Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ
ShareThis
 Σελ. 23 από 56: << < > >>

BacurauBacurau
"Bacurau"

Το Bacurau, μια μικρή πόλη στη Βραζιλία, θρηνεί την απώλεια της γερόντισσας Carmelita, η οποία έζησε ως τα 94. Μέρες αργότερα, οι κάτοικοί του παρατηρούν ότι η κοινότητά τους εξαφανίστηκε από τους περισσότερους χάρτες.


Satánico Pandemonium (1975)Satánico Pandemonium (1975)
"Satanico Pandemonium: La Sexorcista"

Η αδελφή Μαρία είναι γνωστή στο μοναστήρι για τα καλά tτης έργα και το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά, στα κρυφά βάθη των σεξουαλικών της φαντασιών, βασανίζεται από οράματα ενός άλλου κόσμου - ενός κόσμου όπου τα απαγορευμένα πάθη της επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα. Σε αυτόν τον κόσμο ο Σατανάς είναι ο κύριος της.


The Suicide SquadThe Suicide Squad
"The Suicide Squad"

Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρεβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί όπου βρίσκονται έγκλειστοι οι χείριστοι εγκληματίες και θα κάνουν τα πάντα για να ξεφύγουν – ακόμα και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή Task Force X. Ποια είναι η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου;


Τρία χρώματα: Η Κόκκινη ταινία (1994 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)Τρία χρώματα: Η Κόκκινη ταινία (1994 – Σε Ψηφιακή Επανέκδοση)
"Trois couleurs: Rouge"

Μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο γνωρίζεται με έναν πικρόχολο συνταξιούχο δικαστή με αφορμή τον σκύλο του, και ανακαλύπτει ότι το χόμπι του είναι να κατασκοπεύει τους γείτονές του.


Ταξίδι με τον Δράκο μουΤαξίδι με τον Δράκο μου
"Dragon Rider"

Ένας νεαρός ασημένιος δράκος συνεργάζεται με ένα ορεινό πνεύμα και ένα ορφανό αγόρι σε ένα ταξίδι στα Ιμαλάια αναζητώντας το χείλος του Ουρανού.


Ζήτημα ΧρόνουΖήτημα Χρόνου
"Stillwater"

Ένας Αμερικανός εργάτης διύλισης πετρελαίου από την Οκλαχόμα ταξιδεύει στην Μασσαλία για να επισκεφθεί την αποξενωμένη κόρη του, η οποία βρίσκεται στην φυλακή για έναν φόνο που όπως ισχυρίζεται δεν έχει κάνει. Αντιμέτωπος με δυσκολίες στην επικοινωνία λόγω γλώσσας, με τις πολιτισμικές διαφορές και έναν πολύπλοκο νομικό σύστημα , ο Bill χτίζει μια καινούρια ζωή στην Γαλλία καθώς αναλαμβάνει να βρει τρόπο να δικαιώσει την κόρη του.


Μπέτυ Μπλου (Ψηφιακή Επανέκδοση)Μπέτυ Μπλου (Ψηφιακή Επανέκδοση)
"372 le matin"

Ο Ζοργκ κι η Μπέτι, δύο πόλοι του ίδιου μαγνήτη, απρόβλεπτοι και τρελοί ταυτόχρονα, ζουν στα όρια- όχι βάσει κάποιας εκκεντρικής κοσμοθεωρίας, αλλά γιατί είναι έτσι από τη φύση τους. Εκείνος, είναι ερασιτέχνης συγγραφέας, που έχει παρατήσει το έργο του και ζει μια νορμάλ, λιγότερο περίπλοκη καθημερινότητα, σε ένα παραλιακό μπανγκαλόου. Εκείνη, εισβάλει στη ζωή του με μια παθιασμένη αφοσίωση σε εκείνον και το ταλέντο του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά που τον αναταράζει.


Η Πεθερά Χτυπάει την ΠόρταΗ Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα
"Un tour chez ma fille"

Πέντε χρόνια αφότου χρειάστηκε να φιλοξενήσει εκτάκτως την ενήλικη κόρη της με ...αξέχαστα -και για τις δύο- αποτελέσματα και όσο ανακαινίζεται το διαμέρισμά της, η Ζακλίν αναγκάζεται -προς μεγάλη της χαρά- να μετακομίσει στο σπίτι της άλλης της κόρης, Καρόλ.


Ο ΠατέραςΟ Πατέρας
"The Father"

Ζώντας σε ένα διαμέρισμα του Λονδίνου, ο 80χρονος Άντονι αντιστέκεται στη φροντίδα που του παρέχει η κόρη του, η Αν. Αυτή σκοπεύει να φύγει και να ζήσει στο Παρίσι, ή τουλάχιστον είναι ο Άντονι που επιμένει να το λέει.


Ο ΦόβοςΟ Φόβος
"La Paura"

Η Ιρένε Βάγκνερ έχει ό,τι ονειρεύεται μια γυναίκα: κοινωνική θέση, έναν σύζυγο που την λατρεύει, ενδιαφέρουσα δουλειά και, φυσικά, υπέροχα παιδιά. Όμως κάτι της λείπει.


Τα Κόκκινα Γοβάκια και οι Επτά ΝάνοιΤα Κόκκινα Γοβάκια και οι Επτά Νάνοι
"Red Shoes And The Seven Dwarfs"

Στο Παραμυθένιο Νησί τα φανταστικά συμβάντα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Η Χιονάτη φεύγει από το Άσπρο Κάστρο αναζητώντας το χαμένο της πατέρα, τον Βασιλιά, και βρίσκει ένα ζευγάρι μαγικά γοβάκια που την μετατρέπουν σε μια εντελώς καινούργια εκδοχή του εαυτού της.


Φτηνά ΤσιγάραΦτηνά Τσιγάρα
"Ftina Tsigara"

Μια αυγουστιάτικη νύχτα στην Αθήνα, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. 


ScannersScanners
"Scanners"

Οι Σκάνερς, μια ομάδα ανθρώπων που διαθέτουν τεράστια τηλεπαθητική ικανότητα, εξοντώνονται μυστηριωδώς. Μια πολυεθνική εταιρεία που πειραματίζεται επάνω τους στέλνει ένα γιατρό να λύσει το μυστήριο.


ΑκίραΑκίρα
"Akira"

Το 1988 μία ατομική βόμβα ισοπέδωσε το Τόκιο. 31 χρόνια μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 2019, στο νέο-Τόκιο υπάρχει μεγάλη κοινωνική αναταραχή λόγω της ανεργίας και της κακής οικονομίας. 


Ο Μεγάλος ΔικτάτωρΟ Μεγάλος Δικτάτωρ
"The Great Dictator"

Ένας τραυματισμένος στρατιώτης χάνει τη μνήμη του τις τελευταίες μέρες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν προσπαθεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ως κουρέας, διαπιστώνει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά στη χώρα του, η οποία βρίσκεται υπό την εξουσία του αντισημίτη και φιλοπόλεμου Χίνκελ.


Σπίριτ: Ο ΑτίθασοςΣπίριτ: Ο Ατίθασος
"Spirit Untamed"

Όταν κάποιοι μοχθηροί κλέφτες που αρπάζουν άγρια ζώα και τα καταδικάζουν σε μια ζωή αιχμαλωσίας και σκληρής εργασίας θα απειλήσουν την αγέλη του Σπίριτ, τότε η Λάκι θα στρατολογήσει τις νέες της φίλες για να τους σταματήσει και όλα μαζί τα κορίτσια θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια ζωής, διάσωσης και αυτοθυσίας.


Free GuyFree Guy
"Free Guy"

Στην ταινία «Free Guy», ένας ταμίας τράπεζας που ανακαλύπτει πως στην πραγματικότητα είναι ένας εφεδρικός παίκτης ενός open-world video game, αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας, μιας ιστορίας που θα ξαναγράψει ο ίδιος.


OldOld
"Old"

Στο επίκεντρο της ιστορίας έχουμε μια οικογένεια που πηγαίνει διακοπές σε μια καλά κρυμμένη, ειδυλλιακή παραλία όπου θα αποφασίσει να περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες μαζί με μερικούς ακόμα εκλεκτούς επισκέπτες. Όμως, σε αυτή την παραλία, κάτι πολύ παράξενο και αλλόκοτο συμβαίνει. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο οι άνθρωποι γερνούν γρήγορα…


Οι ΣπεσιαλίστεςΟι Σπεσιαλίστες
"The Specialist"

Η Μέι Μάνρο επαναφέρει στην ενεργό δράση τον Ρέι Κουίκ, πρώην πράκτορα της CIA και ειδικό στα εκρηκτικά, καθώς προτίθεται να εκδικηθεί για τη δολοφονία των γονιών της από τον μεγαλοκακοποιό Τζο Λίον και τον γιο του, Τόμας.


Ο ΒιρτουόζοςΟ Βιρτουόζος
"The Soloist"

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας οι Τάιμς του Λος Άντζελες Στιβ Λόπεζ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο γάμος του έχει καταρρεύσει, η σχέση με το γιο του είναι ανύπαρκτη, ενώ έχει χάσει και κάθε ενδιαφέρον για τη δουλειά του.


Το Καλοκαίρι του '85Το Καλοκαίρι του '85
"Été 85"

Το μικρό ιστιoπλοϊκό σκάφος του 16χρονου Αλέξ αναποδογυρίζει κοντά στις ακτές της Νορμανδίας. Ο 18χρονος Νταβίντ τον σώζει ηρωικά. Ο Αλέξ μόλις βρήκε τον φίλο των ονείρων του. Όμως, μπορεί το όνειρο να διαρκέσει πάνω από ένα καλοκαίρι, το καλοκαίρι του ’85;


Η Νονά της ΝύχταςΗ Νονά της Νύχτας
"La Daronne"

Η αραβικής καταγωγής Πασιάνς δουλεύει ως μεταφράστρια της γαλλικής Δίωξης Ναρκωτικών, ειδικευμένη σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις υπόπτων. 


Η Λεωφόρος της ΒίαςΗ Λεωφόρος της Βίας
"Thief"

Ο Φρανκ σκοπεύει να πουλήσει τα κλοπιμαία του για να αποσυρθεί από το έγκλημα και να φτιάξει μια καλή ζωή για τον εαυτό του, δημιουργώντας οικογένεια.


Η Γεύση της ΑπιστίαςΗ Γεύση της Απιστίας
"A Taste of Hunger"

Καλώς ήλθατε στο PURI, το καινούριο κόσμημα στον γαστρονομικό κόσμο της Δανίας. Στα ηνία του μοδάτου αυτού εστιατορίου είναι η Μάγκι και ο Κάρστεν: εκείνη είναι ανθρωπολόγος με ειδικότητα στα γεύματα και έχει δημιουργήσει το μοναδικό περιβάλλον του εστιατορίου, εκείνος είναι διάσημος σεφ που έχει αναλάβει να κάνει τα μαγικά του στην κουζίνα. 


Νύχτα ΠρεμιέραςΝύχτα Πρεμιέρας
"Opening Night"
Μια νεαρή γυναίκα πεθαίνει σε δυστύχημα καθώς προσπαθεί να συναντήσει την αγαπημένη της ηθοποιό, Μιρτλ Γκόρντον. Η Μιρτλ νιώθει ενοχές και πέφτει σε κατάθλιψη αλλά και βαθιά σκέψη σε σχέση με το επάγγελμα της.


 Σελ. 23 από 56: << < > >>

Νέο App του Summer Cinemas

Κατεβάστε το στις φορητές συσκευές σας για άμεση ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων προσφοράς.

qr-gplay qr-appst
icon-gplay icon-appstore