Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 24 από 56: << < > >>

Η Γεύση της ΑπιστίαςΗ Γεύση της Απιστίας
"A Taste of Hunger"

Καλώς ήλθατε στο PURI, το καινούριο κόσμημα στον γαστρονομικό κόσμο της Δανίας. Στα ηνία του μοδάτου αυτού εστιατορίου είναι η Μάγκι και ο Κάρστεν: εκείνη είναι ανθρωπολόγος με ειδικότητα στα γεύματα και έχει δημιουργήσει το μοναδικό περιβάλλον του εστιατορίου, εκείνος είναι διάσημος σεφ που έχει αναλάβει να κάνει τα μαγικά του στην κουζίνα. 


Νύχτα ΠρεμιέραςΝύχτα Πρεμιέρας
"Opening Night"
Μια νεαρή γυναίκα πεθαίνει σε δυστύχημα καθώς προσπαθεί να συναντήσει την αγαπημένη της ηθοποιό, Μιρτλ Γκόρντον. Η Μιρτλ νιώθει ενοχές και πέφτει σε κατάθλιψη αλλά και βαθιά σκέψη σε σχέση με το επάγγελμα της.

Το Φεστιβάλ του ΡίφκινΤο Φεστιβάλ του Ρίφκιν
"Rifkin's Festival"

Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ).


Η ΣιωπήΗ Σιωπή
"Tystnaden"
Επιστρέφοντας στη Σουηδία, δύο αδελφές και ο μικρός γιος της μίας κάνουν στάση στο ξενοδοχείο μιας άγνωστης πόλης... όπου σύντομα το σιωπηρό μίσος και οι απόκρυφες επιθυμίες τους αναδύονται και οδηγούν σε μια μοιραία σύγκρουση.

Death Wish 3Death Wish 3
"Death Wish 3"

Ο Πωλ Κέρσι επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για να επισκεφθεί το φίλο του Τσάρλι, που ζει σε ένα από τα χειρότερα σημεία της πόλης. Όταν όμως φτάνει στο διαμέρισμα του Τσάρλι, τον βρίσκει ετοιμοθάνατο μετά από ξυλοδαρμό από μια συμμορία με αρχηγό τον Μάνι Φράκερ.


Λάσι Γύρνα Σπίτι (μεταγλωττισμένο)Λάσι Γύρνα Σπίτι (μεταγλωττισμένο)
"Lassie - Eine abenteuerliche Reise"

Ο 12χρονος Φλόριαν "Φλο", ζει με τους γονείς του σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Έχουν έναν σκύλο ράτσας Κόλεϊ που ονομάζεται Λάσι. Όταν ο πατέρας του χάνει τη δουλειά του, αφού το εργοστάσιο γυαλιού που δούλευε έκλεισε, μετακομίζουν σε ένα μικρότερο διαμέρισμα, που, όμως, δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.


Η διπλή ζωή της Βερόνικα (1991 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Η διπλή ζωή της Βερόνικα (1991 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"La double vie de Véronique"

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη Διπλή Ζωή της Βερόνικα, και η Summer Classics τιμά την επέτειο με την επανέκδοση της αριστουργηματικής ταινίας του Κριστόφ Κισλόφσκι με ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια, όπως την τίμησε και λίγες μέρες νωρίτερα το φετινό Φεστιβάλ των Καννών, προβάλλοντάς τη με την παρουσία της πρωταγωνίστριας, Ιρέν Ζακόμπ.


Η Μαύρη ΚηλίδαΗ Μαύρη Κηλίδα
"La Mancha Negra"

1971 σε ένα απομονωμένο χωρίο στην Ισπανία. Μετά το θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας τους, οι τρεις κόρες της βρίσκονται αντιμέτωπες με έναν γείτονα που θα τους γυρίσει την πλάτη, έναν ιερέα που έχει κηρύξει πόλεμο στην οικογένεια και την απρόσμενη άφιξη του αποξενωμένου γιου.


Περιπέτεια στη ΖούγκλαΠεριπέτεια στη Ζούγκλα
"Jungle Cruise"

Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατά τύχη τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Η Lily είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής.


Κάτι Τρέχει στο Σεν ΤροπέΚάτι Τρέχει στο Σεν Τροπέ
"Mystère à Saint-Tropez"

Ο δισεκατομμυριούχος Κλοντ μαζί με την παρέα του περνούν θαυμάσια στην βίλα τους στο Σεν Τροπέ όταν παρα τρίχα γλιτώνουν από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον τους. 


Καζαμπλάνκα (Ψηφιακή Επανέκδοση)Καζαμπλάνκα (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Casablanca"

Την περίοδο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, ο κυνικός και μοναχικός Ρικ Μπλέιν βρίσκεται στην εξωτική Καζαμπλάνκα και είναι ιδιοκτήτης του πιο δημοφιλούς καφέ της πόλης. Η ζωή του ανατρέπεται όταν ξανασυναντάει, μέσα από μια σειρά τυχαίων γεγονότων, την Ίλσα, τη γυναίκα που χρόνια πριν τον είχε πληγώσει βαθιά, όταν τον εγκατέλειψε στο Παρίσι χωρίς εξηγήσεις. Όμως η Ίλσα τώρα ζητάει τη βοήθειά του.


Μη Φεύγεις, ΒάνταΜη Φεύγεις, Βάντα
"My Wonderful Wanda"

Η Βάντα, μια τριαντεπεντάχρονη οικιακή βοηθός από την Πολωνία φροντίζει τον ηλικιωμένο πατριάρχη μιας πλούσιας οικογένειας, στην πολυτελή τους βίλα στην Ελβετία.


Το ΚεντρίΤο Κεντρί
"The Sting"

Ο Τζόνι Χούκερ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) είναι ένας μικροαπατεώνας από το Ιλινόις, ο οποίος με τη βοήθεια των φίλων του Λούθερ Κόουλμαν (Ρόμπερτ Ερλ Τζόουνς) και Τζο Ίρι (Τζακ Κίχοου) καταφέρνει να κλέψει στα χαρτιά 11.000 δολάρια από ανύποπτο θύμα. 


Μια Φορά κι Εναν ΚαιρόΜια Φορά κι Εναν Καιρό
"Come Away"

Πριν η Αλίκη πάει στη χώρα των θαυμάτων και πριν ο Πίτερ γίνει Παν, ήταν αδελφός και αδελφή. Όταν ο μεγαλύτερος αδερφός τους πεθαίνει σε ένα τραγικό ατύχημα, ο καθένας επιδιώκει να σώσει τους γονείς τους από την απόγνωσή τους μέχρι που αναγκάζονται τελικά να επιλέξουν ανάμεσα στο σπίτι και τη φαντασία, θέτοντας το σκηνικό για τα εικονικά ταξίδια τους στη χώρα των θαυμάτων και της Neverland.


Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα ΓενιάΔιαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά
"Space Jam: A New Legacy"

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς παγιδεύεται μαζί με τον κινηματογραφικό γιο του στον ψηφιακό χωροχρόνο που κατασκεύασε ο μοχθηρός Αλγόριθμος, ο οποίος θέλει να αιχμαλωτίσει τον παίκτη για να ικανοποιήσει τα σατανικά σχέδιά του.


ΟνειρομπελάδεςΟνειρομπελάδες
"Dreambuilders"

Η ήσυχη ζωή της 12χρονης Μίνας αναστατώνεται, όταν εμφανίζεται η θετή αδελφή της Τζένη. Η Τζένη είναι ενοχλητική και η Μίνα θέλει να την ξεφορτωθεί!


Poetry Slam Gr - Τουρνουά Ποίησης Σλαμ 24/07/2021Poetry Slam Gr - Τουρνουά Ποίησης Σλαμ 24/07/2021
"Poetry Slam Gr-B"

Το Poetry Slam είναι ένας διαγωνισμός ποίησης, στον οποίο κάθε μήνα 10 ποιητές/ριες, ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν ποιήματά τους μέσα σε 3 λεπτά, χωρίς να διαβάζουν από χαρτί και κρίνονται από το κοινό.


Λαγωνικό 24 Καρατίων (1964 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Λαγωνικό 24 Καρατίων (1964 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"A Shot in the Dark"

O επιθεωρητής Κλουζό  καλείται να ερευνήσει μια δολοφονία στην εξοχική κατοικία ενός εκατομμυριούχου. Εκεί, καθώς η μία δολοφονία διαδέχεται την άλλη, όλα τα στοιχεία δείχνουν ως ένοχη την όμορφη νεαρή υπηρέτρια, όμως ο Κλουζό είναι γοητευμένος από την παρουσία της και πεπεισμένος για την αθωότητά της!


Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού ΠολέμουΟ Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου
"The Courier"
Η ιστορία του μετριοπαθούς Βρετανού επιχειρηματία Greville Wynne, που βοήθησε την CIA να εισχωρήσει στα σοβιετικά πυρηνικά προγράμματα, κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Η Αναζήτηση της Λώρα ΝτουράντΗ Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ
"In The Strange Pursuit Of Laura Durand"

Ο Αντώνης Τιτσάνης και ο Χρήστος Φερτάκης είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ζουν όπως μπορούν, είτε με τα ελάχιστα έσοδα από τις μικροδουλειές που κάνουν, είτε με τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας του Χρήστου.


Η Πρώτη ΑγελάδαΗ Πρώτη Αγελάδα
"First Cow"

Στο Όρεγκον του 1820, ο νεαρός μάγειρας Otis “Cookie” Figerowitz (Τζον Μαγκάρο) γνωρίζει τον Κινέζο μετανάστη King Lu (Οράιον Λι). Και οι δυο αισθάνονται outsiders στον σκληρό κόσμο της Άγριας Δύσης και έτσι αποφασίζουν να κυνηγήσουν τη δική τους εκδοχή του αμερικάνικου ονείρου, φτιάχνοντας και πουλώντας ένα είδος τηγανητού μπισκότου που ξετρελαίνει τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τον τοπικό άρχοντα (Τόμπι Τζόουνς).


ΚανέναςΚανένας
"Nobody"

Η ιστορία του «Nobody» πυροδοτείται από μια αναίτια εισβολή ληστών, η οποία ωθεί έναν υποτιμημένο και αγνοημένο οικογενειάρχη να αξιοποιήσει τα καλά κρυμμένα, θανατηφόρα και αδίστακτα ένστικτά του, ώστε να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή. 


ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #10: ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ…ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #10: ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ…
"Like Old Cinema 10"

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  by ΒΙΚΟΣ COLA - από 22 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου 2021, στη Ριβιέρα.


MondayMonday
"Monday"
Ο Μίκι και η Κλόι είναι δύο Αμερικανοί που γνωρίζονται στην καλοκαιρινή Αθήνα και ζουν μια συναρπαστική ερωτική σχέση. Όταν όμως ο χρόνος παραμονής της Κλόι στην Ελλάδα τελειώνει, πρέπει να πάρουν μια δεσμευτική απόφαση για το μέλλον τους.

Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το ΚάνωΤο Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω
"The Conjuring: The Devil Made Me Do It"

Η ταινία φέρνει στην επιφάνεια μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, δολοφονίας και κακού που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν.



 Σελ. 24 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore