Μαλχόλαντ (Mulholland Drive) του Ντέιβιντ Λιντς κλείνει φέτος 20 χρόνια από την πρεμιέρα της. O σκηνοθέτης των Μπλε Βελούδο (Blue Velvet) και Ατίθαση Καρδιά (Wild at Heart), φτάνει στο απόγειό του με αυτή την ταινία, κερδίζοντας το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών του 2001.


Η Αιώνια ΚάθαρσηΗ Αιώνια Κάθαρση
"The Forever Purge"

Tα μέλη μιας σέκτας δεν αρκούνται πλέον σε μία μόνο ετήσια βραδιά αναρχίας και φόνου, και αποφασίζουν να καταλάβουν όλη την Αμερική μέσα από μια ατέλειωτη εκστρατεία χάους και σφαγής. Κανείς δεν είναι ασφαλής.


Η ΣυνομιλίαΗ Συνομιλία
"The Conversation"
Ένας παρανοϊκός και μυστικοπαθής ειδικός παρακολούθησης έχει μια κρίση συνείδησης όταν υποψιάζεται ότι ένα ζευγάρι που κατασκοπεύει πρόκειται να δολοφονηθεί.

Αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμεΑυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε
"Les choses qu'on dit, les choses qu'on fait"

Όταν ο Φρανσουά επιστρέφει εσπευσμένα στην πόλη, η έγκυος Νταφνέ αναλαμβάνει τον ρόλο της οικοδέσποινας για τον Μαξίμ, ξάδερφο του Φρανσουά, που θα φιλοξενηθεί για λίγες μέρες στο εξοχικό του ζευγαριού. 


ZZ
"Z"

Ένας γιατρός, βουλευτής της Αριστεράς, δολοφονείται μετά την ομιλία του για τον πυρηνικό αφοπλισμό και την παγκόσμια ειρήνη. Ο εισαγγελέας που αναλαμβάνει την υπόθεση ξεσκεπάζει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αγγίζοντας το βαθύ κρατικό μηχανισμό.


Ninja ScrollNinja Scroll
"Ninja Scroll"

Midnight Express - Την ταινία θα προλογίσει η καλλιτέχνις και σχεδιάστρια κόμικ ΛΟΥΚΙΑ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.


Πέρυσι στο Μαρίενμπαντ (1961 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Πέρυσι στο Μαρίενμπαντ (1961 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"L' Année dernière à Marienbad"

Ένας ανώνυμος άντρας πολιορκεί μια γοητευτική, αινιγματική γυναίκα μέσα στο λαμπερό σκηνικό ενός αριστοκρατικού ξενοδοχείου στην ευρωπαϊκή παραθεριστική πόλη Μαρίενμπαντ. Ισχυρίζεται ότι είχαν συναντηθεί και φλέρταραν εκεί έναν χρόνο νωρίτερα, και προσπαθεί να την πείσει να φύγει μαζί του, κάτω από το βλέμμα του βλοσυρού συνοδού της.


Black WidowBlack Widow
"Black Widow"
H Scarlett Johansson έρχεται ως Natasha, ή Black Widow, αν προτιμάτε στο BLACK WIDOW, το νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios, που είναι και η πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe.

Άσπρο πάτοΆσπρο πάτο
"Druk"

Υπάρχει μια θεωρία που λέει πως πρέπει να γεννιόμαστε με μια μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μας, κι αυτό θα ήταν ικανό για να ανοίξει το πνεύμα μας επί όσων υπάρχουν γύρω μας, αλλά και να μειώσει τα προβλήματα μας και να οξύνει την ευρηματικότητα μας.


MinariMinari
"Minari"

Δεκαετία του 1980, ο Τζέικομπ και η Μόνικα σε μία προσπάθεια για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους μετακομίζουν από την Καλιφόρνια σε μία φάρμα στο Αρκάνσας. Πρόκειται για μια ταινία του Αμερικανο-Κορεάτη Λι Άιζακ Τσανγκ βασισμένη σε δικά του βιώματα.


Έγκλημα στον σταθμό Βενιζέλου (ντοκιμαντέρ)Έγκλημα στον σταθμό Βενιζέλου (ντοκιμαντέρ)
"Crime at Venizelos station"

Ο φακός παρακολουθεί το έργο της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης και τον αγώνα τους να αποτρέψουν την απόφαση της κυβέρνησης για απόσπαση και τεμαχισμό των αρχαιοτήτων που ανασκάφηκαν στο σταθμό Βενιζέλου, κατά τις εργασίες του μετρό. Καλύπτει τους 15 μήνες από τη γέννηση της Κίνησης ως τα Χριστούγεννα του 2020.


Ουπς! Ο Νώε Έφυγε...Ουπς! Ο Νώε Έφυγε...
"Ooops! Noah is Gone..."

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν όλα τα ζωάκια που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε; 


Το ΑίνιγμαΤο Αίνιγμα
"Garde à Vue"
Το «Αίνιγμα», βασισμένο στο αστυνομικό μυθιστόρημα του βρετανού Τζον Γουέινραϊτ, «Brainwash», διαδραματίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο γραφείο ενός αστυνομικού επιθεωρητή, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι ΑπέναντιΟι Απέναντι
"Oi Apenanti"
Ένας νεαρός άντρας γύρω στα είκοσι ζει σε ένα από τα απρόσωπα διαμερίσματα της Αθήνας. Θέλει να σπουδάσει αστρονομία και περνάει τον περισσότερο καιρό παρατηρώντας το γύρω περιβάλλον με ένα τηλεσκόπιο. Στην άλλη μεριά της μεγάλης λεωφόρου μένει η Στέλλα με τον άντρα της και την κόρη της.

20462046
"2046"

Ένα συγγραφέας γράφει ένα βιβλίο για το 2046, εκεί όπου ταξιδεύουν με ένα μυστηριώδες τρένο όσοι θέλουν να βρουν τις χαμένες τους αναμνήσεις. Κι όσο βυθίζεται στη συγγραφή του, τα όρια ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, τη δική του ζωή και τη μυθοπλασία, τα όνειρα και τη μνήμη, γίνονται όλο και πιο θολά.


Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σουΠώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου
"The Comeback Trail"

Δύο κινηματογραφικοί παραγωγοί που χρωστάνε χρήματα στη μαφία, χρησιμοποιούν τον γερασμένο κινηματογραφικό τους αστέρα σε μία απάτη στην προσπάθειά τους να σωθούν. Όμως, καταλήγουν να κερδίσουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν.


DiggerDigger
"Digger"
Ο Νικήτας ζει απομονωμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Η άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του, θα οδηγήσει τους δύο άνδρες σε σύγκρουση.

Ο Τρελός Πιερό (Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Ο Τρελός Πιερό (Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Pierrot le fou"

Ο Πιερό εγκαταλείπει την γυναίκα και την κόρη του και το σκάει από το Παρίσι με την babysitter προσπαθώντας μαζί να αποφύγουν τους επαγγελματίες Αλγερινούς δολοφόνους που την καταδιώκουν.


Q&A με τον σκηνοθέτη Τζορτζ Γρηγοράκη της ταινίας DiggerQ&A με τον σκηνοθέτη Τζορτζ Γρηγοράκη της ταινίας Digger

Q&A με τον σκηνοθέτη Τζορτζ Γρηγοράκη της ταινίας Digger και τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ταινία.


Παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης ΛαζαρίδουΠαρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Λαζαρίδου

Τη Δευτέρα στις 7.00 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Αστερόπης Λαζαρίδου ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΗ.



 Σελ. 25 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore